PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Očigledno malo zasmetalo nekima to sto je Sloboda prva, a i Fukare ponosno pisu o tome, sto je normalno. Ja navratio sam da cestitam Tuzlacima 

A Zeba mu avatarAjzea je napisao/la:dejavu je napisao/la:A divi solinasu potpisa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Iskreno za mene ok potpis i nije ništa pogriješio. Možda malo što se pitarima uvlaci u zicugu ofirno do bola. Ono tako je i bilo. " Mnogi nam se smijali"dejavu je napisao/la:A divi solinasu potpisa![]()
![]()
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Brate nisi ti dobar ni sekunde ..Sloboda je imala proslost kakvu takvu, a ne ovako nesto pises..istina nema titule , ali ima ta silna finala koja su gubili , ali su dali toliki broj igraca da ipak Sloboda nije klub sa kojim ces se ti ili bilo neko sprdat...ali poznavajuci ovaj forum znam da je puno ove mladje raje, ali ako se budu sjecali ove vase buducnosti onda ste ga najebali..nekima je jos upameti to da drzite rekord poraz od Lukavca 12-1 u tadasnjoj prvoj ligi.112233445566778899 je napisao/la:Prezent je da ste vi k od ovce. Necete prvaci nikada biti. Nemate proslost a nemate ni buducnost. Mi imamo barem nesto. To je razlika izmedju vas i nas.
Jos nesto od rata pa do danas ste oprilike u rangu Travnika i onda dodjes ovdje prosipat se kao vi ste sila ove PL ma dajjj
Inace nemam obicaj se javljat ovdje ali lupas
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 18 okt 2015, 07:57, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Idi bola obrij se grob te yebo isto si neki homić iz Kabula. Ti ces nekome rec da je u rangu Travnika a do juce niste za germe imali. U istoriji nemate ništa osvojeno osim nekog turnira prvoligaša sedamdeset neke. Nemate ni sada za germe i u zestokim ste dugovima. Malo vas onaj istocnobosanski brnjo gura a vi mu lizete pakaš sto ne znaci da ste hadžije. Nikad niste ni bili niti cete biti. Za vas vazda vasiona i gigant bili. Haj sad gillete mach 3 u ruke i skidaj te azijskohomicke detalje s lica 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nakon rata ste i slabi od Travnika izvini pogrijesio sam ...mi smo barem nakon rata bili u 6 ginala kupa, barem, smo bili tu blizu da nesto uzmemo ip onda dodje vas par degenerika kao ti da ovdje pise kako ste vi bitan faktor ove PL ...reko sam nemam namjeru se ovdje previse zadrzavat i raspravljat to je za vas ovdje i nemate druga posla u zivotu ocigledno....maksuz cu se obrijat zbog tebejuskowiak je napisao/la:Idi bola obrij se grob te yebo isto si neki homić iz Kabula. Ti ces nekome rec da je u rangu Travnika a do juce niste za germe imali. U istoriji nemate ništa osvojeno osim nekog turnira prvoligaša sedamdeset neke. Nemate ni sada za germe i u zestokim ste dugovima. Malo vas onaj istocnobosanski brnjo gura a vi mu lizete pakaš sto ne znaci da ste hadžije. Nikad niste ni bili niti cete biti. Za vas vazda vasiona i gigant bili. Haj sad gillete mach 3 u ruke i skidaj te azijskohomicke detalje s lica
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I nemoj se raspravljat kabulski mićho jer takve kao ti sramotim mahmuran. Nego haj ti nakrivi kacket,obuci dres bulsa,spusti tole do lapo zicegu,budweiser u ruku i na Chicago WS ali prije toga se obrij ko boga te molim. Opet ti kazem za vas kao klub i navijaci vazda vasiona bili. Cuj igrali 6 finala kupa
i ja sam dok sam mlađi bio 6 puta skino jednu gospođu ali je nisam karno
koji šošon 

juskowiak je napisao/la:I nemoj se raspravljat kabulski mićho jer takve kao ti sramotim mahmuran. Nego haj ti nakrivi kacket,obuci dres bulsa,spusti tole do lapo zicegu,budweiser u ruku i na Chicago WS ali prije toga se obrij ko boga te molim. Opet ti kazem za vas kao klub i navijaci vazda vasiona bili. Cuj igrali 6 finala kupai ja sam dok sam mlađi bio 6 puta skino jednu gospođu ali je nisam karno
koji šošon
A šta je to Velež osovojio pa da bude vasiona za Slobodu ?
Sloboda je cijeli život moj !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
otac ti je soson ... ali opet ti kazem nakon rata ste nebitni , pa cak ste nebitni i u vasem gradu i ako mi je toga zao iskreno koliko god ti bio magarac, ali zao mi je zbog drugih navijaca Veleza..**** stari vazda ste ono borba za opstanak i to... finala kupa su svakako nebitna jer su izgubljena, ali su vazna u ovoj diskusiji gdje vas poredim sa Travnikom nakon rata jer vi tu necete dogurat ko zna kad , jer ponavljam vise niste vazni ni u vasem gradu i sve zbog gradskog vam rivalajuskowiak je napisao/la:I nemoj se raspravljat kabulski mićho jer takve kao ti sramotim mahmuran. Nego haj ti nakrivi kacket,obuci dres bulsa,spusti tole do lapo zicegu,budweiser u ruku i na Chicago WS ali prije toga se obrij ko boga te molim. Opet ti kazem za vas kao klub i navijaci vazda vasiona bili. Cuj igrali 6 finala kupai ja sam dok sam mlađi bio 6 puta skino jednu gospođu ali je nisam karno
koji šošon

