Ako se ovaj bojkot pojaca Celik ce u LP

Vitez, Drina, Rudar, su jednom nogom u drugoj ligi, a i dalje stojim pri stavu da ce pored njih sto posto ispasti Mladost.
Velez izuzetno teska situacija. Ne sumnjam da ce se pojacati i zaganjati opstanak, ali kao sto sam napiso za opstanak će trebati 33 boda ili bod goe dole. Proljetni dio ima 12 kola? znaci da ce im vjerovatno trebat nekih 8-9 pobjeda. Ne vidim kakva pojacanja mogu dovest da to ostvare.....ogromna steta ako takav klub opet ispadne....

Mislim da ce se Borac izvuci iz ove krize, tako oni vazda. Olimpic nakon jedne dobre sezone se vratio starim navikama....dobar tim, dobra igra nidje bodova

Sto se tice nase utakmice sa Zrinjskim sami smo krivi. Jednostavno po ko zna koji put u ove dvije godine dobijene tekme gubimo....Antolovic cisto sumnjam da je prodo mada jest bilo cudnih poteza. Ja ipak mislim da je smao lose branio.....
Sto se posjete tice nista se tu ne moze napravit za makar narednih 20 godina. Napiso sam na nasoj temi gdje se potegla rasprava stadiona jednostavno da imas ne znam kakve stadione i cijene karata raja nece da dolazi. Bolje gledat Real...a ova raja 96+ da im je lajk, spucat se "jao pi.cke brate" , od sporta znaju bacit drki.cu na ronaldov go i mesijev prodor i to je otpr to.

Za igrace...Benko ili Delac sto posto. Prosle godine sam iz dosta pouzdanog izvora dobio info da ih Kradif placa a ne sarajevo taok da....vjerovatno 10 + milja eura