BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- sigurnoable
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Kako je lijepo kad coach ne zakasni ili se ne izgubi na aerodromu i jos na to obuce odjelo kao pravi gospodin. 

Sad su za Vels guzonje dobile (negdje sam pročitao) oko 4000 karata...Captain4 je napisao/la:Ma nije to to , kad guzonje dobiju kartu i oni na tekmi ..tuzlak1987 je napisao/la:Raja koja pravi pakao nije spremna da pljune 40 maraka + gorivo tako da i nije neka atmosfera ako cemo realno?BadrHari je napisao/la:citam kako nam omalozavaju stadion i atmosferu
ne znaju da nam je to oruzje
doduse treba napravit pakao, kad se sjetim prije Portugala, Bjelorusije, Grcke ..

Refreshingsigurnoable je napisao/la:Kako je lijepo kad coach ne zakasni ili se ne izgubi na aerodromu i jos na to obuce odjelo kao pravi gospodin.

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- marseille_unique
- Kontakt:
Jbo mamu svojubull21 je napisao/la:Još jednu ima tekmu kazne.marseille_unique je napisao/la:Zasto Besic nece igrati, zar nije odradio kaznu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Taman ko joker za gostujucu
Ponavljam, repka u kojoj ima nekih 7 - 8 igraca iz epl-a, ostala rjesenja iz championshipa. O'Neil ima raznih opcija pri sastavljanju taktike, al msm da je krilna 442 opasnija po nas iz razloga sto ima dva kvalitetna trkaca u vezi te radna krila.
Druga opcija je 4312, koja je nesto defanzivnija i zavisno od rezultata, mogla bi biti upotrebljen u drugoj utakmici.
Najvise se pribojavam pomenute igre po bokovima pogotv na Mujdzu.
Al' imamo i mi svojih prednosti, pogotov ako u uzvrat udjemo sa nekim remijem.
Druga opcija je 4312, koja je nesto defanzivnija i zavisno od rezultata, mogla bi biti upotrebljen u drugoj utakmici.
Najvise se pribojavam pomenute igre po bokovima pogotv na Mujdzu.
Al' imamo i mi svojih prednosti, pogotov ako u uzvrat udjemo sa nekim remijem.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Allen Peppyr Don't know why people are rating Bosnia so highly. Has anyone watched their games? They're pure muck! Ireland should win this comfortably. If we attack them they'll fall apart. I predict 2-0 win in Bosnia and a 3 or 4-0 win in landsdowne. Seriously, have a look at them playing ball. Total rubbish

Vranješ: Nismo imali sreće? Ne, Irci nisu imali sreće

Don't believe the hype.
Irci su previse samouvjereni, ne valja im to 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sad provjerio Walters ima 2 žuta a ne tri kako je pisalo. More bit da sam nešto propustio. 
Po dva imaju:
Whelan, Wilson, Coleman, Hoolahan, McClean.

Po dva imaju:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma je.bat ćemo im majku majčinu... 3:0 u Zenici, 1:2 kod njih u Dublinu i idemo u Francusku!

Kakvi su ono kod njih sukobi bili, protestanti i irci, kako vec?
Ima li kakav nacin da ih se isprovocira

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- PeppermintSA
- Kontakt:
ne budi papak, sviju tiShooter je napisao/la:Kakvi su ono kod njih sukobi bili, protestanti i irci, kako vec?
Sto furas ovim glupostima ?akisarajevo92 je napisao/la:Allen Peppyr Don't know why people are rating Bosnia so highly. Has anyone watched their games? They're pure muck! Ireland should win this comfortably. If we attack them they'll fall apart. I predict 2-0 win in Bosnia and a 3 or 4-0 win in landsdowne. Seriously, have a look at them playing ball. Total rubbish
Vranješ: Nismo imali sreće? Ne, Irci nisu imali sreće
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema oni su normalni ljudi, kod njih to bilo davno i prosloShooter je napisao/la:Kakvi su ono kod njih sukobi bili, protestanti i irci, kako vec?

Cak i kada su bili sukobi za Sj Irsku su igrali i katolici i protestanti..
nije ovo tako lose kako pojedinci hoce da prikazu. dobro je rekao stojan vranjes. irci su pravi otocki tim, tj. mnogo trke a kreativnosti slabo. golovi protiv veci timova su im uvijek neke frljoke. tako su oduvijek igrali timovi martin o'neilla, pa sjeca li se itko njegovog celtica i kako su oni igrali.. vidim da im fali par igraca za prvi mec, tako da su oslabljeni i tu. uz ozbiljan pristup mi uzimamo ovo kroz dvije utakmice.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Unofficialpage je napisao/la:Sad provjerio Walters ima 2 žuta a ne tri kako je pisalo. More bit da sam nešto propustio.
Po dva imaju:

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- hakkaDunne
- Kontakt:
Shooter je napisao/la:Kakvi su ono kod njih sukobi bili, protestanti i irci, kako vec?
Da probaš sa "Živio Henry i Francuska država!"?
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
Nacin igre kao protiv Velsa samo sa jos jacim igracima u veznom redu,Hadzica zamijeniti igracem koji zna igrati a koji je dobar i defanzivno,samo po zemlji,na posjed,sakriti im loptu,nazad cvrsto i oprezno,bez srljanja.Ne upustati se u nikakve jurnjave,divlju utakmicu i nadtrcavanje.
Moj prijedlog,Salihovic na DM,Pjanic i jos jedan kvalitetan veznjak,ne preferiram Medunjanina ali ako nema niko drugi onda on i bez Višće,on nam ne moze pomoci u takvoj utakmici,ako nema niko radije Izo Hajrovic,ako ne onda dva napadaca,Dzeko i Vedo.Polako,na posjed,na kontrolu lopte i tempa a dvije tri ce vec nekako uci.Zavrsiti posao u Zenici,ubiti im odmah svaku nadu ako je imaju.
Kolasinac obavezno na svoje mjesto lijevog beka.
Moj prijedlog,Salihovic na DM,Pjanic i jos jedan kvalitetan veznjak,ne preferiram Medunjanina ali ako nema niko drugi onda on i bez Višće,on nam ne moze pomoci u takvoj utakmici,ako nema niko radije Izo Hajrovic,ako ne onda dva napadaca,Dzeko i Vedo.Polako,na posjed,na kontrolu lopte i tempa a dvije tri ce vec nekako uci.Zavrsiti posao u Zenici,ubiti im odmah svaku nadu ako je imaju.
Kolasinac obavezno na svoje mjesto lijevog beka.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 18 okt 2015, 13:14, ukupno mijenjano 3 puta.
- akisarajevo92
- Kontakt:
TurciChinaglia je napisao/la:braća Turci izdominirali sa željama i pozdravima![]()
https://www.facebook.com/uefaeuro?fref=ts

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 18 okt 2015, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- Principatus
- Kontakt:
Sve u svemu Irci misle da su izvukli dobrog protivnika i u prosjeku su misljenja da su jaci od nas ili isto jaki. Dobro. Nek misle. Ja mislim da smo mi lagano jaci od njih, ne pretjerano ali jesmo, Mesa to mora dobro postaviti. Njihovo misljenje bazira na nasim zadnjim utakmicama i sveukupno losim kvalifikacijama. Ja ipak mislim, da smo ostavili taj katastrofalni period iza nas i da idemo ka boljoj reprezentativnoj formi. Odluciti utakmicu u Zenici, tamo ih dokrajciti. Nikakvo pretjerano kalkulisanje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Coolpanda24, s4mke i 37 gostiju.