marseille_unique je napisao/la:Dal je raja za to da se FK Sloboda prosiri po regiji nasoj i postane nesto kao Hajduk Split, ili da ostane vise manje Tuzlanska raja i Tuzlanski klub sa Tuzlanskom publikom, kakav je puls nasih navijaca o tome, vidio sam da se bilo angsziralo sa tim dijeljenjem karti po okolnim mjestima, volio bih cuti razmisljanja i tome, za ili protiv, jer bi se pokusao i ja licno ukljuciti u izradu majica Fukara, nesto kao Fukare pa ispod Zivinice, ili Gracanica, Kalesija i ako nije skupo dijelio bih ih dzaba
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da je to sve super, al mi prvo trebamo pocet od svoje sto bi se reklo avlije, treba da djeca umjesto ronalda i mesija nosaju dres slobode, majicu slobode, eto ima sad i na pijaci se dres uzet, jbt grad nam je isaran mi imamo samo par grafita slobode, ti bas spominjes hajduk pa ja kad odem u split iza svakog coska na mene skacu oni grbovi hajduka iscrtani...
Da se razumijemo i ovo se popravilo u zadnje pola godine i vise ako ne racunamo onaj "ciro efekat" koji je bio i otiso sa cirom, al prvo treba carsija da zivi slobodu, isto ko sto azmir organizaciono u klubu ide stepenicu po stepenicu tako mi grad (gradjani-navijaci) treba da ga prati, ne treba odma pokusavat pravit neku armiju navijaca i simpatizera kad je nasa realnost da trenutno ne mozemo napunit tusanj od nekih 8000 ljudi.
Ovom igrom i rezultatima cemo sigurno poboljsat sve to, jer evo do juce smo bili mesari, niko nas nije volio, sad sve vise navijaca drugih klubova priznaje da igramo najljepse, da smo zasluzeno tu, da nije nista nazor i poklonjeno, tako da nece bit lako drzat ovu konstantu i vjerovatno cemo u nekom trenutku i past ali vjerujem da za 5 godina ako sve bude islo po planu bar ce tuzla zivit za slobodu bukvalno, a tek onda se moze pucat na nesto vise, TK i sire.