Hem se kvari hem se kradeCentre forward je napisao/la:Zašto to ?FaraonTM je napisao/la:VW džaba ga ne bih

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hem se kvari hem se kradeCentre forward je napisao/la:Zašto to ?FaraonTM je napisao/la:VW džaba ga ne bih
Hmm, čim se krade znači da valja.FaraonTM je napisao/la:Hem se kvari hem se kradeCentre forward je napisao/la:Zašto to ?FaraonTM je napisao/la:VW džaba ga ne bih
Najlakše mu je VW ukrasti, najmanje je primjetan a jeftin za održavanje. Pravo auto za prosječnog Balkanca, zapamti ono što se najmanje voza po našim državama je najbolje, pa ti sad skontajCentre forward je napisao/la:
Hmm, čim se krade znači da valja.Sve što je insan napravio kvari se, to je normalno. Mi na osnovu polovnjaka koji dođu kod nas stvaramo sliku o kvarljivosti iz prostog razloga što na ovom vaktu kupiš dobrog Golfa 4 koji na satu pokazuje 196.000 a u stvarnosti je preš'o 500.000. Posebno dizeli koji bez greške služe do 200.000 a onda slijede veći kvarovi.
Neko ko proizvodi od Bentleya do Scanie pokazuje ko je najbolji.
A nisu ni zdravi za okolinuBosniacum Lilium je napisao/la:Pa dobro, novi VW-ovi bas nesto nisu jeftini za odrzavanje...
das suzario_Ferdy88 je napisao/la:A nisu ni zdravi za okolinuBosniacum Lilium je napisao/la:Pa dobro, novi VW-ovi bas nesto nisu jeftini za odrzavanje...
Navedi neki koji je zdrav za okolinu ?rio_Ferdy88 je napisao/la:A nisu ni zdravi za okolinuBosniacum Lilium je napisao/la:Pa dobro, novi VW-ovi bas nesto nisu jeftini za odrzavanje...
Znaš na šta mislim kad kažem limuzina, još to pojedinci smatraju nekakvim aman automCentre forward je napisao/la:Ne može se motor/engine smatrat' limuzinom, pobrk'o si i to dobro. Ma jašta, VW je sve svoje resurse usmjerio da napravi idealno auto za Balkan. No, ti ionako auto voziš samo na NFS pretpostavljam, pa eto uživaj u svoj Nissanu.
Sage je napisao/la:Al sto je najgore plata 6. u mjesecu ja sam 7. kod majstora. I tako non stop. Svaki mjesec mi je jeo stoju onako, redovno. Il krajnica il lafeta il selen... a to kad mi je puko remen, oba puta sam bio u 2. brzini, sreca nisam brzo vozio pa mi samo po 1 il 2 ventila savilo, sreca. Kolko sam para dao na njega mogo sam komotno gledat finale LP u lozi pored Plattinija.
Sage je napisao/la:Opet ja kazem da ne treba donosit bukvalnu odluku. Yebiga, ja sam naletio na njega pa zbog toga ne bih opet. Al glupo je govorit generalno, neko nikad nije sjeo u pezoa i kao cuo on ne valjaju francuzi i palamudi okolo. Ljudi se kunu u VW a u mene komsija sa 5 nayeba. Ode turbina pa paljenje. Il u mene kum ima BMW5, 3000 kubika, ode set kvacila pa za 3 dana turbina. Zato kazem kad naletis naletis...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.