emirzlaTu je napisao/la:@Skver daleko smo mi druze od stabilnog,dobro je @ultrasstyle reko blizi smo ponoru.
Klosari koriste svaku priliku za opstrukciju,pocev od jazavca secera pa nadalje.@solinas mozda zna sta se desilo neki dan na utakmici S.Hana i kluba koji secer vodi.Ti zlikovci nemaju pardona.
Husref dodje dva sata prije treninga,ovi otvore svlacionice i kancelarije kluba u16:59(ako je trening u 17:00).Opstruiraju na sve moguce nacine,to je,covjeku zivot da se smuci.Sve su to hinjski odradjene sitnice,nece da kupe dva metra kabla za ves masinu da se oprema pere u klubu,vec nose svski put u praonicu i ima tu masa tih seljackih doskocica.
Uvjeren sam da se protiv Travnika ili zrinjskog osvanut velika parola upucena "legendama" i grobarima Slobode.
Preostaje dug i mukotrpan put do stabilizacije.Cak mislim da se dug povecava iz mjeseca u mjesec na osnovu poreza(moje misljenje)ne znam ko moze stopirat kamatu na osnovu poreza(mozda grijesim,nek me neko ispravi).
Nego spremajmo se za nicuZe,dajmo podrsku momcima i animirajte svakog koga znate da dodju na Tusanj.Samo pune tribine su grobarima odgovor sta Tuzla i TK zeli,jaku i cvrstu Slobodu.
Nije Azmir levat ko oni,nadjacace on njih aBd.
Kakav ponor.....nemaju ti klosari veze sa Slobodom, ja sam pisao o tim opstrukcijama, mogu oni al' jos malo.....znam puno toga sto nije za foruma, nije nicija do zore dogorila pa nece ni njihova.....Sloboda, tj. Azmir je njima trn u oku, jer njih nema vise u Slobodi, ne pitaju se vise ni za sta...ne yebe ih niko ni za sto, jedino sto im je preostalo je da se jos izivljavaju na stadionu dok mogu a i tamo ce im nadam se uskoro biti kraj.