Da EURO 3 su svi auti nakon 2000.g. ma očekujem i ja negdje tu cifru,ali reko da vidim da myb neko ne zna detalje,samo me interesuje još oko papira da vidim jel moguće kako izganjat .. Hvala ti punoJoseMourinho je napisao/la:Misliš euro3?
Uglavnom sto sam ja "istražio" oko toga, ne može papir taj za povrat poreza od fizičkog lica, za taj eur1 te ne kontam al taj passat bi trebao biti eur3, put iz njemačke te ispadne 200-300km ako ćeš ga ti dovozit(putarine+gorivo) i onda kod nas to do registracije za to auto mislim 1000-1500 KM, + registracija ma još dvije milje ti spremi mislim tu negdje ce tr ispast
Vjerovatno ima ovih sto znaju bolje i detaljnije pa nek me slobodno isprave eto od mene ono površne informacije
Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
Sabrine mi moje!
Hvala na ovoj informaciji, odsad cu pazit kako vozim. Veliki je faktor i odrzavanje tog filtera, tacnije provjera nivoa tecnosti i dosipanje iste.Sage je napisao/la:Sto se tice tih FAP filtera, tehnicki expert iz jednog ovlastenog servisa mi je rekao da je to najvise moze biti do tusenja prilikom voznje. Ides nekih 60-70km na sat u 4.brzini. ne trebam govorit da je obrtomjer jedva na 2000 kad se tako vozi. Hoces da ustedis gorivo a pravis sebi problem. Isti mi je reko da ne treba spustat ispod 2400rpm. Bio sam prisutan kad covjeku govori da ga ne tusi a njemu covjek govori neces ti meni govorit kako cu ja vozit svoje auto. Kaze njemu taj teh.exp. vidimo se opet. Eh ako je on mene slago i ja sam vas.
Najbolje ti sjebu FAP ljudi pred tobom, kad voze nit u 3 nit u 4 brzini.Nema sanse da ga uganjas i tako te yebe finu dionicu puta, pa danas pa sutra, nabere se...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Vidim neka je prica o 307-ici. Jel ima neko iskustva sa istim, svi moguci detalji me zanimaju?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Da se odes i vratis, milja sve, carina oko milju 200, registracija, eto. Eur1 ti je obrazac o porijeklu robe, tj. da je proizvedeno u EU, obavezno uzeti taj obrazac...JoseMourinho je napisao/la:Misliš euro3?
Uglavnom sto sam ja "istražio" oko toga, ne može papir taj za povrat poreza od fizičkog lica, za taj eur1 te ne kontam al taj passat bi trebao biti eur3, put iz njemačke te ispadne 200-300km ako ćeš ga ti dovozit(putarine+gorivo) i onda kod nas to do registracije za to auto mislim 1000-1500 KM, + registracija ma još dvije milje ti spremi mislim tu negdje ce tr ispast
Vjerovatno ima ovih sto znaju bolje i detaljnije pa nek me slobodno isprave eto od mene ono površne informacije
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mi smo 2007. uvezli 307 iz svabije sa 130k predjenih, ma auto je u predobrom stanju bilo, jedino ga je **** taj FAP filter sto kolega rece prethodni vozac ga je gusio sto je veoma moguce jer je neki penzioner bio. 2.0hdi 2002. godiste je u pitanju. Uglavnom auto je stvarno dobro za te pare i miljama je ispred cetvorke koja je u tom cjenovnom rangu, barem meni a nisam jedini koji tako misli. Al' opet na kraju krajeva sve ti zavisi od auta do auta i na sta naletis, ko je bio vlasnik, kako i gdje je odrzavan, je li Bosch ili Siemens oprema (isto tako vazno jer je Bosch kvalitetniji i lakse dijelove mijenjat). Prodali smo ga prosle godine i covjek se nikad nije pozalio. Nedavno mu je zamijenio i taj FAP filter i kaze da je auto zmaj.bega_afc je napisao/la:Vidim neka je prica o 307-ici. Jel ima neko iskustva sa istim, svi moguci detalji me zanimaju?
E hajte sad razapnite me sto sam rekao da je neki Peugeot bolji od Golfa.
Ma nema te ko razapinjat, bitno je naletit na auto. Ja sam imao Forda, dva puta mi puko zupcasti u roku 20 dana. Pa mi otiso mjenjac, a da ne govorim prednji trap, komotno sam mogo jos jedno dijete imat kolko mi je para uzeo. I to me otjeralo od Fordova. A kolega ima kaze ne bih ga dao ni za kakve pare. I slusa ga fakat. Tako da ako naletis na baxuzno auto,u kratkim crtama, yeban si...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ne znam zbog cega, al mi izgleda nekako premekano za ovih nasih puteva. Najvjerovatnije cu se okrenut Seat-u. U svakom slucaju hvala na izdvojenom vremenu.cala je napisao/la:Mi smo 2007. uvezli 307 iz svabije sa 130k predjenih, ma auto je u predobrom stanju bilo, jedino ga je **** taj FAP filter sto kolega rece prethodni vozac ga je gusio sto je veoma moguce jer je neki penzioner bio. 2.0hdi 2002. godiste je u pitanju. Uglavnom auto je stvarno dobro za te pare i miljama je ispred cetvorke koja je u tom cjenovnom rangu, barem meni a nisam jedini koji tako misli. Al' opet na kraju krajeva sve ti zavisi od auta do auta i na sta naletis, ko je bio vlasnik, kako i gdje je odrzavan, je li Bosch ili Siemens oprema (isto tako vazno jer je Bosch kvalitetniji i lakse dijelove mijenjat). Prodali smo ga prosle godine i covjek se nikad nije pozalio. Nedavno mu je zamijenio i taj FAP filter i kaze da je auto zmaj.bega_afc je napisao/la:Vidim neka je prica o 307-ici. Jel ima neko iskustva sa istim, svi moguci detalji me zanimaju?
E hajte sad razapnite me sto sam rekao da je neki Peugeot bolji od Golfa.
#Voajeroljupci na respiratorima.
- alan_kardec
- Kontakt:
Sage je napisao/la:dva puta mi puko zupcasti u roku 20 dana

