FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 19 okt 2015, 23:42

Imaju momci snage za Engleski raspored utakmica tako da sam i ja misljenja da ce u Zenici istrcati poprilicno jak sastav.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 okt 2015, 23:44

raspadaju se, al' u qrcu!

Čelik ima kontinuitet dobrih rezultata od proljeća prošle sezone, kao i Sloboda, s tim što mi dijelimo drugo mjesto, a oni su peti na toj tabeli, što će reći da se radi o dobroj i tvrdoj ekipi ;) ko god pobjedi Čelika, to je gusto, teško izvojevano, prema tome, dobro pazit' kakvu ekipu izvest' protiv njih, da se ne bismo oprostili od Kupa već sada, jer ako budemo imali zaostatak u prvoj tekmi (do jednog gola je i ok), al' ako bude dva ili više golova, to bi protiv njih bilo jako teško nadoknadit'

ne znam kakve su im ambicije u Kupu, al' u novije vrijeme, 2x puta su igrali finale Kupa, a ove sezone oni kroz PL ne mogu do evropskih takmičenja, a ispasti neće jer su dobra ekipa, prema tome, sigurno se mogu dati na osvajanje Kupa, jer sigurno da imaju šanse

ne znam kakvu će ekipu izvest' Čelik, ako bude kombinovan sastav, neka onda i Husref izvede kombinovan sastav, ako bude najjači sastav, onda neka i Husref izvede jak sastav, ne mora najjači, al' sa jedno 7 prvotimaca, sasvim sigurno! al' haj znaj kakav će oni sastav izvest' .. ovo što je napisao fukara87, to je sastav koji će izgubit' 99%, a opet kažem, ako su ambicije da se ide do kraja, onda nema zajebancije

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 okt 2015, 23:44

Saric nema pravo nastupa zbog crvenog...crveni se cisti u kupu, zuti ne

Kiso, Moranjkic, Skahic, Mehidic i Krpic ce 99% igrati..slazem se da bi trebali i Ivetic i Stjepanovic jer odmaraju protiv Travnika..dodas jos Hamzabegovica, Efendica i vjerovatno Mehmedagica i to ti je 9-10 startera...sa Govedaricom jos ne bih riskirao..

Hamzabegovic
Efendic- Skahic-Mehmedagic-Moranjkic
Prses-Stjepanovic-Kiso
Zeba(Ordagic)-Krpic-Mehidic (Ahmetovic)....sasvim pristojno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 okt 2015, 23:49

ultrasstyle_tz je napisao/la:Saric nema pravo nastupa zbog crvenog...crveni se cisti u kupu, zuti ne
Dobre i korisne informacije

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 okt 2015, 00:07

solinas je napisao/la:Ma ko god je deri samo.proljece je nase :mrgreen: :opaopa:
Nesmijemo kiksat kuci pogotovo sada zrinjski i celik,a dolaze nam kasnije i zeljeznicar,i siroki,i Sarajevo,
sa ekipom koju Baba sprema,mogu samo guduludu :opaopa:
Valjda babuku nista ne poremeti i napravi delirijum u januaru :wave:
Ko ce ga poremetiti, klosari iz JU stadion Tusanj.....ili mozda ovi sto su namjenski nabili dugove da bi sebi napunili dzepove....garantujem da covjek ima plan za narednih nekoliko godina i da ga niko ne moze sprijeciti, jer covjek ima cash da kupi stadion, Slobodu i kompletnu vladajucu strukturu grada ako mu pukne film, jer to ce na kraju i uraditi ako mu pukne film, covjek je kuler sa cash-om, dakle hladni biznismen sa iskustvom kako se pravi posao i koji je ulozio suvise novaca da bi se povukao pred nekim misevima......dolazi neki iz Eibara - Baskija.
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 okt 2015, 00:18

Rekoh ti ja da nije spanac. :urnebes:
Ono baskijac :oops: oprosti imadoh 3 iz geografije :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 okt 2015, 00:57

solinas je napisao/la:Rekoh ti ja da nije spanac. :urnebes:
Ono baskijac :oops: oprosti imadoh 3 iz geografije :urnebes:
:?: :shifty:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 20 okt 2015, 00:59

