FK Radnički Lukavac

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodaacm » 13 okt 2015, 18:07

SPASIOC je napisao/la:Čitam ovdje ,,fantaziranje ,, pojedinih.LJudi treba na vrijeme učiniti ono što se može.Trenutno pokušati sa novim trenerom , koji bi možda iz postojećih igrača izvukao nešto pa da uzmemo još koji bod.O tome kako bi neki doveli lakija, migija itd.e to možeš tek na pola sezone.a tad može biti kasno.dalje , ako ispanemo zbog gradnje pomoćnog tj. plastikare onda smo ludi svi.Pa trebalo nam je gooodiiinaaaa da se vratimo.Dosta je igre po selima.Ai ti snovi i pisanja o premijer ligi su bili nerealni.Nit imamo infrastrukturu, niti ljude, niti igrače.Para nemamo ni za ovu ligu.u Bihać se išlo sa minibusom .Rješenje je novi trener za sada.da ostanemo u ovoj ligi. Da nas Ćurguz ne ukopa kao SLOGU iz Doboja .
Plitko razmisljas definitivno,,,i ptice na grani znaju da je infrastruktura temelj svakog tima ,,,pa bolje proizvesti iz vlastitog pogona 3-4 igraca za ovu smrdljivu ligu nego dovesti nekoga sa strane da ti uzme kesh na ruke plus plata veca od svakog domaceg igrace a sto je najgore kita ga boli za Radnickim,,,Samo uslove za treniranje napraviti prije svega ,,,ja licno bi 5 godina bio u nizim ligama ali kada odes na Josik da imas sta da vidis,,,da mozes svoje dijete poslati da trenira u uslovima da valja a ovako nigdje te nema ni danas a pogotov ne sutra..

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 okt 2015, 18:30

vi ste imali finih igraca i to sa podrucja vase opcine a jos hrpu s kantona: Mehanovic, Jusufovic, Gogic, Aljukic onaj sto ste ga Pema zvali, Jaranovic, Trumic, Cehajic, Jaganjac, Mujic, Lugavic...... vratite te igrace i uz Kuduza, Jogeta, Musica, Selamovica, Suljica vi ste uvijek u vrhu :!:
Sloboda Tuzla

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 13 okt 2015, 19:41

fukaratz je napisao/la:vi ste imali finih igraca i to sa podrucja vase opcine a jos hrpu s kantona: Mehanovic, Jusufovic, Gogic, Aljukic onaj sto ste ga Pema zvali, Jaranovic, Trumic, Cehajic, Jaganjac, Mujic, Lugavic...... vratite te igrace i uz Kuduza, Jogeta, Musica, Selamovica, Suljica vi ste uvijek u vrhu :!:
jarane ni nama nije jasno zasto su ljudima koji vode radnicki drazi igraci iz gorazda, foce, srbije, crne gore nego svi ti nabrojani. pa mi bi sa igracima koje si ti nabrojo rasturili ovu ligu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 okt 2015, 01:02

barbrez je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:vi ste imali finih igraca i to sa podrucja vase opcine a jos hrpu s kantona: Mehanovic, Jusufovic, Gogic, Aljukic onaj sto ste ga Pema zvali, Jaranovic, Trumic, Cehajic, Jaganjac, Mujic, Lugavic...... vratite te igrace i uz Kuduza, Jogeta, Musica, Selamovica, Suljica vi ste uvijek u vrhu :!:
jarane ni nama nije jasno zasto su ljudima koji vode radnicki drazi igraci iz gorazda, foce, srbije, crne gore nego svi ti nabrojani. pa mi bi sa igracima koje si ti nabrojo rasturili ovu ligu.
postoje za to dva dobra razloga:
1.zato sto su nesposobni jer tabela je mjerilo svega
2.zato sto vjerovatno imaju neki tal ili ti pinku
3.nema
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 14 okt 2015, 18:31

Zoom088 je napisao/la:Velike su šanse da se protiv Podgrmeča igra u subotu. Javim vam na vrijeme ;)
Iiii,kakva je promjena u pitanju?jel se mijenja termin, da se planira na vrijeme!?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 okt 2015, 19:00

Ne mijenja. Gospoda iz S. Mosta nam nisu htjeli izaci u susret. Ocekuje nas paklen raspored: nedjelja - srijeda (kup) - subota.

