Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
decenas de aficionados han esperado a algunos jugadores para insultarles e increparles desetaka navijača čekali za neke igrače da bi mu se suprotstavio vrijeđati
Marcos defiende a Medunjanin: "Que se le eche la culpa es injusto" Marcos brani MEDUNJANIN: "To je nepravedno kriviti"
* El capitán del Valladolid reflexionó sobre los pitos a su compañero: "Haris estaba llorando. Tanta culpa tiene él como yo" Valladolid kapetan odraziti na zviždaljke kako bi svojoj supruzi: "Haris je plakala. Toliko mi je kriv ne sviđa"
EFE. EFE. Valladolid 04/04/10 - 22:46. Valladolid 04/04/10 - 22:46.
* imprime print
* envía slati
Cerrar Zatvoriti
Envía esta noticia por correo electrónico a: Pošalji ovu priču putem e-pošte na:
Email de tu amigo Tu nombre Tu email Comentario E-mail prijatelja Vaše ime Vaš e-mail Komentiraj
Envíalo a varias personas separando los correos con comas Pošaljite ga više ljudi odvajanjem adrese e-pošte sa zarezom
* comparte dionica
Cerrar Zatvoriti
o Facebook Facebook
o Twitter Cvrkut
o Menéame Reddit
o Fresqui Fresqui
o MySpace MySpace
o Google Bookmarks Google Bookmarks
o Yahoo Yahoo
o MSN Reporter MSN Reporter
*
4 4
comenta Komentari
El capitán del Real Valladolid, Alberto Marcos Rey, ha declarado acerca de los pitos recibidos por su compañero Haris Medunjanin por parte de la afición durante la derrota sufrida hoy por su equipo ante el Villarreal (0-2) que "es injusto que se le eche la culpa" de la situación del equipo. Kapetan Real Valladolid, Alberto Marcos Rey, rekao je o zviždaljke pozdravili suigrača Harisa MEDUNJANIN od strane navijača tijekom poraza koje je pretrpio njegov tim danas u Villarreal (0-2) da je "nepravedno prema njemu kriv "situacije tima.
"Que el público esté enojado y esté mal, es normal, tiene toda la razón. Pero es injusto. Haris no ha probado una gota de alcohol en su vida. Y eso de que estaban en Salamanca el día anterior o no está por demostrar, porque a mi no me han presentado ninguna prueba firme y estamos detrás de ello a ver si es verdad", ha comentado Marcos. "To je javnost ljuta, a nije u redu, to je normalno, vi ste apsolutno u pravu. Ali to je nepravedno. Haris nije pokazala kap alkohola u njegovu životu. I da su bili u Salamanca dan prije ili ne, ostaje da se dokazati, jer ja nemam dokaza, a mi smo čvrsto iza nje da vidi ako je to točno ", rekao je Marcos.
Un medio local informó durante la pasada semana de que algunos jugadores, supuestamente, habían protagonizado una salida nocturna por Salamanca el día antes del partido ante el Espanyol. Lokalni mediji izvijestili su u proteklih tjedan dana da su neki igrači navodno glumi Salamanca noć na dan prije utakmice protiv Espanyola. "Haris estaba llorando. Que se le eche la culpa es injusto. Tanta culpa tiene Haris de la situación como yo. Que nos ha faltado en partidos actitud, que hay que reprochar ciertas cosas, pues sí, pero no es la culpa de Haris, la culpa es de todos", ha recalcado. "Haris je plakala. To je to nepravedno kriviti. Tanta Haris kriv je situacija poput mene. Ono što je nedostajalo u stranci stav, biti kritiziran za neke stvari, da, ali ne krivnjom Haris, krivnjom svih ", naglasio je.
"Yo lo he vivido ahí dentro y es muy jodido que tu estadio y tu gente te chille. No es excusa, son socios, son la gente que nos tiene que ayudar y entiendo el malestar que puedan tener con el rendimiento del equipo. Estamos penúltimos, lo tenemos más que complicado y ellos quieren ver al equipo lo más alto posible. Entiendo la desesperación y el enfado", ha opinado. "Ja sam živio u postoji i vrlo je cool da je vaš stadion i tvoj narod će vrištati. To nije isprika, su partneri, su ljudi moramo pomoći i razumjeti nevolji oni svibanj imati sa djelovanje tima. Mi pretposljednji imamo više nego kompliciran i žele vidjeti momčad kao visok kao moguć. Ja razumijem očaj i bijes ", kazao je iznio.
