Veoma objektivno nema sta...uzivo se vidjelo da, ako je i bio kontakt bio je najmanje pola metra van 16-erca..ili ti smatras njegov skok i pad kao konacan cin? A na usporenom snimku se jasno vidi da nije ni F od faula...ti to smatras prekrsajem jer si subjektivan..Klopp je napisao/la:Faul cist ko suza, tu nema price. Jedino oko cega se moze voditi rasprava je li na ivici ili unutra. A evo ni nakon deset ponavljanja ne moze se tacno reci je li vani ili unutra faul, kako onda da sudija procijeni u desetom dijelu sekunde?edo07 je napisao/la:Ovo sto je sad bilo dosudjeno kao penal za BvB je sramota, bezobrazluk...ma nema te rijeci...ovo je nadmasilo svaki Bayernov sumnjiv penal..i onda dodju i kazu kako sudci navlace bavarcima..ovo nije bio ni f od faula i jos uz to metar izvan 16-erca
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Odg: RE: Re: Bundesliga
-
- Kontakt:
Re: Bundesliga
WEIGL. je TITO....momak razvaljuje. 

Re: Odg: RE: Re: Bundesliga
Kimmich > Weigljamesrodriguez je napisao/la:WEIGL. je TITO....momak razvaljuje.
- BavaracZenica
- Kontakt:
odlican igrac i ovaj Weigl fkt, Dortmund zasluzeno do pobjede moglo je tu jos golova biti, ipak crni niz se prekida, sutra bi izdvojio utakmicu Wolfsburg Hoffenhaim i HSV Leverkusen kao utakmice gdje ce pasti puno golova i biti sigurno dobra predstava za navijace !
Iako mnogi smatraju da ce Bayern nastavit terorisat Werder kao u zadnjim godinama, mislim da ce na toj utakmici biti malo golova , mozda pobjeda bayerna od 0-1 ili 0-2
Iako mnogi smatraju da ce Bayern nastavit terorisat Werder kao u zadnjim godinama, mislim da ce na toj utakmici biti malo golova , mozda pobjeda bayerna od 0-1 ili 0-2
FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Razgoropadio se Gladbach.
Sad nek uzmu bod u Torinu pa mozemo zaokruziti jedan vrlo uspjesan mjesec s obzirom kako su igrali i sta su sve prosli.
Mrtva trka Bayerna sa samim sobom i svojim rekordima se nastavlja.

Sad nek uzmu bod u Torinu pa mozemo zaokruziti jedan vrlo uspjesan mjesec s obzirom kako su igrali i sta su sve prosli.
Mrtva trka Bayerna sa samim sobom i svojim rekordima se nastavlja.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- kumkalesic
- Kontakt:
Kako je Koln pokraden...
Mislim da sudjenje postaje zabrinjavajuce lose, u petak nepostojeci penal za moj BVB, jucer ocigledan penal za Bayern nije dosudjen, danas ovo i to nije samo u ovom kolu, previse se grijesi u toku cijelog prvenstva i to nisu sitne greske...
Sto se tice samog prvenstva pitanje prvaka je rijeseno vec na pocetku, a to je bilo jasno svakome ko realno gleda na situaciju u BL... vodit ce se prava bitka za mjesta koja vode direktno u LP, mislim da Schalke puno bolje stoji nego sto zapravo igra, ali ko te pita, rezultati se pisu...doduse u narednih 5 kola igraju sa Gladbachom, Ingolstadtom, BVB, Bayernom i Leverom pa cemo tu vidjeti njihovu pravu vrijednost...
Sto se tice samog prvenstva pitanje prvaka je rijeseno vec na pocetku, a to je bilo jasno svakome ko realno gleda na situaciju u BL... vodit ce se prava bitka za mjesta koja vode direktno u LP, mislim da Schalke puno bolje stoji nego sto zapravo igra, ali ko te pita, rezultati se pisu...doduse u narednih 5 kola igraju sa Gladbachom, Ingolstadtom, BVB, Bayernom i Leverom pa cemo tu vidjeti njihovu pravu vrijednost...
- kumkalesic
- Kontakt:
evo i sad protiv ingolstadta stuttgart dao go iz mini ofsajda, al ofsajd je ofsajd, bice kazni od dfb-aanelkabvb je napisao/la:Mislim da sudjenje postaje zabrinjavajuce lose, u petak nepostojeci penal za moj BVB, jucer ocigledan penal za Bayern nije dosudjen, danas ovo i to nije samo u ovom kolu, previse se grijesi u toku cijelog prvenstva i to nisu sitne greske...
a u toku prenosa komentator na ES2 reče da je ulreich bolji golman po njegovom mišljenju od neuera

- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
vjerovatno je Bayern kriv za krađu Kolna...
Nazalost svake sedmice se pise o sudijama i stvarno mislim da se bezpotrebno zamarate, jer jedina dva nacina da se taj problem rijesi su sljedeca:
1. da neko od IDIOTA osteti Bayern, ili
2. da Bayern pokaze koliko mu je stalo do njemackog fudbala i zatim glasno i jasno kaze da sudjenje nije na nivou i da im ne trebaju poklonjene pobjede (Augsburg).
Siguran sam da ce sada Bavraci reci, pa jos se trebamo brinuti za njemacki fudbal, eh pa pocetkom 2000-tih se brinuli odnosno covjek koji Vam je omogucio da danas budete ono sto jeste.
1. da neko od IDIOTA osteti Bayern, ili
2. da Bayern pokaze koliko mu je stalo do njemackog fudbala i zatim glasno i jasno kaze da sudjenje nije na nivou i da im ne trebaju poklonjene pobjede (Augsburg).
Siguran sam da ce sada Bavraci reci, pa jos se trebamo brinuti za njemacki fudbal, eh pa pocetkom 2000-tih se brinuli odnosno covjek koji Vam je omogucio da danas budete ono sto jeste.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cekamo Ullija da izadje iz zatvora i da malo uvede red. 

Ovaj Leverkusen treba ugasati...
Kako glupa ekipa majko drago.
Umjesto da ih dotuces ti ih vracas u igru.

Kako glupa ekipa majko drago.

-
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati sto je sebi dopustio leverluzen... 

Uzivajmo jos jednu sezonu u privilegiji sto imamo 4 predstavnika u LP i onda se vracamo ponovo starim navikama...
Ovaj Leverkusen treba ugasti i Bayeru bi bilo pametnije da onih 25 miliona € godisnje ulozi u nesta pametnije. Takodjer i zasluzen poraz Bayerna, drkaju loptu na 30 metara od gola i furaju neku tika-taku i Arsenal je to kaznio.
Ovaj Leverkusen treba ugasti i Bayeru bi bilo pametnije da onih 25 miliona € godisnje ulozi u nesta pametnije. Takodjer i zasluzen poraz Bayerna, drkaju loptu na 30 metara od gola i furaju neku tika-taku i Arsenal je to kaznio.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 20 okt 2015, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
E moj Neuer...odbranis nemoguce..a. istrcis u prazno napamet.
Ipak se to nebi smjelo desavati jednom od najboljih golmana svijeta.

Ipak se to nebi smjelo desavati jednom od najboljih golmana svijeta.

-
- Kontakt:
Koja je ovo komedija od lige.
Wob, Bayer i Gladbach ni boda ne izvukoše nakon 4 vodstva.
Najjače gospodarstvo Europe i vodeća nogometna sila Europe nije u stanju napraviti jaču ligu od ovog. 
EDIT: Guzen se ipak čupa.

EDIT: Guzen se ipak čupa.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.