Evo i moja ekipica za prvi put

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
JHam je napisao/la:@Scof1eld ajmo se dogovoriti za startnog ti pleya
@Target vidi se da je prvi putNemoj se sta naljutiti, al trazi kakvih tradeova hitno, vise od pola igraca ti iz Denvera...
Ma vjerujem ti, al desit ce ti se po par dana da ti ne igra pola ekipe, i eto te na gubitkuTaRgEt_ je napisao/la:JHam je napisao/la:@Scof1eld ajmo se dogovoriti za startnog ti pleya
@Target vidi se da je prvi putNemoj se sta naljutiti, al trazi kakvih tradeova hitno, vise od pola igraca ti iz Denvera...
Ma ne ljutim se brate birao sam sto se meni svidja, sto smatram te iz Denvera da ce biti jako dobroUzeo sam bas sto imam neki filing
JHam je napisao/la:Ma vjerujem ti, al desit ce ti se po par dana da ti ne igra pola ekipe, i eto te na gubitkuTaRgEt_ je napisao/la:JHam je napisao/la:@Scof1eld ajmo se dogovoriti za startnog ti pleya
Ma ne ljutim se brate birao sam sto se meni svidja, sto smatram te iz Denvera da ce biti jako dobroUzeo sam bas sto imam neki filing
![]()
Ja sam bas gledao da uzmem koje mislim da ce biti dobri, ali isto tako da imam fin omjer istok/zapad i da nisu iz istih ekipaSamo sam Harrisa uzeo iz Denvera jos, jer mislim da ce dobiti finu minutazu i da moze mi donijeti koju tricu i sta poena..
Izgled varaTracy3McGrady je napisao/la:Carlo dodje kao Hospital
Odličan tim imaš družeMirsoNi je napisao/la:
Nadam se da će biti ok za prvi put
Daj ba, pretjeruješ. Ne mogu ti Hasana dati 1-1 za Ronda. Previše gubim i u skokovima i blokadama. Eto ti Holiday i Barnes/Koufos/Lee za Ronda i bilo kojeg drugog od tvojih.Rule_hz je napisao/la:eto ti ronda za brata muslima hasana trebaju mi blokade
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 0 gostiju.