Ne zna se još , objavit' će UEFA tokom danaMortemHz je napisao/la:Kad se igra u Zenici i kad otprilike da ocekujemo karte i cijene?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ne zna se još , objavit' će UEFA tokom danaMortemHz je napisao/la:Kad se igra u Zenici i kad otprilike da ocekujemo karte i cijene?
Tino Sven , riješi ovo brate mojhakkaDunne je napisao/la:Ovi Irci se samo Džeke i Pjanketa plaše. Znači, ne ciljati igru na njih dvojicu.
Znaš li ti možda datum kad igramo kod kuće ?Moggi je napisao/la:a ljudi koji vam je, najjaci smo bili ovde i uzimamo ih glat, vidim digli su se, idemo poslije izraela welsa i kipra jos jedno spustanje
Ovaj je gori od Srba što jebu izbjegliceTickets, no problem.
You send me the money and I buy you tickets
70 pounds one ticket.
100 pounds 2 tickets.
Dule grejs period
Jest vala baš... Sretniji bi bili da su dobili Švede ili Ukrajinu...ibrakadabra je napisao/la:Bas ovi Irci nemaju srece
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
šta pišeš to deder prevedi i dont bi neurozan big selam from bh fanatikos iz gornje kolibe kod bosanski brod bosnia jel prcate šta potoj irskoj i kolko vam je pivo skupo uvas
Napiso neki lik na forumu. Vjerovatno se zajebava, ako ne - lijekovi su skupi.You need to watch out for Ibisevic, he is a very fast player and a wizard with the ball
Evo i ja sam ovo pročitao. Joj što bih volio da ih šaneri za one falsifikate oderu ko malu djecu...The locals will surely sell their tickets to the Irish also. It's not a wealthy country by any stretch of the imagination.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.