Njemu je bitno da kontrira.Mokroguz je napisao/la:Dozvoljeno je pogresno misliti, ne moramo se ljutiti.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ako mislis da trolam, pokazi gdje, pa da ti objasnim u detalje zasto mislim sta kad si vec uporan tako. Vidi ga opet prijavio sve postove, e svasta..
Gore me izvrijeđase i napljuvase i jos ja prijavljen.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovdje stvarno ne treba dolaziti!Bolesno mi je ovo sve,prisvajaju forum pojedinci!Mokroguz ako mi mozes objasnit ono sto sam te pitao u pp,da zavrsim sa ovom smijurijom!Hvala unaprijed!
Joker od istog sam i ja prijavljivan,jer pobogu on je glavni iz glavnog grada,mi smo seljadija jbg!Pozdrav za raju iz kako ga sa ponizenjem naziva doticni Mancini manjeg BiH entiteta!Ipak sam ja Bosanac,rodjen,odrastao u BiH i covjek sam sa cistim obrazom za razliku od pojedinaca,ne odvajam ljude ni po cemu sem po tome dal je covjek ili necovjek!I jednom za svagda forum je vlasnistvo svih nas,koliko znam ima pravo svako iznijet svoje misljenje,ali jok mamlazi se nadju da ko ucvijeljene picke prijavljuju sve jer ne znaju komunicirat!Lijep pozdrav!

Starina,takve ljudine kao ti trebaju biti okupljene oko naseg kluba.Za svaku raspravu koja je dobronamjerna treba biti otvoren ali na nasu zalost vecinom se nadju pojedinci koji bi nam rado vidjeli ledja u PL.Na njihovu zalost sprema se OLUJA.Ono sto je veoma primjetno da je taj broj zloća veoma mali gotovo bezazlen.Nakon OLUJE ostaje nam osmijeh prema svima njima.starina je napisao/la:Ovdje stvarno ne treba dolaziti!Bolesno mi je ovo sve,prisvajaju forum pojedinci!Mokroguz ako mi mozes objasnit ono sto sam te pitao u pp,da zavrsim sa ovom smijurijom!Hvala unaprijed!![]()
![]()
![]()
Joker od istog sam i ja prijavljivan,jer pobogu on je glavni iz glavnog grada,mi smo seljadija jbg!Pozdrav za raju iz kako ga sa ponizenjem naziva doticni Mancini manjeg BiH entiteta!Ipak sam ja Bosanac,rodjen,odrastao u BiH i covjek sam sa cistim obrazom za razliku od pojedinaca,ne odvajam ljude ni po cemu sem po tome dal je covjek ili necovjek!I jednom za svagda forum je vlasnistvo svih nas,koliko znam ima pravo svako iznijet svoje misljenje,ali jok mamlazi se nadju da ko ucvijeljene picke prijavljuju sve jer ne znaju komunicirat!Lijep pozdrav!
Nakon sinoc odigrane utakmice mogu samo reci da je prava steta sto smo ovako prosli rezultatski.Ne pamtim kada smo ovako nadigrali protivnika na njegovom terenu.Igra nam je obecavajuca i to me veseli.
Nebuloze koje nam nedobronamjerni upucuju tipa placenici su cista glupost jer ljudi bez obzira ko su i sta su moraju biti placeni za svoj rad.I ja sam neciji placenik u firmi u kojoj radim.Sta reci onda za druge klubove BIH i svijeta.Smijesno.
Steta za poraz. Nadigrali smo Siroki ali jbg. Lose otvaranje sezone i trenutno se nalazimo u opasnoj zoni. Kiksali smo kuci neke tekme koje nismo smijeli izgubiti sto nas je dovelo u ovakvu situaciju a imamo jednu od boljih ekipa u ligi.
@lupus Po čemu to vas dvojica više volite klub od mene? Pratio sam klub kada je igrao u drugoj federalnoj ligi kada mnogi nisu znali da postoji. Kada kažem "plaćenici" mislim na one kojima je bitno kada će primiti platu a klub ih puno ne interesuje. A kada kažem manji bh entitet, uvijek ću tako govoriti jer je nastao na genocidu i nazvaše ga RS iako su i Bošnjaci konstitutivan narod u tom entitetu.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 19 okt 2015, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Evolve
- Kontakt:
Vi mozete žaliti za drugim a mi za prvim poluvremenom. Da ste nas nadigrali gledajuc citavu utakmicu niste sigurno. Prvo polu. pripalo nama drugo vama. Dobra utakmica, puno sansi na obe strane. Ovaj put otislo na nasu stranu.gorazdak je napisao/la:Steta za poraz. Nadigrali smo Siroki ali jbg. Lose otvaranje sezone i trenutno se nalazimo u opasnoj zoni. Kiksali smo kuci neke tekme koje nismo smijeli izgubiti sto nas je dovelo u ovakvu situaciju a imamo jednu od boljih ekipa u ligi.