Inace, sto se ulaznica tice, situacija je:

Zapad - 5 KM
Ostale tribine - BESPLATNO.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 okt 2015, 12:40

Igrate protiv Travnika raja :)
Samo Saraj'vo.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 15 okt 2015, 12:41

U travniku prva utakmica. 21.10. U 15:00

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 15 okt 2015, 14:54

Ako Bog da i Travnik da prodjemo,onakvom igrom kao protiv Olimpika daleko mozemo dogurati..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 okt 2015, 15:46

Brigada89 je napisao/la:Ako Bog da i Travnik da prodjemo,onakvom igrom kao protiv Olimpika daleko mozemo dogurati..
Normalno da mozete. ...ovi mole Boga da ih neko izbaci i da se okrenu prvenstvu :urnebes: ...ne znam ni vama jel pametno daleko ici. ..znamo da kroz kup prvenstvo pati a vi niste u nekoj komotnoj poziciji

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 15 okt 2015, 17:06

staragarda je napisao/la:
Brigada89 je napisao/la:Ako Bog da i Travnik da prodjemo,onakvom igrom kao protiv Olimpika daleko mozemo dogurati..
Normalno da mozete. ...ovi mole Boga da ih neko izbaci i da se okrenu prvenstvu :urnebes: ...ne znam ni vama jel pametno daleko ici. ..znamo da kroz kup prvenstvo pati a vi niste u nekoj komotnoj poziciji
Tako ste i vi kontali pa popusili foru prosle godine i ispali. Da se ligaska utakmica igra kuci, poslije kupa, onda bi se nesto i kalkulisalo ali posto igramo u subotu, pa kup srijeda, nema potrebe. Ide se na prolaz dalje tako da ti ta prica ne pije vodu. Ako nas kojim slucajem nadigrate onda mozete razmisljati o prolazu dalje a da mi izadjemo na teren sa bijelom zastavicom, nista od toga.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 okt 2015, 17:14

SamoTravnik je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Tako ste i vi kontali pa popusili foru prosle godine i ispali. Da se ligaska utakmica igra kuci, poslije kupa, onda bi se nesto i kalkulisalo ali posto igramo u subotu, pa kup srijeda, nema potrebe. Ide se na prolaz dalje tako da ti ta prica ne pije vodu. Ako nas kojim slucajem nadigrate onda mozete razmisljati o prolazu dalje a da mi izadjemo na teren sa bijelom zastavicom, nista od toga.
kakvu smo mi bolan foru popusili :urnebes: :urnebes: ..kad smo igrali protiv vas prosle godine ekipa je bila sastavljena od takvih uhljupa da je travnik jedino autogolom mogao Slobodu poslat dalje..i opet ste na penal lutriju prosli...niste mogli pobijedit i to kuci....al nebitno ba...znamo svi da kup igra 4,5 ekipa da bi ga osvojilo..ostalo moli Boga da sto ranije ispadne a ti se i dalje pravi grbavi i glumi kao da ne znas o cemu pricam...pozzz i da ne spamamo temu vise :salut: :salut:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 18 okt 2015, 21:47

Dobro je, trebala nam je ova pobjeda danas za povratak samopouzdanja, za dva dana je KUP, idemo odigrati to u Travniku pa sta bude, mnogo vaznija je utakmica naredne subote u Ljubuskom gdje gostujemo Slogi koja je zadnja na tabeli i nadam se nasoj dobroj igri i pozitivnom rezultatu, onda dolazi Orasje pa revans protiv Travnika, i na kraju dva kantonalna derbija prvo u Gracanici pa kuci protiv Buducnosti, dakle jako teske utakmice i predobro bi bilo da momci naprave nesto prije svega u KUP-u, a pobjeda iz Ljubuskog bi bila zlata vrijedna :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 18 okt 2015, 23:54

