PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Kazu kad su krenuli iz Mostara u subotu Mulalic nije htio u autobus vec se popeo na njega i rekao da samo tako putuje nazad.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Beduin
- Kontakt:
A umjesto kostobrana, ovo napunio toplom vodom i po sebi naredao?Bolanos je napisao/la:Kazu kad su krenuli iz Mostara u subotu Mulalic nije htio u autobus vec se popeo na njega i rekao da samo tako putuje nazad.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Postoji legenda da su fukare mislile i o svom klubu, ne samo o Zelji i Velezu. Na njihovoj temi 4 posta na dan, ovdje 44. Sami sebi nisu zanimljivi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Od vašeg zadnjeg trofeja ja izrastao evo u 30godišnjaka zato bolje da šutiš ako nemaš dobar razlog da se javiš.juskowiak je napisao/la:Ko je bola ovaj. Neki noviAdmirLav je napisao/la:A šta je to Velež osovojio pa da bude vasiona za Slobodu ?juskowiak je napisao/la:I nemoj se raspravljat kabulski mićho jer takve kao ti sramotim mahmuran. Nego haj ti nakrivi kacket,obuci dres bulsa,spusti tole do lapo zicegu,budweiser u ruku i na Chicago WS ali prije toga se obrij ko boga te molim. Opet ti kazem za vas kao klub i navijaci vazda vasiona bili. Cuj igrali 6 finala kupai ja sam dok sam mlađi bio 6 puta skino jednu gospođu ali je nisam karno
koji šošon
Admile kad nalactec odgovolit cu ti![]()
![]()
Sloboda je cijeli život moj !
-
- Kontakt:
Sve recenogodrina je napisao/la:Postoji legenda da su fukare mislile i o svom klubu, ne samo o Zelji i Velezu. Na njihovoj temi 4 posta na dan, ovdje 44. Sami sebi nisu zanimljivi.

#musvdg
-
- Kontakt:
Jarane jel ovo tema prepucavanja ili duboke misli o svom klubugodrina je napisao/la:Postoji legenda da su fukare mislile i o svom klubu, ne samo o Zelji i Velezu. Na njihovoj temi 4 posta na dan, ovdje 44. Sami sebi nisu zanimljivi.

Ok izvini ako je tebi normalno "prepucavanje" ovo sto se pisalo zadnjih 6-7 dana. Do mene je onda.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jarane jel ovo tema prepucavanja ili duboke misli o svom klubugodrina je napisao/la:Postoji legenda da su fukare mislile i o svom klubu, ne samo o Zelji i Velezu. Na njihovoj temi 4 posta na dan, ovdje 44. Sami sebi nisu zanimljivi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Navijaci Veleza izbacite sve iz sebe jer u junu se selite na drugi podforum.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Onaj napise neku legendu o Slobodi,vrapcicanin visi za racunarom kad ce ko sta napisat protiv Slobode i onda on brze bolje se loguje,podrzi ovog sto je napisao u vezi Slobode,baci smajli i onda je on sav sretan ...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vidis ovo je solidno cak I funny ali drugi postovi gdje se bas prelazi granica I siri se mrznja nisu ok.Bolanos je napisao/la:Kazu kad su krenuli iz Mostara u subotu Mulalic nije htio u autobus vec se popeo na njega i rekao da samo tako putuje nazad.
Tebe sam citiro, nije se na tebe odnosilo, nego na ove Kung fu fukare . Stvarno libo nas za Velez ali brate dragi ima jos timova osim Zelje I Veleza.
Imaju oni I druge sportske rivale kao Jedinstvo iz Bihaca
jos dok su s njima bitku vodili u cvajti

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Probisvjet
- Kontakt:
Sada mi je jasno zasto Velez igra slabo. Pa njh trener-ucitelj kara na treningu. Nije mi jasno ni kako hodaju. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nemoj tako,meni zao covjeka jer se uhvatio u kostac sa problemima u klubu,vidilo se sinoc da covjek zeli,ali jednostavno ne ide..gdje su te legende kluba Halilhodzic,Bajevic,Kodro itd ?
Ovo sad nije provokacija,vec ozbiljno pitanje.. ako moze neko da mi odgovori al normalno..
Ovo sad nije provokacija,vec ozbiljno pitanje.. ako moze neko da mi odgovori al normalno..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Evo odgovorit cu ti ja, iako nisam Mostarac.harry_90 je napisao/la:Nemoj tako,meni zao covjeka jer se uhvatio u kostac sa problemima u klubu,vidilo se sinoc da covjek zeli,ali jednostavno ne ide..gdje su te legende kluba Halilhodzic,Bajevic,Kodro itd ?
Halilhodzic, Bajevic, Kodro i ostale legende ce biti tu kada Velež stane na noge(nadam se da ce se to desiti). Nece niko da se bakce i da ima posla sa lopovima i prevarantima, a kamo li vec pomenute legende. Gdje su bile te legende Sarajeva kada je bilo najgore? Gdje su bile te legende Slobode kada je bilo najgore? Nigdje. Tek kada je Sarajevo stalo na noge, onda su se poceli pojavljivati. Cast izuzecima, koji je jako malo i nisu imali neki uticaj. Velež može tražiti spas samo u nekom njihovom udruženju(npr Bordo prijatelji u FKS) ili u jednom covjeku(Azmir u Slobodi), koji zaista hoce dobro klubu i rade na tome sa konkretnim planovima. Možda bi za Velež i bilo dobro da ispadnu, pa da im se desi nešto kao Slobodi. Ako budu cekali na ''legende'', teško im se!
Das Ist Walter
-
- Kontakt:
Zasto na kraju nije bilo manijaka u mostaru??
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gostujuci navijaci inace odu ranije sa stadiona (10 minuta ranije ili slicno) radi sigurnosti..a ako bi ostali do kraja onda domaci navijaci ne smiju napustiti stadion 15-20 minuta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ovo nije istina, naše legende su bile tu kad je bilo najgore, što zapravo i jeste najgore od svega! legende koje su lopovi, klošari, alkosi, sitne duše ..miden je napisao/la:Gdje su bile te legende Slobode kada je bilo najgore? Nigdje.
Jel to poljski wc dobio ban?
Nullius in verba
da hocete navijat, biti korisni klubu i naciji, koliko hocete mljet ovdje.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
postoji legenda o MITOMANIMA iz doline mumijevih da ljudi lazu kad zinu i sluze se starom poslovicom da 100 puta ponovljena laz postaje istina...Slobodina tema je 3. po broju postova na ovom forumu sto se tice PL i dnevno se ostavi barem 100 komentara...e sad,sto se MITOMANI uvlace u pakas ovim uhljupima iz vrapcica te im ovi povladjuju i vjeruju slijepo to je drugi par rukavica....ima lijepo broj postova dnevno pa se fino prebroji...i to sto prcamo vrapcicane ovdje na forumu ono bas ima puno veze sa Slobodom i podrskom...al i za to ima statistikagodrina je napisao/la:Postoji legenda da su fukare mislile i o svom klubu, ne samo o Zelji i Velezu. Na njihovoj temi 4 posta na dan, ovdje 44. Sami sebi nisu zanimljivi.
STOP MITOMANIJI NA FORUMU

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.