FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

EastStand
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la EastStand » 16 maj 2010, 17:24

Ја се " $ " $ $ - " ", & не за Европу. & $ " ? поново ". :?
Прво је ? ", $ - се % " $ " % $, па $ $ " " & ? тенера, ево $ се & & $ $ за те & ?, не ' $ ? је то ¥? Оно % је ¥, је $ $ $ " 15. ?(? парова 21. јуна), то је за $ ' управо ? је & за $, а $ не " о ' $ се све то ' " " тог 15. ? јер не % $ " у 5 $ 12. & ? " Европу у ? $ ' " $!!! $ & $ се ', $ ? &.

Наравно за све ово & " $ ? " &, а за " " његове ? " то " ' " " & $. ? нас " " " ' " $ Европе у ?!
"" ПУТ ""

zmira223
Kontakt:

Post Postao/la zmira223 » 16 maj 2010, 17:27

DZ I M I - P O P U S I - M I !!!!!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 maj 2010, 17:29

Zmira 223 dobrodosao!

Odmah si postao omiljen medju rajom zbog svog odnosa prema Dzimiju :D

Samo pripazi na rijecnik,ovo je fin forum,tako da umjesto toga sto si napisao ubuduce pises "Gospodine Maricu,molim vas da izvrsite felacio nad mojim spolovilom!" :D

zmira223
Kontakt:

Post Postao/la zmira223 » 16 maj 2010, 17:32

****,druze,Dzimija al stvarno me nervira !!! odem da gledam **** fudbal a on mi podvali DZOA,PETROVICA,ONOG GOLMANA IZ SRBIJE, pa jebote polusezonu igramo bez 2-3 igraca! sta mu je ! jel lud,il je glup ??

zmira223
Kontakt:

Post Postao/la zmira223 » 16 maj 2010, 17:34

Evo me i kladionica stala !!!! u K.....

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 16 maj 2010, 17:35

zmira223 je napisao/la:****,druze,Dzimija al stvarno me nervira !!! odem da gledam **** fudbal a on mi podvali DZOA,PETROVICA,ONOG GOLMANA IZ SRBIJE, pa jebote polusezonu igramo bez 2-3 igraca! sta mu je ! jel lud,il je glup ??
" $, " ?, $ своје " " " за њега " за & а не за &. А & се ? $ гура & своје ", ееее "...
"" ПУТ ""

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 16 maj 2010, 17:42

zmira223 je napisao/la:Evo me i kladionica stala !!!! u K.....
U zdravlju i veselju navijaj za Zelju! Zamisli kako je tek pitarima :lol:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 maj 2010, 18:19

zmira223 je napisao/la:****,druze,Dzimija al stvarno me nervira !!! odem da gledam **** fudbal a on mi podvali DZOA,PETROVICA,ONOG GOLMANA IZ SRBIJE, pa jebote polusezonu igramo bez 2-3 igraca! sta mu je ! jel lud,il je glup ??
Pa nemoj brate, DOBAR JE ČOVJEK I MI GA SVI VOLIMO...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 16 maj 2010, 18:19

$ ' - $ ", " ? " & $ ", % ' "... $ - се " & & зна & ? $?

& прво " ' $ ? су " & " ?? $ " & ? % $?

Е $ ' " $ тога ", знате ? & $ тај фазон са $ " $ $ ?? Тј. $ " " ", постоје ? & $ нпр. " $ ? ? % ?? $ $ $ " прате свој ? ? & $, ? " у " ? фазону.
Ево на нету ? ? на & $ " " " ? у ". $ " & ", групу на &-у, ? & (" ? " $ "). " " разне " " " се ' "...

Па ' " $ ? " ? - $ се оснује у ? $ & $ " $ " ? &? " % ? $ ? је % & - " $ ? " ? " % &? Нпр. $ & $ ? " се ? ? " $ $ нпр " & " за јавност, $ % протестна " " ? " $ " ", ? $ ? $ ? $ " " управе &. па $ се $ праве " " " ", $ се " прате & " " ?...

" $ ово $ на ', $ " & $ $, ? опет не ' $ ? & % " у $ $ " $ ? " % поенте " % &
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 maj 2010, 18:25

Uglavnom vratili su se iz Mostara, nisu ostali u Međugorju, da sada smijene konja, čak bih i vjerovao da imamo neke šanse za kup, a ovako sa njim na klupi i uz evidentan bojkot od strane igrača, mislim da su nam šanse nikakve...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 16 maj 2010, 18:35

RBA 1987 je napisao/la:Uglavnom vratili su se iz Mostara, nisu ostali u Međugorju, da sada smijene konja, čak bih i vjerovao da imamo neke šanse za kup, a ovako sa njim na klupi i uz evidentan bojkot od strane igrača, mislim da su nam šanse nikakve...
& $ & ј...' " све по с....., не " " за " него за ?, за ? & ". Не $ ", не ' " " ? " & се не $ ?, % " ? " ' " & " " на & " на ", а " "... ' & $ не, " је $ " п...а " '
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 maj 2010, 18:38

" je napisao/la:$ ' - $ ", " ? " & $ ", % ' "... $ - се " & & зна & ? $?

