irci su bas ok narod, a protestanti tamo su inace poznati fasisti i rasisti. pa ti kako hoces..Shooter je napisao/la:Kakvi su ono kod njih sukobi bili, protestanti i irci, kako vec?
Ima li kakav nacin da ih se isprovocira
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Znam da su jedni vnago, samo nisam znao koji.STEVIE je napisao/la:irci su bas ok narod, a protestanti tamo su inace poznati fasisti i rasisti. pa ti kako hoces..Shooter je napisao/la:Kakvi su ono kod njih sukobi bili, protestanti i irci, kako vec?
Ima li kakav nacin da ih se isprovocira

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- hakkaDunne
- Kontakt:
Asmir Begović (G), Sanel Jahić, Boris Pandža, Mensur Mujdža, Senad Lulić, Haris Medunjanin, Elvir Rahimić, Zvjezdan Misimović (C), Miralem Pjanić, Vedad Ibišević, Edin Džeko. Ovo su momci koji su igrali 2012. protiv njiih.
Predložite sastave za prvu tekmu
Predložite sastave za prvu tekmu

High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Komplikovano je, svi su oni danas Irci. Samo se izjasnjavaju o porijeklu, navedu jel imaju protestantske korijene ili katolicke..
Odnosno da li su za Britaniju ili netuzlak1987 je napisao/la:Komplikovano je, svi su oni danas Irci. Samo se izjasnjavaju o porijeklu, navedu jel imaju protestantske korijene ili katolicke..

Begovic,Mujdza,spahic,zukanovic,kolosinac,salihovic,medunjanin,lulic,pjanic,dzeko i vedo..sakrit im loptu sa ovim tehnicarima pa neka oni pokazuju snagu 

Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Mi ako želimo da budemo ozbiljna reprezentacija i da budemo redovni učesnici prvenstava, ni najmanje se ne smijemo plašiti jedne Irske, od koje smo sigurno kvalitetniji .
Mi ako odigramo kako najbolje znamo, neće biti problema
Mi ako odigramo kako najbolje znamo, neće biti problema

