Kakav dan za mene , novi FM , utakmicakokakolas je napisao/la:Petak 13. će u Zenici biti poguban za Irce

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kakav dan za mene , novi FM , utakmicakokakolas je napisao/la:Petak 13. će u Zenici biti poguban za Irce
Ja,ali eto neki ovdje kazu da bi mi cak njima mozda i mogli nekako parirati,ali samo mozda i to ako budemo praviibrakadabra je napisao/la:Bosna - Irska 1,91 3,30 4,20
Ne bi se ja zajebava, oni kad se kuci zatvore sa dva autobusa i jednim sleperom nema prolaska.RobertoBaggio je napisao/la:Ma smijemo, znaš nas, primit ćemo i dva ako treba, ali ćemo opet akobogda proći.Elegant je napisao/la:Mi u Zenici ne smijemo primiti gol !
Raja koja pravi pakao nije spremna da pljune 40 maraka + gorivo tako da i nije neka atmosfera ako cemo realno?BadrHari je napisao/la:citam kako nam omalozavaju stadion i atmosferu
ne znaju da nam je to oruzje
doduse treba napravit pakao, kad se sjetim prije Portugala, Bjelorusije, Grcke ..
Glupost.tuzlak1987 je napisao/la:Raja koja pravi pakao nije spremna da pljune 40 maraka + gorivo tako da i nije neka atmosfera ako cemo realno?BadrHari je napisao/la:citam kako nam omalozavaju stadion i atmosferu
doduse treba napravit pakao, kad se sjetim prije Portugala, Bjelorusije, Grcke ..
ahahahaSarmelino je napisao/la:Jel imate kakav bolji Irski forum, ovaj mi djeluje klosarski
Ma nije to to , kad guzonje dobiju kartu i oni na tekmi ..tuzlak1987 je napisao/la:Raja koja pravi pakao nije spremna da pljune 40 maraka + gorivo tako da i nije neka atmosfera ako cemo realno?BadrHari je napisao/la:citam kako nam omalozavaju stadion i atmosferu
pa znam i ja kazem, zato se prisjecam nekih tekmi iz proslosti sto sam nabrojao, kad je sve bilo na vecem nivoutuzlak1987 je napisao/la:Raja koja pravi pakao nije spremna da pljune 40 maraka + gorivo tako da i nije neka atmosfera ako cemo realno?BadrHari je napisao/la:citam kako nam omalozavaju stadion i atmosferu
Kuci minimalno 2:0, i niposto ne primiti gol ! U Dablin borbeno i cekati svoju sansu !kokakolas je napisao/la:Mi ne smijemo ići u Dublin tražiti rezultat. Posao se mora završiti već u Zenici.
Pogotovo TurciSuki46 je napisao/la:Vidim na onoj stranici UEFA EURO da nas vise nekako ljudi iz razlicitih zemalja gotive nego prije .Imamo cestitke sa svih strana Europe od drzavljana Sj.Irske,Turske,Albanije,Azerbejdzana,Albanije,Poljske , (Kosova) , Madarske,Skotske itd
zasto da ne pobijedimo u irskoj? pa nemamo mi problem sa otockim ekipama bas koliko se navodi ovdje...vels nije nista slabiji od irske, cak su pojedinacno puno kvalitetniji i nisu nam uspjeli napravit neke probleme, moje misljenje u zenici svaki rezultat da ne primimo gol je sasvim solidan,kokakolas je napisao/la:Mi ne smijemo ići u Dublin tražiti rezultat. Posao se mora završiti već u Zenici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.