Pozdrav!
NK Široki Brijeg
Molim vas, nemojte mi prijavljivati ljude sa kojima se ne slažete.
može se dobiti i ban zbog ometanja rada moderacije nesuvislim prijavama.
E moj druze da je vise takvih kao ti i Mokroguz kud bi nam bio kraj!Od miline sam dolazio citat pojedine ljude na ovom forumu jer pisu o sportu,al ni njih vise nema jer su ljudi kao Mancini usrali ovaj forum svojim gadostima!Ja cu biti uvijek uz igrace i klub,reagovat cu uvijek na bljuvatore koji bljuju po onima koji su klubu donijeli prvu titulu!A tebi Mancini porucujem samo seri ba po mom,nisam ja picka kao ti da prijavljujem,ja sam samo covjek koji voli sport,ne zanima me ko je ko ,koje je boje koze,vjere,jer zapamti bitno je biti samo COVJEK!Pozzzz!lupus je napisao/la:Starina,takve ljudine kao ti trebaju biti okupljene oko naseg kluba.Za svaku raspravu koja je dobronamjerna treba biti otvoren ali na nasu zalost vecinom se nadju pojedinci koji bi nam rado vidjeli ledja u PL.Na njihovu zalost sprema se OLUJA.Ono sto je veoma primjetno da je taj broj zloća veoma mali gotovo bezazlen.Nakon OLUJE ostaje nam osmijeh prema svima njima.starina je napisao/la:Ovdje stvarno ne treba dolaziti!Bolesno mi je ovo sve,prisvajaju forum pojedinci!Mokroguz ako mi mozes objasnit ono sto sam te pitao u pp,da zavrsim sa ovom smijurijom!Hvala unaprijed!![]()
![]()
![]()
Nakon sinoc odigrane utakmice mogu samo reci da je prava steta sto smo ovako prosli rezultatski.Ne pamtim kada smo ovako nadigrali protivnika na njegovom terenu.Igra nam je obecavajuca i to me veseli.
Nebuloze koje nam nedobronamjerni upucuju tipa placenici su cista glupost jer ljudi bez obzira ko su i sta su moraju biti placeni za svoj rad.I ja sam neciji placenik u firmi u kojoj radim.Sta reci onda za druge klubove BIH i svijeta.Smijesno.
Za to se druze obrati Manciniju,on prijavljuje sve sa kim se ne slaze,a samo treba procitat njegovo pisanje i sve jasno ko dan!admin je napisao/la:Molim vas, nemojte mi prijavljivati ljude sa kojima se ne slažete.
Poštovani admine nemam namjeru ometati ničiji rad. Prije nekada sam prijavljivao klasično trolanje odnosno spamanje na ovoj temi i nikom ništa. Ljudi opet trolaju, dosađuju, ponavljaju se gluposti kao npr. onog pitića i sličnih njemu. I na kraju ja "ispadnem" kriv.admin je napisao/la:Molim vas, nemojte mi prijavljivati ljude sa kojima se ne slažete.
Evo šta sam prijavio. Ovo je bezveze prijavljivanje?starina je napisao/la:mamlazi se nadju da ko ucvijeljene picke prijavljuju sve jer ne znaju komunicirat!Lijep pozdrav!
Ja bih predlozio da se odmoris od foruma par sedmica.
Poraz nam se sveo na dvije tacke;
Smajic i Stanic su trebali zamijeniti mjesto, ili da Imamovic odigra desnog bek, jer upravo kad pogledas snimak, Wagnera niko ne prati, njega je desni bok trebao pratiti, i to je bio Smajke koji nije nikoga pratio. Nebih ni ocekivao od ofanzivnog igraca da dobro igra desnog beka, tako da je to vise takticka greska.
A onaj penal mi je sumnjiv.
[youtube][/youtube]
Mada su zasluzili drugi gol posto je Wagner promasio prazan gol sa pola metra.
A za penal - Krstanovic prevario Bogicevica ja mislim, jer ovo je Krstanovic mog'o lahko "prezivjeti" ali kad je vidio sta se desava odlucio da glumi.
Poraz nam se sveo na dvije tacke;
Smajic i Stanic su trebali zamijeniti mjesto, ili da Imamovic odigra desnog bek, jer upravo kad pogledas snimak, Wagnera niko ne prati, njega je desni bok trebao pratiti, i to je bio Smajke koji nije nikoga pratio. Nebih ni ocekivao od ofanzivnog igraca da dobro igra desnog beka, tako da je to vise takticka greska.
