NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Lično mislim da bi mogli sa Belama imati najjačeg sponzora u BiH....ljudi imaju milione...ovo otvaranje trgovina,benzinski je igra sa parama...mislim da će uskoro i izvan TK da se sire.....kakvi kraljevi,vlasnici binga i prodavačai banana,malezici...ljudi su ko nato teski...nadam se da ima nekih sansi da Bele preuzmu u svoje ruke...jest da nisu neki fudboljupci,al jbg....treba sa ljudima pričati
Pametan nece nikad uloziti u ovaj fudbal a da nema nacina da to vrati.Da su ti ljudi glupi kao pojednici ovdje,ne bi imali to sto imaju.
Sudjenje jeste katastrofa i to je ono sto jos uvijek drzi na klupi ovog hrkljus trenera i njegove "licencirane" sekundante,jer inace do sada bi letio sa svojom strucnoscu. Bezidejnije Zvijezde nisam vidio vec neko vrijeme,a da smo imali strucnjaka na klupi i na terenu,imali smo.
Sudjenje jeste katastrofa i to je ono sto jos uvijek drzi na klupi ovog hrkljus trenera i njegove "licencirane" sekundante,jer inace do sada bi letio sa svojom strucnoscu. Bezidejnije Zvijezde nisam vidio vec neko vrijeme,a da smo imali strucnjaka na klupi i na terenu,imali smo.
Znači Azmir,Tan ili kako već,onaj dijasporac iz Doboja kod Kaknja nisu pametni ili drugi koji ulazu.Problem jeste u tome sto mi nemamo niti smo imali bilo koga da u Zvijezdi uradi a da nema koristi od iste.Ja te ljude nisam nikada vidio na utakmici i mislim kada bi imao ko da sa njima razgovara o tome da bi se moglo nesto i napraviti.Hvala Bogu da i oni imaju nesto od toga u vidu nekih poreskih olaksica,reklama....Ono trenutno dole u klubu sto ima je većina tu da izmuzu koliko izmusti mogu i da bas zbog takvih pojedinaca,kakvi su bili i koji su sada,nebi ni fening ulozio.redwhite je napisao/la:Pametan nece nikad uloziti u ovaj fudbal a da nema nacina da to vrati.Da su ti ljudi glupi kao pojednici ovdje,ne bi imali to sto imaju.
Bilo je price prije zadnje skupštine da je Belamionix bio zainteresiran za ulazak u Zvijezdu ali da kontroliraaju oni sve i odbijeni su sada koliko tu ima istine ne znam
price je bilo,ali je na tome ostalo.oni su imali svoje zahtjeve ali izgleda da nisu ispunjeni.znam da oni daju mjesecno neku cifru za klub i da su trebali postaviti svoju reklamu iza gola od sume cijelom duzinom terena
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
prije 7-8god kada sam pričao sa Belom(mlađim)oni tada nisu bili zainteresovani..u to vrijeme su ulagali u klub iz Mionice..nisam siguran da su voljni ulagati,skontali su oni davno da je fudbal u BiH rupa bez dna..
Evo jedne dobre inf.-Općina Gradačac preuzima na sebe troškove za kotizaciju i suđenje(kako u ovoj tako i u narednim godinama)..
Pa ko bi normalan ulago u ovakvom stanju da ti neko namece igrace trenere itd.i onda sjedi na tribine gledaj patnju,a igracima si dao stan,hranu i platu.Onaj ko bi pokazo interes za ulaganje u klub treba mu prepustit sve da odaberu ljude koji ce vodit klub.Jos nesto puste price oko imena svetinje i tako dalje to su suplje.Sta bi nekom smetalo da uz Zvijezda stoji u nastavku ime glavnoog sponzora.Pa ljudi ako nebude ulaganja ugasice se nasa svetinja.Treba ljude privuc u klub,neka vide i svoj interes.Po meni najbolji potez bi bio formiranje fudbalske akademije koja bi pokrivala ovu regiju,gdje bi se oslobadjanjem clanarine privukli talenti iz regije i uz strucan kadar krenulo u proces proizvodnje igraca na kojima bi mogao zaraditi i ulagac u ovaj projekat i sam klub.zmaj348 je napisao/la:prije 7-8god kada sam pričao sa Belom(mlađim)oni tada nisu bili zainteresovani..u to vrijeme su ulagali u klub iz Mionice..nisam siguran da su voljni ulagati,skontali su oni davno da je fudbal u BiH rupa bez dna..