e svašta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma imam prijatelja koji u njemačkoj ima sina pa ce otići kod sina avionom a u povratku meni povući auto,tako da neću potrošiti previše na to,samo me zanima EUR 1 obrazac jer bi fine pare uštedio sa njim...Bosniacum Lilium je napisao/la:Da se odes i vratis, milja sve, carina oko milju 200, registracija, eto. Eur1 ti je obrazac o porijeklu robe, tj. da je proizvedeno u EU, obavezno uzeti taj obrazac...JoseMourinho je napisao/la:Misliš euro3?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sabrine mi moje!
Al sto je najgore plata 6. u mjesecu ja sam 7. kod majstora. I tako non stop. Svaki mjesec mi je jeo stoju onako, redovno. Il krajnica il lafeta il selen... a to kad mi je puko remen, oba puta sam bio u 2. brzini, sreca nisam brzo vozio pa mi samo po 1 il 2 ventila savilo, sreca. Kolko sam para dao na njega mogo sam komotno gledat finale LP u lozi pored Plattinija.alan_kardec je napisao/la:Sage je napisao/la:dva puta mi puko zupcasti u roku 20 dana
![]()
e svašta.
Memento Mori...
Memento Mori...
Jel Fokus?
Imam jednog poznanika vise je kod majstora nego kod kuce, uzeo ga skoro novog, i godinama ulagao ulagao, i na kraju ga dao dodzabe.
S druge strane imam jarana koji ima istog, i relativno je zadovoljan, iako ga po malo nesto muci.

S druge strane imam jarana koji ima istog, i relativno je zadovoljan, iako ga po malo nesto muci.

Mia San Mia
Ma ja. Al sad ne bih ni Ford Mustanga uzeo. Tolko me dotuklo auto.
Memento Mori...
Memento Mori...
- Centre forward
- Kontakt:
Jel' dizel taj Focus ? Ako jest eto i odgovora za 307-cu, neko je priupit'o, jer Ford i Peugeot-Citroen imaju identične dizel motore u Evropi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Kazu jedini nepoderiv FF motor do 2005. je fokus iz '04. TDDI, 1.8.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Opet ja kazem da ne treba donosit bukvalnu odluku. Yebiga, ja sam naletio na njega pa zbog toga ne bih opet
. Al glupo je govorit generalno, neko nikad nije sjeo u pezoa i kao cuo on ne valjaju francuzi i palamudi okolo. Ljudi se kunu u VW a u mene komsija sa 5 nayeba. Ode turbina pa paljenje. Il u mene kum ima BMW5, 3000 kubika, ode set kvacila pa za 3 dana turbina. Zato kazem kad naletis naletis...

Memento Mori...
Memento Mori...
VW džaba ga ne bih 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Centre forward