FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Uuuhh.. To je to! Nema dalje! Svaka cast!
Cestitke igracima, Pepu, svim trenerima, upravi, jednom jedinom Laporti, navijacima svim, nama ovdje najvise!
Uh, Clemente nikad Guardiolu nije volio, ni kad je bio selektor Spanije, kako mu je tek sad.
Campeones, campeones!
Cestitke igracima, Pepu, svim trenerima, upravi, jednom jedinom Laporti, navijacima svim, nama ovdje najvise!

Uh, Clemente nikad Guardiolu nije volio, ni kad je bio selektor Spanije, kako mu je tek sad.

Campeones, campeones!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- adnan_nanda
- Kontakt:
Cestitam na tituli, zasluzeno nema sta.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Cestitke igracima, treneru i najboljem predsjedniku kluba u povijesti Laporti. I pored velikog slavlja i radosti veceras, ostaje zal sto necemo tog covijeka koji je zivio za Barcelonu vise gledati na toj funkciji. Takodjer je lijepo vidjeti sloznost u timu, od vozaca autobusa do najboljeg igraca ekipe. Jednostavno veceras je lijepo biti navijac Barcelone.
Osvojili smo od mogucih 114, 99 bodova, i mislim vise nema potrebe da i sta pricamo, najveceg konkurenta dva puta pobjedili, na njegov terenu ga golman spasio od veceg poraza.
Osvojili smo od mogucih 114, 99 bodova, i mislim vise nema potrebe da i sta pricamo, najveceg konkurenta dva puta pobjedili, na njegov terenu ga golman spasio od veceg poraza.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Šampioni, šampioni
Čestitke Barceloni za osvojenu titulu, čestitke za sve igrače i upravu

Čestitke Barceloni za osvojenu titulu, čestitke za sve igrače i upravu

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ljudi, je li ono oko Ibrinog šorca bosanska zastava ili...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne zelim da me pogresno neko shvati, ali nekako mi Messi djeluje tuzno na dodijeli pehara, i sada kada je govorio. Nekako je sam u svom svijetu imam osjecaj da se nekako umjetno smije, da nije od srca, nadam se da ja grijesim.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Vjerovatno je proslavio titulu kad je Barca dobila Real, pa mu sad nije ceif...amerosm je napisao/la:Ne zelim da me pogresno neko shvati, ali nekako mi Messi djeluje tuzno na dodijeli pehara, i sada kada je govorio. Nekako je sam u svom svijetu imam osjecaj da se nekako umjetno smije, da nije od srca, nadam se da ja grijesim.

Cestitke na tituli koja je sasvim zasluzeno osvojena

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Sevillista<
- Kontakt:
Čestitke Barci na osvojenoj tituli, potpuno fer i zasluženo, mislim da ovo sve govori "mes que un club"
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Svi se izredase,mada pojma nemam sta govore
Piquea najludji,Alves nesta izvodi,lud pravo

Piquea najludji,Alves nesta izvodi,lud pravo

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Barca je prava familija
kao što i slogan sam kaže = više od kluba.
Izgleda da se u klubu mnogo radi na ponašanju i psihologiji igraca , cak i najvece svijetske zvijezde tipa Messi,Xavi,Iniesta se ponašaju tako skromno i normalno - za ne povjerovati

Izgleda da se u klubu mnogo radi na ponašanju i psihologiji igraca , cak i najvece svijetske zvijezde tipa Messi,Xavi,Iniesta se ponašaju tako skromno i normalno - za ne povjerovati

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
takav je svaki klub u kojem igraju igrači ponikli iz njihove škole...drop je napisao/la:Barca je prava familijakao što i slogan sam kaže = više od kluba.
Odlicno 20 jubilarna titula za slavlje... velika sloznost itd u timu... cestitke svima na sezoni svi su je zasluzili!!! abidal lud kaze zeni da ponese dzempere djeci posto im je zima ... Visca Barca i Visca Cataluna!!!!
Tacno tako, plus što su igraci Barce totalno odani i predani klubu...prava lojalnost i ljubav prema klubu.solidus je napisao/la:takav je svaki klub u kojem igraju igrači ponikli iz njihove škole...drop je napisao/la:Barca je prava familijakao što i slogan sam kaže = više od kluba.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
dobro je pa sam sve razumio o cem govore 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
cestitke Barcelona na tituli i svim navijacima s foruma ss.ba....CESTITKE 

- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma pojma nisam imao o cemu govore,ali opet je predobro bilo
Pique budala 100%,najludji je
I hvala svima na cestitkama

Pique budala 100%,najludji je

I hvala svima na cestitkama

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
visca barca, visca cataluna, visca tenerife !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.