Dzaba ulaz cijele sezone?Steph je napisao/la:Pa i nema, budem ja svaku tekmu, mizerna posjeta.
Ulaz je do sada uvijek bio besplatan, tako da će vjerovatno biti i ove sezone.
I sad protiv listice?
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Dzaba ulaz cijele sezone?Steph je napisao/la:Pa i nema, budem ja svaku tekmu, mizerna posjeta.
Ulaz je do sada uvijek bio besplatan, tako da će vjerovatno biti i ove sezone.
Super onda, ima fin kosarkaski CV, stvarno bi bilo steta da ovako kvalitetan roster ne ispuni svoj pun potencijalNexe992 je napisao/la:Sead Balić koji je radio kao trener Igmana sa Ilidze u prvoj godini osvojio A2 ligu a odmah u drugoj igrao play off za premier, sa Tirlandom igrao egal zavrsnicu, nakon toga dosao u omladinske selekcije sada i seniore Sparsa.Ethel je napisao/la:Sjajan roster, ali trebat ce nekoliko utakmica da se uigra ovaj tim jer koliko sam primjetio nisu ni jednu prijateljsku odigrali u punom sastavu, a Persic je kasnije dosao takodjer. Iskreno ne znam kakav je Sead Balic trener, ali njegov kvalitet ce doci do izrazaja tek u Ligi 4..
Ja sam bio na svakoj utakmici prošle sezone, bilo dupke puno protiv Igokee, 3 od ukupno 5 puta protiv Širokog, u Januaru je stajalo minimalno 300 ljudi, preostala dva skoro puno, oba puta protiv Bosne, jedna protiv Slobode, druga također jako posjećena (3/4 dvorane).Steph je napisao/la:Ni trećina male dvorane u Skenderiji ne bude napunjena... Jedina posjećena utakmica je bila između Sparsa i Bosne. Košarka slabo koga interesuje u ovom gradu, ****.
Na utakmici Borca iz Čačka bude 1,500 ljudi protiv Vršca, a to je grad sa 70.000 stanovnika, tako da ne pije vode to da samo Bosna moze privuci paznju jer je veliki klub, a ne tamo neki Sparsi. Na kraju krajeva i Bosna je imala punu dvoranu onda kad je igrala ABA ili tadasnju Goodyear ligu, ostalo nista.Rule_hz je napisao/la:Ma samo bosna moze dovest I probudit publiku u sarajevu a ne neki sparsi nidje veze
Pa nije cudno nego porazavajuce, sve je stvar marketinga i nacina na kojim ces pribliziti klub ljudima, kad Sloboda moze na utakmici okupiti 1500-2000 ljudi u ovoj ligi znaci da se moze i to dobrim marketingom, a toga kod nas nema. OKK Sloboda nije Dita niti ce ikada biti, ali je nasla nacin da ne izgubi gledaoce, pa makar i tim "pretvaranjem" da je Dita.Epidaurus je napisao/la:Ako jedna Cibona moze imat praznu dvoranu u Zagrebu koji je duplo veci od Sarajeva, onda ne vidim razloga zbog kojeg bi trebalo biti cudno sto je dvorana prazna jednim Sparsima. Kosarka je odavno izgubila svoj znacaj u citavoj bivsoj Jugi sem u Srbiji te u Zadru.
ma šta će Široki, sve dječurlija igraju koja ne bi bila ni među 16 nekada..tako je kako je..ekipa koja ni centra još uvijek nema..Bassha je napisao/la:Gajic,Persic i Keno 76
Siroki 77
Cestitke na pobjedi
Koliko znam ceka se odluka suda, mada je sigurno da ce Sparsi dobiti spor, na kraju ce najvise ispastati Bajo zbog pohlepnog menadjera i roditelja.Volvic je napisao/la:Raja, imal nesto novo oko transfera Baje u Cedevitu?