Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ma nema problema, bacat ce tebi daffy tvoj lopte da ih trepavicom primas

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
- Nail for Real
- Kontakt:
Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.A_d_0 je napisao/la:hahaha...nema kake ni na klupi. moj pelegrini....
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
prosvijetli me. ti nisi za kaku? onda si napacen ili umno bolestan.Nail for Real je napisao/la:Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.A_d_0 je napisao/la:hahaha...nema kake ni na klupi. moj pelegrini....
Trener retard kad sam ja ovo reko
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Nail for Real
- Kontakt:
Nemam ja nista protiv Kake,ali tvoji jednini komentari na ovoj temi su u vezi Kake i kako na njemu treba graditi igru,kako je on najbolji... i opet kazem,Perez se interesuje za tebe....A_d_0 je napisao/la:prosvijetli me. ti nisi za kaku? onda si napacen ili umno bolestan.Nail for Real je napisao/la:Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.A_d_0 je napisao/la:hahaha...nema kake ni na klupi. moj pelegrini....
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.[/quote]
prosvijetli me. ti nisi za kaku? onda si napacen ili umno bolestan.[/quote]
Nemam ja nista protiv Kake,ali tvoji jednini komentari na ovoj temi su u vezi Kake i kako na njemu treba graditi igru,kako je on najbolji... i opet kazem,Perez se interesuje za tebe....[/quote]
ne treba se na njemu gradit igra VEC JE TREBA ON GRADIT. kontas? on je vezni igrac a ne krilo. a vidim sad veliki strucnjak pelegrini ga ne stavlja ni na krilo.
prosvijetli me. ti nisi za kaku? onda si napacen ili umno bolestan.[/quote]
Nemam ja nista protiv Kake,ali tvoji jednini komentari na ovoj temi su u vezi Kake i kako na njemu treba graditi igru,kako je on najbolji... i opet kazem,Perez se interesuje za tebe....[/quote]
ne treba se na njemu gradit igra VEC JE TREBA ON GRADIT. kontas? on je vezni igrac a ne krilo. a vidim sad veliki strucnjak pelegrini ga ne stavlja ni na krilo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovako, da kažem nešto o Pelegriniju. Ukoliko ne uspijete dovesti Mourinha, ne vidim razlog da bi Pelegrini trebao dobiti nogu. Ok, očekivanja su bila drugačija(barem korak dalje u CL, ako ne i finale, titula u Primeri i u Kupu Kralja), ali Real igra lijepo i učinkovito. Nije to ona igra "na silu", što se vidi i po postignutim golovima. Sezona u kojoj ste osvojili 95 bodova, a niste osvojili prvenstvo, nikako ne smije biti promašaj. Ovo je moje mišljenje, no ja nisam Perez, tako da su šanse za ostanak Manuela Pelegrinija ravne nuli.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
prosvijetli me. ti nisi za kaku? onda si napacen ili umno bolestan.[/quote]A_d_0 je napisao/la:Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.
ne treba se na njemu gradit igra VEC JE TREBA ON GRADIT. kontas? on je vezni igrac a ne krilo. a vidim sad veliki strucnjak pelegrini ga ne stavlja ni na krilo.[/quote
Cuva ga da se ne povrijedi, da ga mogu normalno prodati
- Nail for Real
- Kontakt:
prosvijetli me. ti nisi za kaku? onda si napacen ili umno bolestan.[/quote]A_d_0 je napisao/la:Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.
ne treba se na njemu gradit igra VEC JE TREBA ON GRADIT. kontas? on je vezni igrac a ne krilo. a vidim sad veliki strucnjak pelegrini ga ne stavlja ni na krilo.[/quote]
Opet kazem,nemam nista protiv Kake,ali ej,pa zar Pellegrini nije placen za ono sto radi.A opet kazem,pozivam sve ljue dobrog razuma da se zauzmu kod Pereza da te stavi za trenera.
- Nail for Real
- Kontakt:
v.VAART!!
1-1
ma ja vjerujem u njih pobjedit ce ovu ali nista od titule 
naile jesil ga okreno? hocel sta bit od posla?
- Nail for Real
- Kontakt:
Hoce,hoce pita za tvoje ranije iskustvo za manageru,ako se tu pokazes dobar,evo nam ga Ado za treneraA_d_0 je napisao/la:naile jesil ga okreno? hocel sta bit od posla?
reci igro sam ja football manager. tu je sustina fudbalaNail for Real je napisao/la:Hoce,hoce pita za tvoje ranije iskustvo za manageru,ako se tu pokazes dobar,evo nam ga Ado za treneraA_d_0 je napisao/la:naile jesil ga okreno? hocel sta bit od posla?![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
ne pitam te jesi li igrao,jer to vec znam(jesiA_d_0 je napisao/la:reci igro sam ja football manager. tu je sustina fudbalaNail for Real je napisao/la:Hoce,hoce pita za tvoje ranije iskustvo za manageru,ako se tu pokazes dobar,evo nam ga Ado za treneraA_d_0 je napisao/la:naile jesil ga okreno? hocel sta bit od posla?![]()
.
ma reci da sam doCero sa mancesterom do 2035. osvojio sve sto se moglo a i sto nije. mislim da je dovoljno.
- Nail for Real
- Kontakt:
Porucuje ti da se sastanes sa njim u Madridu,na daljne pregovore.Predugovor je gotov.A_d_0 je napisao/la:ma reci da sam doCero sa mancesterom do 2035. osvojio sve sto se moglo a i sto nije. mislim da je dovoljno.
imas sladoled od mene.Nail for Real je napisao/la:Porucuje ti da se sastanes sa njim u Madridu,na daljne pregovore.Predugovor je gotov.A_d_0 je napisao/la:ma reci da sam doCero sa mancesterom do 2035. osvojio sve sto se moglo a i sto nije. mislim da je dovoljno.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
hebo vam Pelegrini svu familiju na 8 stoja pao samo na Realu...hebem li ti dan danasnji ....jojjjjjj
A C A B !
ja bi sad zamrzio real iz dna duseEmir_ZENICA je napisao/la:hebo vam Pelegrini svu familiju na 8 stoja pao samo na Realu...hebem li ti dan danasnji ....jojjjjjj
et realovci aj sto ne mozete osvojit titulu nego ste i ljude na kladioici poceli obarat
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.