Prerano je još za sastave, svega vam. Ne znamo ni šta će biti sa povredama, formom... Strpite se cyber-selektori još koju sedmicu ili dvije 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Bitno je bekove ograniciti striktno na defanzivu, te naravno da se manje trose nego da prave neke nepotrebne izlete.
To ce biti bojka za krila, al sta se moze. Svaka greska se placa. U prvom mecu max strpljivo, bit ce tu vjerovatno prilika.
Uzvrat ce, pored ostalih faktora zavisiti od rezultata, a nadam se da ce Mesa pronaci kvalitetna rjesenja za oba meca.
To ce biti bojka za krila, al sta se moze. Svaka greska se placa. U prvom mecu max strpljivo, bit ce tu vjerovatno prilika.
Uzvrat ce, pored ostalih faktora zavisiti od rezultata, a nadam se da ce Mesa pronaci kvalitetna rjesenja za oba meca.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Irska je ekipa koja ne igra glavom uopste, sve se svodi na agresivnost, trku i mesarsko ponasanje na terenu. Mi smo igracki dosta kvalitetniji od njih i mislim da cemo ih bez problema proci. Iskreno mislim da je bolje sto prvu utakmicu igramo u Zenici, jer cemo biti rastereceniji bez pritiska, jer nam ostaje jos jedna utakmica, kada odlucujemo nanasem terenu onda sebi sami u stomak skacemo zbog pritiska.
Zelio sam da izbjegnemo Dance , jer su oni dosta kvalitetniji od Irske, kako igracki tako i samom igrom, kompaktnija ekipa. Na nesreu su porazeni od Portugala kod kuce, gdje su bili maksimalno dominantnija elkipa i jedna kontra na kraju utakmice ih je kostala poraza. Inace su ih Danci 2 puta uzastopno nama slali u baraz ako se ne varam.
Meni je ovaj zrijeb pozitivan, a ako se ne varam i Mesa ih je prizeljkivao, tako da mislim da smo uz pametan pristup igri u Francuskoj. Sretno Mesa i zmajevi.
Zelio sam da izbjegnemo Dance , jer su oni dosta kvalitetniji od Irske, kako igracki tako i samom igrom, kompaktnija ekipa. Na nesreu su porazeni od Portugala kod kuce, gdje su bili maksimalno dominantnija elkipa i jedna kontra na kraju utakmice ih je kostala poraza. Inace su ih Danci 2 puta uzastopno nama slali u baraz ako se ne varam.
Meni je ovaj zrijeb pozitivan, a ako se ne varam i Mesa ih je prizeljkivao, tako da mislim da smo uz pametan pristup igri u Francuskoj. Sretno Mesa i zmajevi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koga god da smo dobili ne bi nam bilo lahko,jer ruku na srce,svi mogući protivnici u ovom trenutku imaju bolju igru od naše reprezentacije.Ali nadam se i očekujem da će svi igrači doći spremni i da će biti u formi za 3 sedmice.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovdje 2:1, tamo 1:1 i caopoz Irskoj
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Samo ne do Bog povreda kod nas. Nek nam igraci poprave formu, ovi koji su na tribinama neka makar klupu izbore.
U Zenici moramo pobjediti, vjerujem da ce utakmica biti slicna onoj poput Velsa, gdje cemo paziti da ne primimo pa tek onda gledati da damo. Realno ako primimo go u Zenici najebali smo, cak i da dobijemo 2-1.
U Zenici moramo pobjediti, vjerujem da ce utakmica biti slicna onoj poput Velsa, gdje cemo paziti da ne primimo pa tek onda gledati da damo. Realno ako primimo go u Zenici najebali smo, cak i da dobijemo 2-1.
Nad tobom sunce najljepše sja
Mislim da je Bazdarevic prije par dana rekao da bi volio igrati protiv Irske, tako da je ovo njegovo klimanje glavom samo neka gestikulacija kojom zeli da smiri navijace i javnost a ustvari njemu kao treneru odgovaraju takticki ...
To je prijateljska i nije nikakvo mjerilo. Ovo je play off i mnogo ozbiljnije se ulazi u utakmicu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Spisak za utakmice u UEFU i klubove ide za tacno 11 dana,to nije daleko,to je vrlo blizu.kokakolas je napisao/la:Prerano je još za sastave, svega vam. Ne znamo ni šta će biti sa povredama, formom... Strpite se cyber-selektori još koju sedmicu ili dvije
Pa dobro, Irci nemaju tu neku kreativnost, ni posebnog kreatora (msm da je Keane prvi asist u ovim kvalama i to svega 2), al su opasni iz kontri, prekida te znaju zadrzati posjed ali i bez lopte prave kvalitetan presing.emir79 je napisao/la:Irska je ekipa koja ne igra glavom uopste, sve se svodi na agresivnost, trku i mesarsko ponasanje na terenu. Mi smo igracki dosta kvalitetniji od njih i mislim da cemo ih bez problema proci. Iskreno mislim da je bolje sto prvu utakmicu igramo u Zenici, jer cemo biti rastereceniji bez pritiska, jer nam ostaje jos jedna utakmica, kada odlucujemo nanasem terenu onda sebi sami u stomak skacemo zbog pritiska.
Sirok roster, tako da izostanak Waltersa i nece mnogo osjetiti. Bit ce tu mnostvo duela, mozda cak i prljave igre, a takve opstrukcije i prekidi mogu samo stetiti tehnicki jacem protivniku, a to smo mi.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 18 okt 2015, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jao ovdje su nas rastaviliElegant je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ne znam zasto se pojedini plase toliko Irske. To je losija verzija Velsa, imaju 2-3 solidna igraca ostalo sve ispod prosjeka. Igra im uveliko se svodi na snagu i centarsuteve, tehnika im je losija strana i tu moze biti nasa prednost. Mislim da se oni nas moraju plasiti i tako se treba postaviti u ovdje dvije utakmice baraza. 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.