Pazljivije citaj, nije to smisao napisanog.vatreni je napisao/la:Znači Azmir,Tan ili kako već,onaj dijasporac iz Doboja kod Kaknja nisu pametni ili drugi koji ulazu.Problem jeste u tome sto mi nemamo niti smo imali bilo koga da u Zvijezdi uradi a da nema koristi od iste.Ja te ljude nisam nikada vidio na utakmici i mislim kada bi imao ko da sa njima razgovara o tome da bi se moglo nesto i napraviti.Hvala Bogu da i oni imaju nesto od toga u vidu nekih poreskih olaksica,reklama....Ono trenutno dole u klubu sto ima je većina tu da izmuzu koliko izmusti mogu i da bas zbog takvih pojedinaca,kakvi su bili i koji su sada,nebi ni fening ulozio.redwhite je napisao/la:Pametan nece nikad uloziti u ovaj fudbal a da nema nacina da to vrati.Da su ti ljudi glupi kao pojednici ovdje,ne bi imali to sto imaju.
Ime se nije mijenjalo u 90-setim kada su to mnogi politicki pokusvali, e pa nece vala ni sad. Samo Zvijezda i nikako drukcije, makar igrali u kantonalnoj ligi prijatelju moj.zmajevac je napisao/la:Pa ko bi normalan ulago u ovakvom stanju da ti neko namece igrace trenere itd.i onda sjedi na tribine gledaj patnju,a igracima si dao stan,hranu i platu.Onaj ko bi pokazo interes za ulaganje u klub treba mu prepustit sve da odaberu ljude koji ce vodit klub.Jos nesto puste price oko imena svetinje i tako dalje to su suplje.Sta bi nekom smetalo da uz Zvijezda stoji u nastavku ime glavnoog sponzora.Pa ljudi ako nebude ulaganja ugasice se nasa svetinja.Treba ljude privuc u klub,neka vide i svoj interes.Po meni najbolji potez bi bio formiranje fudbalske akademije koja bi pokrivala ovu regiju,gdje bi se oslobadjanjem clanarine privukli talenti iz regije i uz strucan kadar krenulo u proces proizvodnje igraca na kojima bi mogao zaraditi i ulagac u ovaj projekat i sam klub.zmaj348 je napisao/la:prije 7-8god kada sam pričao sa Belom(mlađim)oni tada nisu bili zainteresovani..u to vrijeme su ulagali u klub iz Mionice..nisam siguran da su voljni ulagati,skontali su oni davno da je fudbal u BiH rupa bez dna..
