FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

marseille_unique
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la marseille_unique » 18 okt 2015, 11:02

tuzlak1987 je napisao/la:Meni je zelja da se zapjeva jedite *ovna mi smo sampioni i na na na na liga sampiona :)
Takoder nisu nase pjesme, ako smo ozbiljna navijacka grupa i mislimo to ostati, onda nema potrebe ikoga kopirati, pa nismo mi papci jbmu, mi smo sa Tuzlanskog asfalta, djeca iz carsije, to je jasno ko dan

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la marseille_unique » 18 okt 2015, 11:03

solinas je napisao/la:oprosti mu morteme,ne zna sta cini..hahaha
nemojte mortema,najkorektniji pitar...
pozdrav za druga mortema
Ne moze meni ni jedan pitar korektan biti a ni strumf, nosi ****, jbg svako ima svoje misljenje, ali ja tako mislim, nije zanimljivo ako se lizemo sa njima, pa makar i sa jednim od njih

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 okt 2015, 11:06

imaju li gdje svi golovi sa utakmice
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 okt 2015, 11:23

Beduin je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Pa to je to, opet ta ista prica, stvarno naivno...U pravu je Harry, pa Velez i Vitez ih dobiju tamo, a mi ni bobe izgeda necemo izvuc.
Ipak sreca pa ima jos puno utakmica do kraja, dosta kikseva ce bit kod svih timova, polako. Zavrsit polusezonu u top 3 akobogda i bice veselo.
Sad zahtjevam da mi se obojica javno izvinete jer ste toliko negativni bili i na trenutak zaboravili da igramo najljepsi fudbal, ali da se jucer nije mogao igrati taj fudbal, vidilo se to na snimku, ali i momci koji su gostovali tamo su potvrdili moje rijeci danasnje. :cool: :D

Gledam sliku nasih navijaca i prodje mi kroz glavu, zamisli da mi tek znamo rasiriti grupu po tribini kao RAja, npr, cijela tribina bi izgledala puna. :urnebes: :urnebes: Svaka cast Slobodi i Fukarama, ove brojke gostovanja, kao i na nasem Sjeveru proslu tekmu, ulijevaju nadu u bolje dane na Tusnju.

NATO smo.
Haha, javno se izvinjavam kolegi forumasu Beduinu :D
e ybg ako sam ja bio negativan, nikad, ne moze jedna utakmica to promijenit, a nisi citao ranije postove izgleda :P
Silom prilika kao nasi mnogobrojni gradjani nisam mogao otic tamo, al uveliko se pricalo i znalo za teren i u kakvom je stanju, i znalo se da necemo moc igrat atraktivan fudbal, to je bio najveci strah, pogotov poslije primljenog gola.
Svaka vam cast svima koji ste otisli i bodrili momke. Sigurno je to bila velika prevaga, jer sigurno bez podrske ne bi mogli doc do preokreta. Akobogda na svakom sljedecem gostovanju da nas bude sto vise.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 18 okt 2015, 12:09

kod nas je sve sila prilika za otici na utakmicu, a kad je laprdati po forumu tu su svi online 0-24 !!!
1919 <3

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 18 okt 2015, 12:15

Evo golova od juče. ;)
[youtube][/youtube]

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 okt 2015, 12:20

panini je napisao/la:kod nas je sve sila prilika za otici na utakmicu, a kad je laprdati po forumu tu su svi online 0-24 !!!
ne dipr svega ti.... :roll:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 okt 2015, 12:21

haha, džaba smo isprozivali Mehmedagića, kad ono Mehidić krivac za gol :lol:

Mamela, Mamela ..

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 18 okt 2015, 12:25

Chinaglia je napisao/la:haha, džaba smo isprozivali Mehmedagića, kad ono Mehidić krivac za gol :lol:

Mamela, Mamela ..
Haha, lapsus novinarske karijere

Tuzlanski_Malisa

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 okt 2015, 12:27

panini je napisao/la:kod nas je sve sila prilika za otici na utakmicu, a kad je laprdati po forumu tu su svi online 0-24 !!!
Evo i tebi se izvinjavam. :kafa: Jel treba u PP razlog, opravdanje? Imam od doktora, nije falsifikat. Druze opusti se malo, 1. smo ;)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2015, 12:28

Chinaglia je napisao/la:haha, džaba smo isprozivali Mehmedagića, kad ono Mehidić krivac za gol :lol:

Mamela, Mamela ..
Mamela ocigledno pamti igrace po brojevima, a ne po imenima. Klasicno djedovski :)