Е $ ' " $ тога ", знате ? & $ тај фазон са $ " $ $ ?? Тј. $ " " ", постоје ? & $ нпр. " $ ? ? % ?? $ $ $ " прате свој ? ? & $, ? " у " ? фазону.
Ево на нету ? ? на & $ " " " ? у ". $ " & ", групу на &-у, ? & (" ? " $ "). " " разне " " " се ' "...

Па ' " $ ? " ? - $ се оснује у ? $ & $ " $ " ? &? " % ? $ ? је % & - " $ ? " ? " % &? Нпр. $ & $ ? " се ? ? " $ $ нпр " & " за јавност, $ % протестна " " ? " $ " ", ? $ ? $ ? $ " " управе &. па $ се $ праве " " " ", $ се " прате & " " ?...

Ja znam kako je to nekad funkcionisalo kad je osnivana grupa Vultures -Lesinari...prvu osnivacku skupstinu smo imali u dvorani mjesne zajednice Mejdan,to je bila ona baraka kod mosta,i tu smo birali ime,mi mladji smo bili za ime Lesinari (Vultures),a stariji za Red Blue Army,ali nasa je prevladala,isto kao sto mi danasnjim klincima iz Lesinara ne mozemo sugerisati nista,tako ni ti stariji nisu nama mogli nista u to vrijeme :D ...mladost je takva,neukrotiva....cak smo imali i jednog Enesa koji je bio predsjednik Skupstine navijaca,a sjecam se Ismara,Pecarskog,Dragica,Kurjaka,Zoksa,Gicka,Amira,Sarinog.... i nazalost pokojnih Koncara,Kice,Jajara,Grebe....

Uglavnom,pare za baklje,transeve,dimne bombe i putovanja smo sami davali,bilo je nekih imucnijih gazda koji su nas pomalo podrzavali novcano,tipa Krznar Deumic,Sveto Jotic i jos neke gazde kaficha u koje smo tada izlazili.....

Kako je danas to sve organizovano,zaista ne znam....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 maj 2010, 18:49

Schlager je napisao/la:
" je napisao/la:$ ' - $ ", " ? " & $ ", % ' "... $ - се " & & зна & ? $?

Ja znam kako je to nekad funkcionisalo kad je osnivana grupa Vultures -Lesinari...prvu osnivacku skupstinu smo imali u dvorani mjesne zajednice Mejdan,to je bila ona baraka kod mosta,i tu smo birali ime,mi mladji smo bili za ime Lesinari (Vultures),a stariji za Red Blue Army,ali nasa je prevladala,isto kao sto mi danasnjim klincima iz Lesinara ne mozemo sugerisati nista,tako ni ti stariji nisu nama mogli nista u to vrijeme :D ...mladost je takva,neukrotiva....cak smo imali i jednog Enesa koji je bio predsjednik Skupstine navijaca,a sjecam se Ismara,Pecarskog,Dragica,Kurjaka,Zoksa,Gicka,Amira,Sarinog.... i nazalost pokojnih Koncara,Kice,Jajara,Grebe....

Uglavnom,pare za baklje,transeve,dimne bombe i putovanja smo sami davali,bilo je nekih imucnijih gazda koji su nas pomalo podrzavali novcano,tipa Krznar Deumic,Sveto Jotic i jos neke gazde kaficha u koje smo tada izlazili.....

Kako je danas to sve organizovano,zaista ne znam....
Kolega samo mala ispravka, nisu samo stariji bili za ime RBA, nego je to bila jedna od podgrupa i to navijači iz Borika i Nove Varoši, a ta podgrupa je bila brojnija od većine današnjih navijačkih grupa...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 maj 2010, 18:53

? 2 - ? je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Uglavnom vratili su se iz Mostara, nisu ostali u Međugorju, da sada smijene konja, čak bih i vjerovao da imamo neke šanse za kup, a ovako sa njim na klupi i uz evidentan bojkot od strane igrača, mislim da su nam šanse nikakve...
& $ & ј...' " све по с....., не " " за " него за ?, за ? & ". Не $ ", не ' " " ? " & се не $ ?, % " ? " ' " & " " на & " на ", а " "... ' & $ не, " је $ " п...а " '
Dobro, mislim da ti mene nisi baš najbolje razumio, nisam mislio da ga svi bojkotuju, mislim da je većina u pitanju, ali recimo, eto mali Sakan se bori svaku utakmicu kao lav, onako igra igrač koji se bori, a pogledaj zalaganje ostalih na terenu, niko ni sa kim, a kada je nesloga u svlačionici onda rezultat nikada nije dobar nego je takav kakvi su naši rezultati...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 maj 2010, 19:00

