" je napisao/la:$ ' - $ ", " ? " & $ ", % ' "... $ - се " & & зна & ? $?
& прво " ' $ ? су " & " ?? $ " & ? % $?
Е $ ' " $ тога ", знате ? & $ тај фазон са $ " $ $ ?? Тј. $ " " ", постоје ? & $ нпр. " $ ? ? % ?? $ $ $ " прате свој ? ? & $, ? " у " ? фазону.
Ево на нету ? ? на & $ " " " ? у ". $ " & ", групу на &-у, ? & (" ? " $ "). " " разне " " " се ' "...
Па ' " $ ? " ? - $ се оснује у ? $ & $ " $ " ? &? " % ? $ ? је % & - " $ ? " ? " % &? Нпр. $ & $ ? " се ? ? " $ $ нпр " & " за јавност, $ % протестна " " ? " $ " ", ? $ ? $ ? $ " " управе &. па $ се $ праве " " " ", $ се " прате & " " ?...
" $ ово $ на ', $ " & $ $, ? опет не ' $ ? & % " у $ $ " $ ? " % поенте " % &
Ja znam kako je to nekad funkcionisalo kad je osnivana grupa Vultures -Lesinari...prvu osnivacku skupstinu smo imali u dvorani mjesne zajednice Mejdan,to je bila ona baraka kod mosta,i tu smo birali ime,mi mladji smo bili za ime Lesinari (Vultures),a stariji za Red Blue Army,ali nasa je prevladala,isto kao sto mi danasnjim klincima iz Lesinara ne mozemo sugerisati nista,tako ni ti stariji nisu nama mogli nista u to vrijeme

...mladost je takva,neukrotiva....cak smo imali i jednog Enesa koji je bio predsjednik Skupstine navijaca,a sjecam se Ismara,Pecarskog,Dragica,Kurjaka,Zoksa,Gicka,Amira,Sarinog.... i nazalost pokojnih Koncara,Kice,Jajara,Grebe....
Uglavnom,pare za baklje,transeve,dimne bombe i putovanja smo sami davali,bilo je nekih imucnijih gazda koji su nas pomalo podrzavali novcano,tipa Krznar Deumic,Sveto Jotic i jos neke gazde kaficha u koje smo tada izlazili.....
Kako je danas to sve organizovano,zaista ne znam....