Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ima li neko spisak bhplay poslovnica u sarajevu
-
- Kontakt:
Koef. na pobjedu Dinamo Br. bio preko 4stulic89 je napisao/la:kontam ovako nesto danas. svako drugacije misljenje uvazam, ako ima smisla.
ipak sam izmjenu napravio, umjesto st.polen-kapfenberg kp1, stavio pogon szczecin 1x.

Evo prvi set dobila Doi 7:5, mislim da ce do kraja bilo koji od ovih hendikepa proci a prvi set @3,85 vec prosloMomciluk je napisao/la:Danas mislim da treba bjezati od ove Petkovic, pokusati neki od kontra hendikepa
Mislim da ce ovaj od 6,5 1 sigurno proci, znaci to je glavni tip ali moze se pokusati i sa 4,5 i 5,5 kvote su odlicne. Takodjer prvi set na Doi na nekom sistemu ili ko ganja vece kvote @3,85
i da ponovim za sutra dva para
Sutra za duplanja ove dvije teniserke
Siguran sam preko 90% da ovo dolazi.
This time next year we'll be millionaires.
19:45 Biel - Chiasso 2/1 @28
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
taman odigraoOkolele je napisao/la:19:45 Biel - Chiasso 2/1 @28

Dobar je Biel za prelaze i golove..zgmiky je napisao/la:taman odigraoOkolele je napisao/la:19:45 Biel - Chiasso 2/1 @28i stavio sam i 7+ kad će ako ne sad švicarci
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ja sam odigrao po kvoti 22 na markicuOkolele je napisao/la:Dobar je Biel za prelaze i golove..zgmiky je napisao/la:taman odigraoOkolele je napisao/la:19:45 Biel - Chiasso 2/1 @28i stavio sam i 7+ kad će ako ne sad švicarci

GIJON-GRANADA GOST DAJE GOL 1.45, GOST DAJE U 1.POL.2.40, 1.POL. 2 3.75
domaćin je vrlo zanimljiva ekipa, kao drugoligaši su imali sumnjivih utakmica a sad u prvoj su nastavili istim tempom, možda malo manje ipak su sad biranom društvu, a ono što upada u oči je gospodin koji sudi današnju utakmicu jer na niti jednoj od četiri koje je sudio ove sezone gost nije dao gol, previše i obzirom na moral i način igre domaćina idem sa opcijom gost daje gol i to već u 1.pol. kao i 1.pol 2 a što ne probati i prelaz, onako usput

Ovaj gospodin je sudio ovu utakmicu pa možda ponovi jedan takav dan, bio je isti dan termin pa čak i isti gost jedino je u ulogu levantea uskočio gijon

iz tog razloga probati 2/1
domaćin je vrlo zanimljiva ekipa, kao drugoligaši su imali sumnjivih utakmica a sad u prvoj su nastavili istim tempom, možda malo manje ipak su sad biranom društvu, a ono što upada u oči je gospodin koji sudi današnju utakmicu jer na niti jednoj od četiri koje je sudio ove sezone gost nije dao gol, previše i obzirom na moral i način igre domaćina idem sa opcijom gost daje gol i to već u 1.pol. kao i 1.pol 2 a što ne probati i prelaz, onako usput

Ovaj gospodin je sudio ovu utakmicu pa možda ponovi jedan takav dan, bio je isti dan termin pa čak i isti gost jedino je u ulogu levantea uskočio gijon

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 19 okt 2015, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnjih 10 min na bet365, bila je kvota 2/1 21,pa 23 i sad je 26 hmmmOkolele je napisao/la:Dobar je Biel za prelaze i golove..zgmiky je napisao/la:taman odigraoOkolele je napisao/la:19:45 Biel - Chiasso 2/1 @28i stavio sam i 7+ kad će ako ne sad švicarci
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo je za cetvrtak, kvota je 2.3 na Bilbao.Drulović bez pola tima pred Bilbao
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- JoseMourinho
- Kontakt:
da se sta prati na poslu 