Sin derecho a bajar los brazos Nema pravo na niže oružja
Sin embargo, ha asegurado que "ya no se puede señalar ni decir nada. Ahora los que tengan que jugar que corran y fuera. Mientras que hay vida hay esperanza". Međutim, on je uvjeren da "više ne možemo nacrtati ili reći bilo što. Sada kada ste to trčanje i igru vani. Dok ima života ima nade." "Nos quedan ocho partidos, está más que complicado, pero no tenemos el derecho de bajar los brazos. Al contrario", ha sentenciado. "Imamo osam utakmica, više je nego teško, ali imamo pravo odustati. Naprotiv, bio osuđen.
Por otro lado, unos cuarenta aficionados han esperado a algunos jugadores a la salida de los vestuarios para insultarles e increparles. Osim toga, oko četrdeset obožavatelji čekali nekoliko igrača dolazi iz svlačionica za uvredu bi mu se suprotstavio.
Marcos defiende a Medunjanin: "Que se le eche la culpa es injusto" Marcos brani MEDUNJANIN: "To je nepravedno kriviti"
* El capitán del Valladolid reflexionó sobre los pitos a su compañero: "Haris estaba llorando. Tanta culpa tiene él como yo" Valladolid kapetan odraziti na zviždaljke kako bi svojoj supruzi: "Haris je plakala. Toliko mi je kriv ne sviđa"
EFE. EFE. Valladolid 04/04/10 - 22:46. Valladolid 04/04/10 - 22:46.
* imprime print
* envía slati
Cerrar Zatvoriti
Envía esta noticia por correo electrónico a: Pošalji ovu priču putem e-pošte na:
Email de tu amigo Tu nombre Tu email Comentario E-mail prijatelja Vaše ime Vaš e-mail Komentiraj
Envíalo a varias personas separando los correos con comas Pošaljite ga više ljudi odvajanjem adrese e-pošte sa zarezom
* comparte dionica
Cerrar Zatvoriti
o Facebook Facebook
o Twitter Cvrkut
o Menéame Reddit
o Fresqui Fresqui
o MySpace MySpace
o Google Bookmarks Google Bookmarks
o Yahoo Yahoo
o MSN Reporter MSN Reporter
*
4 4
comenta Komentari
El capitán del Real Valladolid, Alberto Marcos Rey, ha declarado acerca de los pitos recibidos por su compañero Haris Medunjanin por parte de la afición durante la derrota sufrida hoy por su equipo ante el Villarreal (0-2) que "es injusto que se le eche la culpa" de la situación del equipo. Kapetan Real Valladolid, Alberto Marcos Rey, rekao je o zviždaljke pozdravili suigrača Harisa MEDUNJANIN od strane navijača tijekom poraza koje je pretrpio njegov tim danas u Villarreal (0-2) da je "nepravedno prema njemu kriv "situacije tima.
"Que el público esté enojado y esté mal, es normal, tiene toda la razón. Pero es injusto. Haris no ha probado una gota de alcohol en su vida. Y eso de que estaban en Salamanca el día anterior o no está por demostrar, porque a mi no me han presentado ninguna prueba firme y estamos detrás de ello a ver si es verdad", ha comentado Marcos. "To je javnost ljuta, a nije u redu, to je normalno, vi ste apsolutno u pravu. Ali to je nepravedno. Haris nije pokazala kap alkohola u njegovu životu. I da su bili u Salamanca dan prije ili ne, ostaje da se dokazati, jer ja nemam dokaza, a mi smo čvrsto iza nje da vidi ako je to točno ", rekao je Marcos.
Un medio local informó durante la pasada semana de que algunos jugadores, supuestamente, habían protagonizado una salida nocturna por Salamanca el día antes del partido ante el Espanyol. Lokalni mediji izvijestili su u proteklih tjedan dana da su neki igrači navodno glumi Salamanca noć na dan prije utakmice protiv Espanyola. "Haris estaba llorando. Que se le eche la culpa es injusto. Tanta culpa tiene Haris de la situación como yo. Que nos ha faltado en partidos actitud, que hay que reprochar ciertas cosas, pues sí, pero no es la culpa de Haris, la culpa es de todos", ha recalcado. "Haris je plakala. To je to nepravedno kriviti. Tanta Haris kriv je situacija poput mene. Ono što je nedostajalo u stranci stav, biti kritiziran za neke stvari, da, ali ne krivnjom Haris, krivnjom svih ", naglasio je.
"Yo lo he vivido ahí dentro y es muy jodido que tu estadio y tu gente te chille. No es excusa, son socios, son la gente que nos tiene que ayudar y entiendo el malestar que puedan tener con el rendimiento del equipo. Estamos penúltimos, lo tenemos más que complicado y ellos quieren ver al equipo lo más alto posible. Entiendo la desesperación y el enfado", ha opinado. "Ja sam živio u postoji i vrlo je cool da je vaš stadion i tvoj narod će vrištati. To nije isprika, su partneri, su ljudi moramo pomoći i razumjeti nevolji oni svibanj imati sa djelovanje tima. Mi pretposljednji imamo više nego kompliciran i žele vidjeti momčad kao visok kao moguć. Ja razumijem očaj i bijes ", kazao je iznio.
