Pantelija je napisao/la:I ja bih volio da izrine I ne ispadnu al nemojte vi nikome podrsku davati, sad ce vasa vraca iz trebinja uci pa da imate s kimEvolution87 je napisao/la:I izronice ako Bog da.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pantelija je napisao/la:I ja bih volio da izrine I ne ispadnu al nemojte vi nikome podrsku davati, sad ce vasa vraca iz trebinja uci pa da imate s kimEvolution87 je napisao/la:I izronice ako Bog da.
Hoce. Kao sto je moj prijatelj '88 izronio iz Modraca. Rahmet mu dusi.staragarda je napisao/la:Cestitao bih vrapcicanima na postignutom golu. ...ponovo. ...IZRONIT CE
![]()
Da izrine velis, onda vraca? Hajde to sve ali napade svog pitara. Što se nije rokno ispod kruske da je zovu po njemu barem.Pantelija je napisao/la:I ja bih volio da izrine I ne ispadnu al nemojte vi nikome podrsku davati, sad ce vasa vraca iz trebinja uci pa da imate s kimEvolution87 je napisao/la:I izronice ako Bog da.
Pastrmka čuvajte se sad kad vam Ultarsi dodju u avliju...juskowiak je napisao/la:Tek maloprije uprati prozivanje meni jako dragog komsije @krmka pa samo da ga pozdravim u njihovom mnogobrojnom pohodu na titulu. Davno sam ja napisao yebo titulu koju slavi hiljadu ljudi. Ronimo brato ali isplivamo. Vi kad zaronite mozete svi ponijet 20 hiljada milja pod morem od Žila Verna sa sobom a blizu ste pravo vjeruj
Opstanak vs Titula
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-0/s320x320/12106959_771787896280803_2003856198725417729_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=ff12c026df7db59e98248115b33a3f43&oe=5693595D[/img]
[img]https://fbcdn-photos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t1.0-0/s320x320/12140827_771713376288255_6787281229865692501_n.png?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=6925d668591aa76886358045a2dbe10c&oe=56BF8738&__gda__=1456311582_0089e6776eba227210c6f0ff46f14b9e[/img]
Cuj matorog prevaranta, kaze StarojGardi kako koristi puno smajlija, a u 3 naredna posta stavio 14 smajlija. Pa ti covjece vise habera nemas.juskowiak je napisao/la:Meni su dragi slinaš i heler(ovoga sam kroz ziku skeniro da nije brnjo). Vidi se da momci znaju zayebanciju ali on i beduin sigurno nisu tuzlaci. To je sigurno doslo iz podrinja u tuzli u ratu pa se sada pokusava adaptirat a ne ide. Mislim da bi se i ovi ostali tuzlaci trebali ograditi od njih. Samo ih brukaju "imadnete,rodženi,tudže,nidže,rodžendan itd itd " seljadija žešća ko zna odakle šljegla,mislim da mu je kemal malovcic omiljeni interpretator![]()
![]()
Benko prekucao.Pantelija je napisao/la:I ja bih volio da izrine I ne ispadnu al nemojte vi nikome podrsku davati, sad ce vasa vraca iz trebinja uci pa da imate s kimEvolution87 je napisao/la:I izronice ako Bog da.
Pazi zacehnuces se öd smijeha cujem tad i srcani hoce,pa sta cemo Bez tebe onda.dejavu je napisao/la:Ljudi dragi, pa sta je ovoo, ja se jos smijem ovom potpisu od solinasa
Prvo trebas pitati navijace Veleza (naravno ne svi) jel im bilo smijesno kad je Sloboda ispala u Prvu ligu Federacije i kako su se ponasali poslije toga na forumu.Johnny071 je napisao/la:Da pitam navijače Slobode (naravno ne svi), jel vama bilo smijesno kad je Sloboda ispala u prvu ligu Federacije, kad protiv Slavije zadnje kolo te sezone, maltene centra nije presla!? Podrška Mostarcima
Pantelija pobjednik, ključaj temuAjzea je napisao/la:Pantelija je napisao/la:I ja bih volio da izrine I ne ispadnu al nemojte vi nikome podrsku davati, sad ce vasa vraca iz trebinja uci pa da imate s kimEvolution87 je napisao/la:I izronice ako Bog da.![]()
![]()
![]()
![]()
KenoRob je napisao/la:Jel OK doci na Grbavicu i uzeti bod/ove ili to familija jos ne dopusta?
Vatromet bio u Mostaru kad je Sloboda ispala. Iskreno da vam kazem, meni prvom niste pali na pamet uopce.Beduin je napisao/la:Prvo trebas pitati navijace Veleza (naravno ne svi) jel im bilo smijesno kad je Sloboda ispala u Prvu ligu Federacije i kako su se ponasali poslije toga na forumu.Johnny071 je napisao/la:Da pitam navijače Slobode (naravno ne svi), jel vama bilo smijesno kad je Sloboda ispala u prvu ligu Federacije, kad protiv Slavije zadnje kolo te sezone, maltene centra nije presla!? Podrška MostarcimaOpet kazem, ne generalizujem, jer je masa RAje dala podrsku slobodasima kad su ispali, kao sto je i masa slobodasa dala podrsku kad je Velez ispao prvi put.
Za to crveno i ja kazem: Podrska mostarcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.