gijon-granada El Arabi daje 3.60, daje 1.gol 9.00
hajmo momče
bayern-mittel bayern 91.5 over 1.80
mislim da bayern daje do pol. 50+ a do kraja bi mogla pasti stotka
pozdrav Siriščeviću
hajmo momče
bayern-mittel bayern 91.5 over 1.80
mislim da bayern daje do pol. 50+ a do kraja bi mogla pasti stotka
pozdrav Siriščeviću
20:30 Cesena - Spezia X @3, X/X @4.90 i T.R. 1:1 @6.50
jest druze, al ja postavio u 10h jutro. vidio sam i ja kasnije da su zajebali sa kvotom. izgleda da je neka zajebancija bila. sta cu sad...blackadder je napisao/la:Koef. na pobjedu Dinamo Br. bio preko 4stulic89 je napisao/la:kontam ovako nesto danas. svako drugacije misljenje uvazam, ako ima smisla.
ipak sam izmjenu napravio, umjesto st.polen-kapfenberg kp1, stavio pogon szczecin 1x.
zajebao sam i sebe i onog ko je prepisao taj par.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Chiasso penal fulio za 1:2 

Slask Wroclaw - Zielona Gora 1 2,50
Slask bi mogao iskoristiti umor Gore koja igra euroligu,prije par dan su igrali tezak mec protiv Zalgirisa a za koji dan ih ceka velika utakmica protiv Barcelone pa je moguce da ce veceras postediti glavne igrace.
Mega Leks(-7,5) - Igokea 2 1,45
Komatina 10,5 više 1,70
kfc 2,46
Mega Leks veceras oslabljena u reketu neigranjem Samardzinskog sto bi trebao iskoristiti Komatina koji je ove sezone u svih 5 meceva bio dvocifren.
Uz njegovu dobru igru i uz pomoc Capina,Vuka i ostalih mislim da Igosi mogu cak i do pobijede.
Slask bi mogao iskoristiti umor Gore koja igra euroligu,prije par dan su igrali tezak mec protiv Zalgirisa a za koji dan ih ceka velika utakmica protiv Barcelone pa je moguce da ce veceras postediti glavne igrace.
Mega Leks(-7,5) - Igokea 2 1,45
Komatina 10,5 više 1,70
kfc 2,46
Mega Leks veceras oslabljena u reketu neigranjem Samardzinskog sto bi trebao iskoristiti Komatina koji je ove sezone u svih 5 meceva bio dvocifren.
Uz njegovu dobru igru i uz pomoc Capina,Vuka i ostalih mislim da Igosi mogu cak i do pobijede.
- JoseMourinho
- Kontakt:
ispratio na 5, i jos na 5 odigro pobjedu igokee i komatinaadis30 je napisao/la:Mega Leks(-7,5) - Igokea 2 1,45
Komatina 10,5 više 1,70
kfc 2,46

meni dosta, fala lipazgmiky je napisao/la:GIJON-GRANADA GOST DAJE GOL 1.45, GOST DAJE U 1.POL.2.40, 1.POL. 2 3.75
domaćin je vrlo zanimljiva ekipa, kao drugoligaši su imali sumnjivih utakmica a sad u prvoj su nastavili istim tempom, možda malo manje ipak su sad biranom društvu, a ono što upada u oči je gospodin koji sudi današnju utakmicu jer na niti jednoj od četiri koje je sudio ove sezone gost nije dao gol, previše i obzirom na moral i način igre domaćina idem sa opcijom gost daje gol i to već u 1.pol. kao i 1.pol 2 a što ne probati i prelaz, onako usput![]()

Joj miki ti si amižda ove igre haha. Valjda bude prelaz do kraja i da budezgmiky je napisao/la:GIJON-GRANADA GOST DAJE GOL 1.45, GOST DAJE U 1.POL.2.40, 1.POL. 2 3.75
domaćin je vrlo zanimljiva ekipa, kao drugoligaši su imali sumnjivih utakmica a sad u prvoj su nastavili istim tempom, možda malo manje ipak su sad biranom društvu, a ono što upada u oči je gospodin koji sudi današnju utakmicu jer na niti jednoj od četiri koje je sudio ove sezone gost nije dao gol, previše i obzirom na moral i način igre domaćina idem sa opcijom gost daje gol i to već u 1.pol. kao i 1.pol 2 a što ne probati i prelaz, onako usput![]()

Tako blizu, a tako daleko.
Potpiši i El Arabija majstore 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.