Chinaglia je napisao/la:onaj momak što je predložio, ne sjećam se o kome se radi, da se naprave letci i flajeri za ove legende i sve druge što ruše Slobodu, odlična ideja! to bi također bio jedan vid napretka, neka raja zna ko su i šta su!
ja sam to predlozio i ostajem kod prijedloga, samo bih zamolio ako je neko dobar i komunicira sa upravoom ili UG da ispita da li ce klub najeb.t ako se naprave letci sa imenima i prezimenima "grobara". Dakle ako to uradi par osoba anonimno kao neformalna grupa gradjana.
u tom slucju bi trebali ono sto znamo ispisati ovdje sacinit listu i ko je zainteresovan da se dogovorimo o mjestu i vremenu da popijemo kafu u carsiji i razradimo taktiku, kad je to i na koji nacin najbolje podijeliti ili izlijepiti po gradu.... i ko sto Ćiro reče kad je dolazio u Slobodu: " JE.AT CEMO IM MAJKU SVIMA" :mrgreen:
Zadnja izmjena: Mortus, dana/u 20 okt 2015, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 okt 2015, 01:00

Utakmica protiv Zrinjskog na Tusnju ce se igrati 8. Novembra(Nedjelja)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 okt 2015, 01:04

Travnik je protivnik koji nam apsolutno odgovara, po ovim statistikama koje sam nasao od 2000 oni su na Tusnju u 10 utakmica uzeli samo bod...

Tu bi trebali uzeti 3 boda, a i ne treba zaboraviti da nam nakon Zrinjskog i Sarajeva idu reprize prva 3 kola gdje smo 2 puta domacini i idemo nesto slabijem Rudaru u goste. Slavija, Celik i Rudar, not bad

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 20 okt 2015, 01:12

staragarda je napisao/la:
solinas je napisao/la:**** secera,obicni pijavica koji BI i zenu i djecu prodao za marku.znam sta je bilo,Ali meni je to,svati kako hoces,smijesno.
I nemojte uopste pisati Legende,nemojte se ni saliti sa Tim.sta su oni dali slobodi...sta....secer,meske,enes mesanovic,i sakib malkocevic **** su slobodu za CC 600 000....svi zajedno...**** im svima mater.
I sta ce secer,predamnom kaze u sezamu ljetos,sta ce Azmir,nije on za ovoga **** GA kada je budala,treba to sisat.seljacic.
A sta si reko ti,za pipe i zenice.
Ljudi,borba nije gotova,Ali nemozemo ni negativni biti,moramo ICI dalje boriti SE......koga god znate,animirajte,napunimo tusanj,pomozimo barem tako Klub,znate da pare idu u prave ruke.i znate sta njih boli najvise.. Zbog cega lude...
Jer odustati necemo :salut:
I ti ces nam licno pomagati jer se vrlo brzo uspostavlja linija avionska Tuzla-Bec :zviz: :zviz: ...i to vrlo, vrlo, brzo :cool: :cool: ..cijena ce bit smijesna, naravno. .bit ce ti jeftinije bit vikend u Tz nego u becu....mustuluk mozes ispostovat kad u Tz stigneš :zviz: :kafa: :D
Nemoj nas lozit yebo ga ti, ja cekam tu liniju ko ozeblo sunce, a nikad nista da se desi :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 20 okt 2015, 01:16

solinas je napisao/la:Joguncic,music,gavaric,mujkic,sarajlic,slomic,vidic,cardaklija,raca,glavas,Karic,........i tako daljeeeeeee
Lista je dugaaaaaaa
Neke öd ovih smo rjesili,samo nabrajam KO je sve tuzio.
Nemogu se vise ni sjetiti dok papire ne pogledam,
meske isto tuzio,malkocevic,kuduzovic,joldic,onaj tosunovic...... :urnebes:
Cak i husejnovic ima dug öd preko 15 000
Ali pazi sad halalio covjek
Ne mogu da vjerujem da je meske tuzio, a soboda mu sinu daje :puke: platu... :puke:
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 okt 2015, 01:27

_dreamer_ je napisao/la:
solinas je napisao/la:Joguncic,music,gavaric,mujkic,sarajlic,slomic,vidic,cardaklija,raca,glavas,Karic,........i tako daljeeeeeee
Lista je dugaaaaaaa
Neke öd ovih smo rjesili,samo nabrajam KO je sve tuziov.
Nemogu se vise ni sjetiti dok papire ne pogledam,
meske isto tuzio,malkocevic,kuduzovic,joldic,onaj tosunovic...... :urnebes:
Cak i husejnovic ima dug öd preko 15 000
Ali pazi sad halalio covjek
Ne mogu da vjerujem da je meske tuzio, a soboda mu sinu daje :puke: platu... :puke:
Mersed Kovacevic-najbolji strijelac Slobode svih vremena....Tusanj je ludio za njim. ..velika inozemna karijera...skoro je na Tusnju radjen intervju sa njim...hvali Slobodu na sva usta....klub mu je sve dao....a onda izabran za predsjednika kluba i u teskoj situaciji kad je Sloboda bila u samrtnickom hropcu frajer se hladno pokupi I ode na ljetovanje u tursku..LEGENDE SLOBODE I TUSNJA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 20 okt 2015, 02:32