Sin derecho a bajar los brazos Nema pravo na niže oružja
Sin embargo, ha asegurado que "ya no se puede señalar ni decir nada. Ahora los que tengan que jugar que corran y fuera. Mientras que hay vida hay esperanza". Međutim, on je uvjeren da "više ne možemo nacrtati ili reći bilo što. Sada kada ste to trčanje i igru vani. Dok ima života ima nade." "Nos quedan ocho partidos, está más que complicado, pero no tenemos el derecho de bajar los brazos. Al contrario", ha sentenciado. "Imamo osam utakmica, više je nego teško, ali imamo pravo odustati. Naprotiv, bio osuđen.
Por otro lado, unos cuarenta aficionados han esperado a algunos jugadores a la salida de los vestuarios para insultarles e increparles. Osim toga, oko četrdeset obožavatelji čekali nekoliko igrača dolazi iz svlačionica za uvredu bi mu se suprotstavio.
Izgleda da se spukulise da su Medunjanin i jos neki igraci festali u Salamanci prije tekme pa mu navijaci zvizdili danas. Sad ga ovaj kapiten brani, i kaze da je Medunjanin plako u svlacionici....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Loše vijesti iz Španije, Medunjanin povrijedio ligamente
http://www.rep rezentacija.net/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1615:loe-vijesti-iz-panije-medunjanin-povrijedio-ligamente&catid=1:latest-news&Itemid=63
http://www.rep rezentacija.net/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1615:loe-vijesti-iz-panije-medunjanin-povrijedio-ligamente&catid=1:latest-news&Itemid=63
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Steta sto se Hare povredijo, aBd, brzo nam bude zdrav, pa da zabije jos neki dobar gol! 

It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Malo...teke.... da izvlacim mast.
Jest ljude krenulo cim je Mudonja out.
I Sevilu sahranise veceras.
Mozda se cak i izvuku,dok ovaj ne ozdravi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
I moj ahbab se nije mogao suzdrzati.harishp je napisao/la:Malo...teke.... da izvlacim mast.![]()

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nisam Tite mi mogao vise izdurat,nesto me kopkaloAdinjo je napisao/la:I moj ahbab se nije mogao suzdrzati.harishp je napisao/la:Malo...teke.... da izvlacim mast.![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- majestic24
- Kontakt:
Ima li sta od Harisa,kako mu opravak tece??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Oporavio se mudonja,igrao je predzadnju utakmicu ,u zadnjoj je bio na klupi...
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Oporavio jeste,igrao prvo poluvrijeme u predzadnjoj..... u zadnjoj ni na klupi nije bio.__EmIr__ je napisao/la:Oporavio se mudonja,igrao je predzadnju utakmicu ,u zadnjoj je bio na klupi...
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je li igrao sad za vikend, ili je i on, poput svih nas, nasjekao meske i uživao u blagodatima života?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Uzivao je u blagodatima zivota,za mesku nisam siguran.Monolog je napisao/la:Je li igrao sad za vikend, ili je i on, poput svih nas, nasjekao meske i uživao u blagodatima života?

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sta je sa Medunjaninom? Evo protiv Barce ni na klupi.
povrijedjen vec par sedmicaCartman je napisao/la:Sta je sa Medunjaninom? Evo protiv Barce ni na klupi.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Na klupi je, ali je povrijeđen. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Eto ispao je Valladolid. Sta ce sad Haris? Mislim da bi mu najpametnije bilo otic negdje gdje ce bit standardan. Mozda nazad u Holandiju. Bolje je tamo bit standardan, nego sjedit na klupi u Spaniji.
Kad bi ga Getafe htjeo kupiti.Cartman je napisao/la:Eto ispao je Valladolid. Sta ce sad Haris? Mislim da bi mu najpametnije bilo otic negdje gdje ce bit standardan. Mozda nazad u Holandiju. Bolje je tamo bit standardan, nego sjedit na klupi u Spaniji.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma nista, sad ce napokon biti standardan ali u drugoligasu...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Bio sam protiv poziva Medunjanina, ne radi njega kao igraca, nego radi njegovog ponasanja i izjava. Ali eto pozvan je i pokazao je sta moze. Ne moze nista. Tako da se nadam da je odigro svoju zadnju utakmicu za reprezentaciju, jer ocito da nema sta trazit na ovom nivou. Barem ne trenutno. Kada bude standardan u nekom solidnom klubu i kad bude spreman trcat i borit se za "svoju" zemlju, neka se javi.
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, signalidunapark i 37 gostiju.