Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Pa dobro, vjerujem da je u fazi prilagodjavanja pomenutog trening plana te i vl stila godinama. Znamo da ga je krasila ona eksplozivnost,...
Vidno je smrs'o, to je sigurno. Nema te brzine, al moze biti od koristi zbog ogromnog iskustva. Naravno primanja su ogromna, to je jedan od minusa, al koga briga, dodje kao kap u moru, gledajuci sa finans stanja kluba.
Cisto sumnjam da je izgubio volju, jer mi onda kapitenska traka dodje kao apsurd.
Barkley je solida, al po meni nije za Uniteda. Trkacki dobar, jak sut, al nije neki paser ni bog zna kakav tehnicar.
Vidno je smrs'o, to je sigurno. Nema te brzine, al moze biti od koristi zbog ogromnog iskustva. Naravno primanja su ogromna, to je jedan od minusa, al koga briga, dodje kao kap u moru, gledajuci sa finans stanja kluba.
Cisto sumnjam da je izgubio volju, jer mi onda kapitenska traka dodje kao apsurd.
Barkley je solida, al po meni nije za Uniteda. Trkacki dobar, jak sut, al nije neki paser ni bog zna kakav tehnicar.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Prvo da ti odg na ovo za Barkleya,on je sjajan rehnicar ne znam od kud ti da nije bog zna kakav tehnicar!?
Roo je smrsao ali propada fizicki,mlade igrace ne moze da prati,danas mi ga je bilo zao,idr u kontru,ne zna sta ce,trcat ne moze,tenike nema,nekad je to stari Roo kao zvijer prolazio.
Najgore id svega sto imas mlade,zeljne igrace a Roo mora igrat.
Roo je smrsao ali propada fizicki,mlade igrace ne moze da prati,danas mi ga je bilo zao,idr u kontru,ne zna sta ce,trcat ne moze,tenike nema,nekad je to stari Roo kao zvijer prolazio.
Najgore id svega sto imas mlade,zeljne igrace a Roo mora igrat.
Zeljeznicar! 1921 !
Ma Barkley nema taj pas, zna povuci loptu, al ni blizu npr. jednog Andera. Istina mlad igrac, moze napredovati.
Onda premal zabija / asistira, a igrac tog profila i reputacije u timu kakav je Everton naprosto mora odskakati u svakom pogledu.
Sto se Wazze tice, vrijeme ce pokazati da li je to prolazna teskoca il definitivni pad.
Onda premal zabija / asistira, a igrac tog profila i reputacije u timu kakav je Everton naprosto mora odskakati u svakom pogledu.
Sto se Wazze tice, vrijeme ce pokazati da li je to prolazna teskoca il definitivni pad.
Zamjere mu što nije na liniji....
LvG

LvG

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme nisam mog'o gledat, ali kao što vidim po rezultatu, rutinski odrađeno, čak je i Kapiten Veličanstveni pogodio. Dobro je, jako teško gostovanje dobro odrađeno, idemo dalje, samo ovako nastavit. Valja sutra odgledat i drugo poluvrijeme, da dobijem potpunu sliku. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ja legende i karine

Cuj Mike Smaldini.

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Schmidfield i Herrera doktorski, a moram i Jonesa izdvojit, odličan meč. Nadam se da on i Smalling konačno mogu napraviti jedan veći niz utakmica zajedno. Rooney je im'o kritičnih momenata, standardno, ali bolji nego inače. Martial je preopasan za protivnika, gdje god da ga staviš izgleda.
Kako god, zaista odličan rezultat pred još nekoliko teških mečeva.
Edit: Protiv CSKA u 20.45? Šta bi sa onim 18.30?

Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 18 okt 2015, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Postoji li navijač Uniteda koji ne simpatiše momčinu Herreru ??
Poslije jednog jedinog i neponovljivog Alana Smitha, konačno sam dočekao svog novog miljenika u Unitedovom dresu
Znajući kakav tulipanizam vlada na trenerskoj poziciji, ne očekujem Andera u prvoj postavi protiv Arapa ... LvG OUT!

Poslije jednog jedinog i neponovljivog Alana Smitha, konačno sam dočekao svog novog miljenika u Unitedovom dresu

Znajući kakav tulipanizam vlada na trenerskoj poziciji, ne očekujem Andera u prvoj postavi protiv Arapa ... LvG OUT!
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
evo mog miljenika

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Dobro je protiv cska prenos Arena 4
Bas sam maloprije to gledao ... strah me više da ga hvalimPoliceman je napisao/la:
evo mog miljenika
19 g.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Gdje si @tajger, tebe izgleda nema kad se pobjeđuje.tajger je napisao/la:Dobro je protiv cska prenos Arena 4

Prvi put da onako razvalimo tekmu i naravno ja propustim nakon 2 god ne zamjenim se jer kontam bice to tvrdo da zivce ne gubim i bi sta bi,mozda sam ja taj pehPatrice_Evra_3 je napisao/la:Gdje si @tajger, tebe izgleda nema kad se pobjeđuje.tajger je napisao/la:Dobro je protiv cska prenos Arena 4
Samo kad je zimsko računanje ja msmPatrice_Evra_3 je napisao/la:Schmidfield i Herrera doktorski, a moram i Jonesa izdvojit, odličan meč. Nadam se da on i Smalling konačno mogu napraviti jedan veći niz utakmica zajedno. Rooney je im'o kritičnih momenata, standardno, ali bolji nego inače. Martial je preopasan za protivnika, gdje god da ga staviš izgleda.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Mark Clatenburg sudi derbi, nisam njegov fan...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Zato je on nas fanEPL je napisao/la:Mark Clatenburg sudi derbi, nisam njegov fan...

Ne zaboravite onu otimacinu kod Rusa prije par sezona.
Clattenburg - Referee, Leader, Legend

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Kakva otimacina, sve regularno prošlo.Thunderstruck je napisao/la:Zato je on nas fanEPL je napisao/la:Mark Clatenburg sudi derbi, nisam njegov fan...![]()
Clattenburg - Referee, Leader, Legend

Ko je sudio onda na Bridgeu 3-3, kad smo gubili 3-0 ?
Ko drugi nego naša legenda Howard Webb. Ustat pa spomenut.Belmin6 je napisao/la:Kakva otimacina, sve regularno prošlo.Thunderstruck je napisao/la:Zato je on nas fanEPL je napisao/la:Mark Clatenburg sudi derbi, nisam njegov fan...![]()
Clattenburg - Referee, Leader, Legend![]()
Ko je sudio onda na Bridgeu 3-3, kad smo gubili 3-0 ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.