_dreamer_ je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
solinas je napisao/la:**** secera,obicni pijavica koji BI i zenu i djecu prodao za marku.znam sta je bilo,Ali meni je to,svati kako hoces,smijesno.
I nemojte uopste pisati Legende,nemojte se ni saliti sa Tim.sta su oni dali slobodi...sta....secer,meske,enes mesanovic,i sakib malkocevic **** su slobodu za CC 600 000....svi zajedno...**** im svima mater.
I sta ce secer,predamnom kaze u sezamu ljetos,sta ce Azmir,nije on za ovoga **** GA kada je budala,treba to sisat.seljacic.
A sta si reko ti,za pipe i zenice.
Ljudi,borba nije gotova,Ali nemozemo ni negativni biti,moramo ICI dalje boriti SE......koga god znate,animirajte,napunimo tusanj,pomozimo barem tako Klub,znate da pare idu u prave ruke.i znate sta njih boli najvise.. Zbog cega lude...
Jer odustati necemo :salut:
I ti ces nam licno pomagati jer se vrlo brzo uspostavlja linija avionska Tuzla-Bec :zviz: :zviz: ...i to vrlo, vrlo, brzo :cool: :cool: ..cijena ce bit smijesna, naravno. .bit ce ti jeftinije bit vikend u Tz nego u becu....mustuluk mozes ispostovat kad u Tz stigneš :zviz: :kafa: :D
Nemoj nas lozit yebo ga ti, ja cekam tu liniju ko ozeblo sunce, a nikad nista da se desi :D
Upravu je za liniju :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 okt 2015, 09:29

Kasimpasa danas poslala i zvanicnu ponudu za Mersu , stigla je pa cemo da vidimo :bih:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 okt 2015, 09:48

TaRgEt_ je napisao/la:Kasimpasa danas poslala i zvanicnu ponudu za Mersu , stigla je pa cemo da vidimo :bih:
Ako se vec prica da dolazi drugi napadac, onda ako je primamljiva ponuda, od par stotina hiljada eura treba ga prodat, i on da zaradi, a i nama ce te pare dobro doci.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 20 okt 2015, 09:49

Mortus je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:onaj momak što je predložio, ne sjećam se o kome se radi, da se naprave letci i flajeri za ove legende i sve druge što ruše Slobodu, odlična ideja! to bi također bio jedan vid napretka, neka raja zna ko su i šta su!
ja sam to predlozio i ostajem kod prijedloga, samo bih zamolio ako je neko dobar i komunicira sa upravoom ili UG da ispita da li ce klub najeb.t ako se naprave letci sa imenima i prezimenima "grobara". Dakle ako to uradi par osoba anonimno kao neformalna grupa gradjana.
u tom slucju bi trebali ono sto znamo ispisati ovdje sacinit listu i ko je zainteresovan da se dogovorimo o mjestu i vremenu da popijemo kafu u carsiji i razradimo taktiku, kad je to i na koji nacin najbolje podijeliti ili izlijepiti po gradu.... i ko sto Ćiro reče kad je dolazio u Slobodu: " JE.AT CEMO IM MAJKU SVIMA" :mrgreen:
pa eto organizujte se i uradite, kao neformalna grupa forumasa ;)
1919 <3

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 okt 2015, 09:52

klasik je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Kasimpasa danas poslala i zvanicnu ponudu za Mersu , stigla je pa cemo da vidimo :bih:
Ako se vec prica da dolazi drugi napadac, onda ako je primamljiva ponuda, od par stotina hiljada eura treba ga prodat, i on da zaradi, a i nama ce te pare dobro doci.

Ponuda je dobra, ali kako cujem Merso nema ambicije da ide u Tursku kaze u Slobodi mu se svidja :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 20 okt 2015, 09:53

ultrasstyle_tz je napisao/la:Saric nema pravo nastupa zbog crvenog...crveni se cisti u kupu, zuti ne

Kiso, Moranjkic, Skahic, Mehidic i Krpic ce 99% igrati..slazem se da bi trebali i Ivetic i Stjepanovic jer odmaraju protiv Travnika..dodas jos Hamzabegovica, Efendica i vjerovatno Mehmedagica i to ti je 9-10 startera...sa Govedaricom jos ne bih riskirao..

Hamzabegovic
Efendic- Skahic-Mehmedagic-Moranjkic
Prses-Stjepanovic-Kiso
Zeba(Ordagic)-Krpic-Mehidic (Ahmetovic)....sasvim pristojno
ivetic je povrijedjen, loza il sta vec, aBd bude spreman za sarajeva tek ili celika u kupu
1919 <3

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 okt 2015, 09:54

Jesmo postali normalna ekipa, ponude nam stizu :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.