Casillas je napisao/la:L_blancos je napisao/la:Evo mene, novi clan na forumu..
Dugo citam sta pisete pa nisam mogao da odolim..
Pozdrav svim Blancosima
I da iznesem svoje misljenje oko transfer spekulacija..
Moguci odlazak legendi nadomjestit omladincima poput : Canalesa, Sarabie, Oparea, Mosqere i Juanfrana koji su veliki potencijal..
Radi narusavanja vec ucinjenog nebi bilo dobro dovoditi dosta novih imena
Jedino David Silva
i Nicolas Otamendi
Koji bi se dobro uklopili i popunili i ovo malo nedostataka u ovoj eri Reala
Ne mogu omladinci Reala nadomjestiti velika imena. Prosle sezone smo vidjeli sta su uradili protiv Barce na El Clasicu i jos nekim vaznijim utakmicama. Oni nisu spremni kao Barcini jer Realova skola nema isti stil igre kao seniorski tim. Zato ih zele slati u prve lige sirom Evrope, ali najvise u Spaniju da malo steknu iskustvo. To su isto uradili sa npr. Granerom.
Sarabia je poput Szalaia ili Cheme Antona. Sve su to dobri i potencijalni velikani, ali nisu jos dorasli Realu.
Opare mi se cini kao najbolji od svih nabrojanih, a o Canalesu ne zelim jos govoriti jer sam ga rijetko kad vidio kako igra u najboljem izdanju.
Furymaker je napisao/la:i ti mislis da jedan Otamendi moze igrati bolje od Albiola ?
Pa vama treba Vidic , Ferdinand ili neka dokazana igracina , a eto nek se oslone na svoje vanserijske talente , oni ce moci protiv Pjanica i Pedra

Vanserijski talenti? Jesi ti ikad cuo za Chemu Antona? Daniela Oparea? Gore ti je covjek nabrojao igracine Realove skole koja je NAJBOLJA U SPANIJI OVE SEZONE
Real ima mladice o kakvim neki klubovi sanjaju. Problem je politika kluba koja nema isti stil igre u skolama i seniorskoj ekipi kao kod Barcelone pa je njima se lakse ubaciti u te timove.
Guti i Raul nisu bili standardni..
A Sarabia je jedan od najtalentovanijih mladih igraca u evropi '92 godiste , trazio ga Wenger i Guardiola..
Treba im davat pomalo priliku kosto su je dobivali Guti i Raul ove sezone, forsirat ih i privikavat stil igre..
Posudjivanjem se rijetko dobija ista,
a sto se canalesa tice on je 91 ili 92 godiste a ove sezone je postigao oko 5 pogodaka ,
Sevilli zabio dvije golcine i u proslom il predproslom kolu zabio gol kola,,
forsiranjem mladih igraca bi mogli dobiti novog Raula ili gutija..
Potencijal je tu, samo jos treba dovoljno poradit na njima..