Crveni k'o u kantonalnog ligi, onaj Antolovic od subote nije ni za te lige. Dramatican je pravo.HZ_ilidzaa je napisao/la:Jao Antolovica![]()
Bandovic je Keylor Navas za njega.
Crveni pravi domacinski.
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Koliko sam vidio, hvalili ste puno Kjosevskog ali sumnjam da ce Antolovic sa gola, tesko je trenerima u takvoj situaciji da to urade.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
Moram reagovati na glupost: nije 4KM već 5KM i to SAMO za ČLANOVE dok je za sve ostale također koštala 10KM kao i jug! Ko vam je kriv pa nemate članova...cikazubo je napisao/la:Jel okej da nama dizu cijenu radi pitara za sjevernu tribinu, a kad je na kosevu derbi nama jug 10km a njihovim clanovima sjever 4km a sve okolnosti iste, druga stvar sto moram 8km davat da gledam klimave ekipe iz federalne lige i lige rs.a..struja je napisao/la:vjerni član pored članske ima i godišnju pa ga ne treba niklo častitStennk je napisao/la: Da li ti vjerni članu dolaziš radi krupe/pitara/goska/barcelone ili Želje?

Dobro necemo se lagati.U klubu vam je bilo 5 KM za sve.
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
@storm
Proslo 15 dana
Proslo 15 dana

- milanribar
- Kontakt:
Joj gdje tu matoru budalu prizivas 

- Jaozinho22
- Kontakt:
ZZtop10 je napisao/la:Dobro necemo se lagati.U klubu vam je bilo 5 KM za sve.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Posto sam primjetio ogromno interesovanje od strane navijaca Zaljeznicara za rezultate ekipe Lecha osjecam se eto obavezan da vam saopstim da je taj Lech veceras u gostima dobio prvoplasiranu ekipu Serie A. Fiorentinu..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- milanribar
- Kontakt:
okmma_hz je napisao/la:Posto sam primjetio ogromno interesovanje od strane navijaca Zaljeznicara za rezultate ekipe Lecha osjecam se eto obavezan da vam saopstim da je taj Lech veceras u gostima dobio prvoplasiranu ekipu Serie A. Fiorentinu..
kakav kompleksmma_hz je napisao/la:Posto sam primjetio ogromno interesovanje od strane navijaca Zaljeznicara za rezultate ekipe Lecha osjecam se eto obavezan da vam saopstim da je taj Lech veceras u gostima dobio prvoplasiranu ekipu Serie A. Fiorentinu..

- milanribar
- Kontakt:
U strasnoj poljskoj ligi se nalaze na posljednjem 16. mjestu, joj levata majko mila 

mma, u EL su rezultati nevjerovatni, sta reci Augsburg uzme AZ u gostima, izgubi kuci od Partizana, heh, malo šega poređenje, a eto...
- milanribar
- Kontakt:
Pa sta ocekujes od pitara nego glupost na 130 lvl.
Ja sam kompleksas a vi na svojoj temi stavljate tabelu poljske lige..

FK SARAJEVO.
Nije on kompleksas, on je jednostavno tipicni pitar, njima je to tako "normalno".
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
U strasnoj belgijskoj ligi Standard je boljimilanribar je napisao/la:U strasnoj poljskoj ligi se nalaze na posljednjem 16. mjestu, joj levata majko mila

A ne zaboravi da smo izbacili mi Genka iz te strasne belgijske lige gdje je Standard zadnji

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
Evo samo da vam javim da je Mirsad Nukic dobio poziv u u-21 reprezentaciju TK 

Koga briga i Lech i za Ferenc prijatelju ?milanribar je napisao/la:okmma_hz je napisao/la:Posto sam primjetio ogromno interesovanje od strane navijaca Zaljeznicara za rezultate ekipe Lecha osjecam se eto obavezan da vam saopstim da je taj Lech veceras u gostima dobio prvoplasiranu ekipu Serie A. Fiorentinu..
- milanribar
- Kontakt:
Ako te nije briga preskocis.cruz40 je napisao/la:Koga briga i Lech i za Ferenc prijatelju ?milanribar je napisao/la:okmma_hz je napisao/la:Posto sam primjetio ogromno interesovanje od strane navijaca Zaljeznicara za rezultate ekipe Lecha osjecam se eto obavezan da vam saopstim da je taj Lech veceras u gostima dobio prvoplasiranu ekipu Serie A. Fiorentinu..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], haklamas, Hrasno15, Kajkutenjoyer, kolezeljovac, VolimBiH96, Zaboljesutra i 32 gosta.