Pobjeda je mogla biti mnogo uvjerljivija (iako i 4-0 nije baš malo) da smo iskoristili sve prilike. Dvije stative kod 0-0, 5 ili 6 šuteva u okvir ili pored gola, dva slobodnjaka na ivici kaznenog prostora...sve smo to u prvom poluvremenu mogli realizovati. Ipak, samo i SAMO zbog Alena Mešanovića ne žalim što Podgrmeč u Lukavcu nije primio onoliko golova koliko je trebalo da prime.

U srijedu lagano u Travniku. Smatram da nam je mnogo bitnija utakmica u subotu kada gostujemo u Ljubuškom.

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 19 okt 2015, 00:02

Ja bih prije da se za kup sto vise spreme,ionako smo ko k****a u ligi,odlicno smo startali za one ambicije od uprave ;) fuj ..
Dajte da u kupu pokusamo sto dalje dogurati,da ima makar nesto pozitivno u nasoj ekipi,u nasem klubu,u nasem gradu..

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 19 okt 2015, 08:46

sto se tice podgrmeca iskreno poljice je mnogo jace,simin han,sloga tojsici,pa cak mislim da ni miricina nije slabija.sloga ljubuski uopste nije losa,samo sto ljudi ne prate situaciju u ligi vec samo pogledaju tabelu.nije nikakvo iznenadjenje ako sloga odigra ekstra mec i smatram da nije neuspjeh izgubiti u ljubuskom ili remizirati.mislim da treba dokrajciti ranjene vezire.iskreno vakat je da napuste najmasovnije takmicenje u fudbalu u bosni,ujedno i da napuste najvisi rang takmicenja u tom istom sportu.amin.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 19 okt 2015, 13:25

agalo je napisao/la:sto se tice podgrmeca iskreno poljice je mnogo jace,simin han,sloga tojsici,pa cak mislim da ni miricina nije slabija.sloga ljubuski uopste nije losa,samo sto ljudi ne prate situaciju u ligi vec samo pogledaju tabelu.nije nikakvo iznenadjenje ako sloga odigra ekstra mec i smatram da nije neuspjeh izgubiti u ljubuskom ili remizirati.mislim da treba dokrajciti ranjene vezire.iskreno vakat je da napuste najmasovnije takmicenje u fudbalu u bosni,ujedno i da napuste najvisi rang takmicenja u tom istom sportu.amin.
Bajke su na drugom spratu.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 okt 2015, 14:01

Brani li vam Nikolic i kakav je?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 19 okt 2015, 14:43

Beduin je napisao/la:Brani li vam Nikolic i kakav je?
posteno govoreci u do sad vidjenom nikolic je srednja zalost. branio je protiv olimpika u kupu dobro ali tu je odlicno odigrala citava ekipa. u svim ostalim utakmicama gdje je on branio bili smo demolirani.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 19 okt 2015, 15:24

SamoTravnik je napisao/la:
agalo je napisao/la:sto se tice podgrmeca iskreno poljice je mnogo jace,simin han,sloga tojsici,pa cak mislim da ni miricina nije slabija.sloga ljubuski uopste nije losa,samo sto ljudi ne prate situaciju u ligi vec samo pogledaju tabelu.nije nikakvo iznenadjenje ako sloga odigra ekstra mec i smatram da nije neuspjeh izgubiti u ljubuskom ili remizirati.mislim da treba dokrajciti ranjene vezire.iskreno vakat je da napuste najmasovnije takmicenje u fudbalu u bosni,ujedno i da napuste najvisi rang takmicenja u tom istom sportu.amin.
Bajke su na drugom spratu.
Ne znam za tebe druze, ali u srijedu ide most 1- 2 za cvaju pa sta bude :D ,,,Ne zamjeri nasem Agi on je moralna podrska Radnickom uvijek bio i ostao

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.