evo bas sam pogledao prijatelju moj, kvota trenutno kod nas 2,00Goalgetter je napisao/la:I kvota nam ide u korist.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:UBICEMO IH MOMCI!!!!!!!!!!!!!!-> 1.90 na nas, cesto hoce da prodje.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
evo bas sam pogledao prijatelju moj, kvota trenutno kod nas 2,00Goalgetter je napisao/la:I kvota nam ide u korist.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:UBICEMO IH MOMCI!!!!!!!!!!!!!!-> 1.90 na nas, cesto hoce da prodje.
Kako je meni zao tog momka, je li on ziv uopste bavil se ovom igrom ?EDIX je napisao/la:Šta je sa zahirovica
Igra u Izraelskoj ligi. U aktualnoj sezoni odigrano 7 kola - on 7x 90 minuta odigrao.godrina je napisao/la:Kako je meni zao tog momka, je li on ziv uopste bavil se ovom igrom ?EDIX je napisao/la:Šta je sa zahirovica
+1Chinaglia je napisao/la:što se Zahirovića tiče, uvijek je korektno odigrao, a ukoliko je standardan u sadašnjem klubu, treba ga Meša pozvat', siguran sam da bi odradio bolji posao od Hadžića, bez omalovažavanja Hadžića, čisto smatram da je Zahirović bolji igrač, pa bi on meni bio prva zamjena Bešiću
nema, volio bih i ja Busquetsa, al' ne može, štašjasmin10 je napisao/la:Zahirovic i Besic je previše defanzivno, a svakako Zahirovic nema kvalitet da bude u startnih 11.
Trenutno korisnika/ca: General505 i 21 gost.