A onaj penal mi je sumnjiv.
[youtube][/youtube]
Mada su zasluzili drugi gol posto je Wagner promasio prazan gol sa pola metra.
A za penal - Krstanovic prevario Bogicevica ja mislim, jer ovo je Krstanovic mog'o lahko "prezivjeti" ali kad je vidio sta se desava odlucio da glumi.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
kuknjavaMancini je napisao/la:Evo šta sam prijavio. Ovo je bezveze prijavljivanje?starina je napisao/la:mamlazi se nadju da ko ucvijeljene picke prijavljuju sve jer ne znaju komunicirat!Lijep pozdrav!
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Mirza Varešanović
Mogu slobodno reći da smo možda zaslužili da pobijedimo.
Nama se to vraća kao i u Tuzli.
Nema šanse da ga natjeraš da kaže ja sam odgovoran.

SRETAN BROJ - 1725
Mancini svako ima svoj politicki stav a ovo nije mjesto da se raspravlja.Fudbal bi trebao da nas priblizi bez obzira na naciju,vjeru,rasu i dr.Olimpic ima svakako problem sa sistemom u FBIH a nikakve dodirne tacke nemamo sem utakmica sa RS.Mancini je napisao/la:@lupus Po čemu to vas dvojica više volite klub od mene? Pratio sam klub kada je igrao u drugoj federalnoj ligi kada mnogi nisu znali da postoji. Kada kažem "plaćenici" mislim na one kojima je bitno kada će primiti platu a klub ih puno ne interesuje. A kada kažem manji bh entitet, uvijek ću tako govoriti jer je nastao na genocidu i nazvaše ga RS iako su i Bošnjaci konstitutivan narod u tom entitetu.
Nije jedini Starina koji simpatise nas klub ali na tako grub nacin komuniciras sa covjekom da mi je neprijatno i najradije ne bih svracao na ss.ba.Iritiran si nasim rezultatima kao i mi svi ali ima nacina da se ukaze a ne da koristimo vokabular neprimjeren nama iz Olimpica.Placenici,picke,dupelisci i dr. nisu nase rijeci i ja ih nikada necu koristiti za ljude koji igraju kod nas.
Zelimo da smo normalni da istrajemo u tome.
Drag si mi ali si brate ko hipo kockica.

Joj lika svaka mu sudije i srecapitic je napisao/la:Mirza Varešanović
![]()
![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Prvi je počeo sa provokacijama. Ne želim se pravdati nikome više. Ni tebi ni nikome više. I onda se treba čuditi što su neki prestali pisati ovdje a pisali su jedan određeni vremenski period!?lupus je napisao/la:Mancini svako ima svoj politicki stav a ovo nije mjesto da se raspravlja.Fudbal bi trebao da nas priblizi bez obzira na naciju,vjeru,rasu i dr.Olimpic ima svakako problem sa sistemom u FBIH a nikakve dodirne tacke nemamo sem utakmica sa RS.Mancini je napisao/la:@lupus Po čemu to vas dvojica više volite klub od mene? Pratio sam klub kada je igrao u drugoj federalnoj ligi kada mnogi nisu znali da postoji. Kada kažem "plaćenici" mislim na one kojima je bitno kada će primiti platu a klub ih puno ne interesuje. A kada kažem manji bh entitet, uvijek ću tako govoriti jer je nastao na genocidu i nazvaše ga RS iako su i Bošnjaci konstitutivan narod u tom entitetu.
Nije jedini Starina koji simpatise nas klub ali na tako grub nacin komuniciras sa covjekom da mi je neprijatno i najradije ne bih svracao na ss.ba.Iritiran si nasim rezultatima kao i mi svi ali ima nacina da se ukaze a ne da koristimo vokabular neprimjeren nama iz Olimpica.Placenici,picke,dupelisci i dr. nisu nase rijeci i ja ih nikada necu koristiti za ljude koji igraju kod nas.
Zelimo da smo normalni da istrajemo u tome.
Drag si mi ali si brate ko hipo kockica.
Ti si opterećen Mirzom Varešanovićem i dan danas zato što tebi i ostalim klošarima nije dozvolio da mu određujete tim koji će igrati dok je bio trener Sarajeva, pa ste mu onda psovali i prijetili sa tribina.pitic je napisao/la:Mirza Varešanović
![]()
![]()
![]()
![]()
Nešto nije jasno?emirzlaTu je napisao/la:kuknjavaMancini je napisao/la:Evo šta sam prijavio. Ovo je bezveze prijavljivanje?starina je napisao/la:mamlazi se nadju da ko ucvijeljene picke prijavljuju sve jer ne znaju komunicirat!Lijep pozdrav!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.