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Ime se drug moj za tvoju informaciju mijenjalo par puta dok ponovo nije vraćeno na NK Zvijezda. Nakon rata prvo NK Kula Gradačac, potom NKGK Bosna Gradačac (kada je takođe vladala velika euforija i dvije godine se za redom borilo za ulazak u Prvu ligu kako se tada zvala, jednu godinu sa Drinom a drugu sa Banovićima), bilo je još par promjena imena jedno vrijeme činimi se i NK Gradačac ali nebitno da dalje nenabrajamo.carli22 je napisao/la:Ime se nije mijenjalo u 90-setim kada su to mnogi politicki pokusvali, e pa nece vala ni sad. Samo Zvijezda i nikako drukcije, makar igrali u kantonalnoj ligi prijatelju moj.zmajevac je napisao/la:Pa ko bi normalan ulago u ovakvom stanju da ti neko namece igrace trenere itd.i onda sjedi na tribine gledaj patnju,a igracima si dao stan,hranu i platu.Onaj ko bi pokazo interes za ulaganje u klub treba mu prepustit sve da odaberu ljude koji ce vodit klub.Jos nesto puste price oko imena svetinje i tako dalje to su suplje.Sta bi nekom smetalo da uz Zvijezda stoji u nastavku ime glavnoog sponzora.Pa ljudi ako nebude ulaganja ugasice se nasa svetinja.Treba ljude privuc u klub,neka vide i svoj interes.Po meni najbolji potez bi bio formiranje fudbalske akademije koja bi pokrivala ovu regiju,gdje bi se oslobadjanjem clanarine privukli talenti iz regije i uz strucan kadar krenulo u proces proizvodnje igraca na kojima bi mogao zaraditi i ulagac u ovaj projekat i sam klub.zmaj348 je napisao/la:prije 7-8god kada sam pričao sa Belom(mlađim)oni tada nisu bili zainteresovani..u to vrijeme su ulagali u klub iz Mionice..nisam siguran da su voljni ulagati,skontali su oni davno da je fudbal u BiH rupa bez dna..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Promijenilo se 2006 iz NK "Zvijezda" Gradacac u NK "Zvijezda-Gradacac" Gradacac 

⭐
-
- Kontakt:
Što se mene tiče neka ga nazovu Zvijezda- Šljivov hlad. samo neka daju pare i da se gradi stadion i ...
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Svi klubovi u bh firmama poput Belamionix bih sterali crveni tepih samo da uloze u klub a naši samo pametuju a stadion se nije pipnuo par godina igramo u drugoj ligi mislim trebamo iskoristiti takve ljude
Treba sa ljudima razgovarati.Grad voli Zvijezdu.Spas Zvijezde uopste i san o evropskom stadionu i i utakmicama jedino nam moze gigant poput Bele ostvariti.Jedno je sigurno da niko ne bi ulagao u većinu poput igrača koji su do sada igrali i ljude koji vode Zvijezdu trenutno i na način kako se vodilo.
Bele ako ce ulagat imat ce svog covijeka u zvijezdi koji ce obavljat poslove racunovodstva a svi ostali u klubu radili bi za platu a ne kako se to vec god radi svako uzima sebi kolko hoce...nemozes njih zajebat ljudi su pametni i puni ekonoma oko sebe licno bi volio pogledat taj film da oni preuzmu zvijezdu ...a sve dok je lopova u zvijezdi dobijat ce od bela samo za reklamu i u slucaju da se sta radi na stadionu malo bi uskocili kao do sada sto su uzimali od sebe vrata itd...
-
- Kontakt:
Sta se prosipate bez veze, niko nece da ulaze svoje pare kao sto je vec neko napisao ako nece imati neki interes. Nisu to ljudi koji su nekad igrali fudbal pa da daju pare. Uostalom se slazem sa vama da treba na neki nacin privuci nove ulagace bele, talijane i druge dobro stojece kompanije nekako stimulisati tj. napraviti neke pregovore daje ih ubjediti da daju vise novaca i neka imaju svog covjeka u klubu.
-
- Kontakt:
Bele citav zivot rade da zarade i njihova ulaganja idu u tom cilju .....nadjite covjeka koji ce radit u klubu sve i nek okupi sebi ekipu za rad ja mu od svoje firme dajem odmah 30 000 KM ali za godinu jednu takmicarsku moraju obrnut i zaradit da mi vrate 33 000 i na takav plan doce i bele i svi nebrini i svima ce biti lijepo a ako ce netko prozivati za tri hijade sto ce se zaraditi na sezoni ....sjedim u vrucoj sobi i placam ulaz 5KM uvjek i ako moze ponekad kakva donacija ok nit ko zna za nju a i netreba...hvala i nadam se da razumijete poruku
-
- Kontakt:
Mislim da je klub trosio prosjek pola miliona godisnje zadnjih 10 godina to je oko pet miliona sta mislite koliko su zaradili
-
- Kontakt:
Zasto mi jos igramo u nike dresovima a sorc diadora ili umbro? Dali je jos sponzor kluba novalic iz njemacke gmbih?
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.