Kolega samo mala ispravka, nisu samo stariji bili za ime RBA, nego je to bila jedna od podgrupa i to navijači iz Borika i Nove Varoši, a ta podgrupa je bila brojnija od većine današnjih navijačkih grupa...
Upravo tako,uostalom i dan danas imaju veliki grafiti Red Blue Army na ovim zgradama u Novoj Varosi,ali prevladala je ideja male raje da ne moze cijeli pokret ponijeti naziv jedne frakcije,tako da je kao tacan naziv naseg udruzenja izabran "Klub navijaca FK Borac,Vultures Banjaluka".

Ti si sa tim svojim nickom separatista :D :D

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 16 maj 2010, 19:10

Samo ću napisati - Džimi Mariću MRŠ IZ BORCA.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 maj 2010, 19:14

Schlager je napisao/la:
Upravo tako,uostalom i dan danas imaju veliki grafiti Red Blue Army na ovim zgradama u Novoj Varosi,ali prevladala je ideja male raje da ne moze cijeli pokret ponijeti naziv jedne frakcije,tako da je kao tacan naziv naseg udruzenja izabran "Klub navijaca FK Borac,Vultures Banjaluka".

Ti si sa tim svojim nickom separatista :D :D
Hehehehehehe, ja sam bio RBA i u jednom momentu smo imalo skoro 500 pripadnika, ali aktivnih...
To je bilo vrijeme kada je jako bio popularan engleski jezik, pa su tako nastajali i nazivi navijačkih grupa, ali mi iz Borika smo uvijek bili RBA zbog nesuglasica sa ekipom sa Starčevice...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 16 maj 2010, 20:53

Borčevac je napisao/la:Samo ću napisati - Džimi Mariću MRŠ IZ BORCA.
Maricu, reaguj! 8-)

gennaro
Kontakt:

Post Postao/la gennaro » 16 maj 2010, 20:56

I ja sam zainteresovan za ideju o udruzenju gradjana koji vole Borac, i ja nisam vise u tolikom ultras fazonu ali sam ipak na svim domacim utakmicam i kada mi posao dozvoli odem i na neko gostovanje interno.
Izuzetno mi se svidja ideja o udruzenju ali naravno da i Lesinari shvate da se ne kosimo sa njima vec da smo mi jedno!

Ako ima zainteresovanih dajte da pokrenemo inicijativu, naravno ako neko nema nista protiv.
U životu je važno biti BORAC!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 maj 2010, 21:10

& $ ? за & ?
Datum: 16.05.2010 21:00
Autor: ? &

& ? - " " је " на & $ " ?. " "?" са """, уз ? $ $, ' $ $ прође & " ? &. " " "!

Управо ова " потврђује $ ? & на $ $ сцену ? 18 $ паузе. $ пут ? су ? "&" Европе у " & $ су у ' 1992. $ ? овај трофеј у ? ". " тога "црвено-?" су $ пута ? у & $ &, " & се " $ са & UEFA, а $ ? у & ?. Управо - " тренера Зорана " " ? за ово " у ? јер су " за & ? $ & ? &. То " $ $, ", / " $ - " $ првог ? ? ". С $ стране " ", " ? Сарајево - $ " $ првог ? ?.

- ? ' ", ? ? у Европу ? 18 $ " то је ? успјех. " нас је " сезона ? рата, ? " ' ? - " ? ? у ? ". На ' не " $ ' - ' $ $ у $ " $ - & је $ & ? ".

& " " је пун $ " " зна ? & & $ " у " $ на " ", $.

- " свега & је $ се " ' с " $ " " ", " " " наступа на $ ". Све $ ' $ ' се " & & " " о ? & " ? " ? $. ? тога ? " ? $ - & је ".

$ % сусрет ? & " на """ у $ $ " " је ".

- ' $ $ у Сарајево $ $. ? у Европу са " ' &. " је у $ јер је " ? на % терену. - $ $ ?, " " " % сезону " ' - & је на & ".
?

& - у " " " $ $ ? ? за & ? & " на ? у % сусрету & " " ". ? " су: " &, $ & ("), ? ("), " (?), " ("), $ (%), ? " (?), ? (%), ? ($), ? & (/), те ? " " " " $, ? " " &, $, &, % " &.
"

" за прво " $ ? ? за ? " " & ? " / у " 21. јуна. " " првог ? ? за & ? су 1. ?, а " $ $ ". Прве " $ ? ? за ово " на ' су 15. ?, а " 22. " '. У ' " / " за - ? ? ? " " & ?. " - ? ? за & ? су 29. ? " 5. август.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.