Mehmedagic mu je bio Mehmedic :D

georgiev
Kontakt:

Post Postao/la georgiev » 18 okt 2015, 12:51

cestitke igracima na pobjedi, borili su se momci cijelo vrijeme napadali, eto nasa jedna greska i primimo taj gol, kasnije ne mozes nista ni odigrati na onom terenu ali momci su razvalili, uspjeli su. ordagic je po mom skromnom misljenju najbolji bio, otkako je dosao pruza dobre partije, odmah se uklopio. sto se tice navijanja prekucali smo zvornik i to svaka cast fukarama sto su ispostovali. drina je s razlogom fenjeras, dosta su nespremni a i citao sam da im je rasulo u klubu, sve najbolje im zelim, da se izvuku iz krize ako je moguce. strasno su bili ljubazni juce nikakvih provokacija, incidenata, policija dobro organizovala sve, cak sam do specijalca jednog stajao na tribini, onako prijateljski caskao po koju,jedan nas je preskocio ogradu i usao u teren, odmah su ga vratili iste minute na tribinu, znaci nije ga niko pipn'o. iznenadili su se oni nasim mentalitetom i razmisljanjima, jer tuzla je tuzla, to nigdje nema. tek sad stizem pisati, slavilo se juce i sinoc :D pozz svima i idemo dalje

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 18 okt 2015, 12:55

georgiev je napisao/la:cestitke igracima na pobjedi, borili su se momci cijelo vrijeme napadali, eto nasa jedna greska i primimo taj gol, kasnije ne mozes nista ni odigrati na onom terenu ali momci su razvalili, uspjeli su. ordagic je po mom skromnom misljenju najbolji bio, otkako je dosao pruza dobre partije, odmah se uklopio. sto se tice navijanja prekucali smo zvornik i to svaka cast fukarama sto su ispostovali. drina je s razlogom fenjeras, dosta su nespremni a i citao sam da im je rasulo u klubu, sve najbolje im zelim, da se izvuku iz krize ako je moguce. strasno su bili ljubazni juce nikakvih provokacija, incidenata, policija dobro organizovala sve, cak sam do specijalca jednog stajao na tribini, onako prijateljski caskao po koju,jedan nas je preskocio ogradu i usao u teren, odmah su ga vratili iste minute na tribinu, znaci nije ga niko pipn'o. iznenadili su se oni nasim mentalitetom i razmisljanjima, jer tuzla je tuzla, to nigdje nema. tek sad stizem pisati, slavilo se juce i sinoc :D pozz svima i idemo dalje
Hvala na informacijama i hvala sto si ispostovo gostovanje

Tuzlanski_Malisa

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 okt 2015, 15:54

kad pogledaš posjete na drugim stadionima, naša posjeta je odlična, prosjek 2500, uz to, imamo najskuplje karte u ligi

protiv Travnika očekujem jedno 4000 :zviz:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 okt 2015, 16:04

Chinaglia je napisao/la:kad pogledaš posjete na drugim stadionima, naša posjeta je odlična, prosjek 2500, uz to, imamo najskuplje karte u ligi

Vise...mora biti vise ako ne sad,kada...

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 18 okt 2015, 16:06

solinas je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:kad pogledaš posjete na drugim stadionima, naša posjeta je odlična, prosjek 2500, uz to, imamo najskuplje karte u ligi

Mnogo ce zavisiti od vremena. Ako ne bude kise, vjerovatno cemo imati najbolju posjetu do sada.
Jedan grad, jedna ljubav!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 okt 2015, 16:52

solinas je napisao/la:

Protiv svinjskog :zviz: u slucaju da se dobije Sarajevo :roll:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 okt 2015, 17:15

sve preko 3.000 je odlicno, vrh
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 18 okt 2015, 18:11

Jako, jako bitna tekma koja je pokazala mentalnu jacinu koju imamo u ovom trenutku. Poslije Mladosti i izjednacenja u 90+ je pravi dobitak bio nastavak neporazenosti, a ne osvojeni bod.
Rijesiti Travnik, a onda hrabro Kosevo. Bolji sigurno nisu u ovom trenutku, a i vrijeme im je za domaci kiks.

Btw, Ordagic je prodorom i asistencijom kod drugog gola odplatio pola investicije.
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 18 okt 2015, 18:13

marseille_unique je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Meni je zelja da se zapjeva jedite *ovna mi smo sampioni i na na na na liga sampiona :)
mi smo sa Tuzlanskog asfalta, djeca iz carsije, to je jasno ko dan

Ocito brate nismo svi!
Imamo i mi svojih papaka.
tuzlanska Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.