nego ne cugam to ruzno pivo i ne nosim se tako .. na WS mozda i odel, ali jedno je sigurno da se polahko i spremam za evropska takmicenja moje svetinje ..ebiga ne treba bratu viza odavdje tako da se uveliko spremamo, a ti komsije gledaj kako ce ponovo po ko zna koji put dovesti neku evropsku ekipu .. hajde sad poli se tom hladnom vodom i pravac na posao sta radit
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Opet kabulski homić ilijade i odiseje pise o nekakvim evropskim slobodama. On ce preko atlantika doc bla bla
ko ce doc brato ti i tvoj ne vjencani partner Al Ahmed el Zahlawi iz Irana za kojeg tvoji roditelji u nekom selu pored Tuzle ne znaju
ma bjeri šošonu smješni i ti i 6 finala ne osvojenog kupa i istorija kluba za kojeg navijas ispisana olovkom bez tinte na A4 formatu. Libo me taki ides li na Sockse to je samo bila moja zayebancija ali vidim bukvalko si žešći pa ta pača nije skontala. Još se primi a kaže nemam se namjeru prepucavat
uvlačim te kao dim white widow-a pored neretve hladne u kojoj se hladi gajba hajne. Haj kundo uživaj i prati nostalgicno tu smijuriju od kluba preko ss.ba ja jos malo koja vapi i s ekipom na koševo 

Ko je bola ovaj. Neki noviAdmirLav je napisao/la:A šta je to Velež osovojio pa da bude vasiona za Slobodu ?juskowiak je napisao/la:I nemoj se raspravljat kabulski mićho jer takve kao ti sramotim mahmuran. Nego haj ti nakrivi kacket,obuci dres bulsa,spusti tole do lapo zicegu,budweiser u ruku i na Chicago WS ali prije toga se obrij ko boga te molim. Opet ti kazem za vas kao klub i navijaci vazda vasiona bili. Cuj igrali 6 finala kupai ja sam dok sam mlađi bio 6 puta skino jednu gospođu ali je nisam karno
koji šošon

Pastrmka hladno te kulira covjek, koliko god vrijeđao, on ti mirno replicira.
Gubiš boj
Gubiš boj

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Solinas Nura Bazdulj Hubijardejavu je napisao/la:A divi solinasu potpisa![]()
![]()

- zeljeznicar1
- Kontakt:
O yebo kosti svoje sta je ovoAjzea je napisao/la:dejavu je napisao/la:A divi solinasu potpisa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Izgubio je on jos kad je obecavao kule i gradove pred pocetak sezone nakon Velezovih skupstina. Dolazak vise privrednih giganata u klub mega pojacanja. Usutio se poslije toga i razumijem ga.BadrHari je napisao/la:Pastrmka hladno te kulira covjek, koliko god vrijeđao, on ti mirno replicira.
Gubiš boj
Tema je gdje se navijaci klubova prepucavaju al kad citas da pocne vrijedjati forumase onda vidis koliki je odron od karaktera.
samo Sloboda

Zadnja izmjena: shzna, dana/u 18 okt 2015, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
i evo gaaaaa
stigla je ribetina da pljuje po lideru prvenstva
joj jest ti krivo konzervo sardine
cuj onog njegovog ahbaba to se zove kaze bljesak
pa bljesnite i vi nekada evo vec 30 godina kresete,ali bljeska nigdje
i vjecito ista spika mi nekada,onomad znas,u titino doba
pokrijte se usima cobani jedni niste glavni ni u svom gradu,klub u rasulu,
a sta je zeljovci,nesto nije uredu sa potpisom...
jesam slagao nesto,uvrijedio nekoga..
evo ja se izvinjavam ako je tako..jel sad OK.

stigla je ribetina da pljuje po lideru prvenstva

joj jest ti krivo konzervo sardine

cuj onog njegovog ahbaba to se zove kaze bljesak

pa bljesnite i vi nekada evo vec 30 godina kresete,ali bljeska nigdje

i vjecito ista spika mi nekada,onomad znas,u titino doba

pokrijte se usima cobani jedni niste glavni ni u svom gradu,klub u rasulu,

a sta je zeljovci,nesto nije uredu sa potpisom...

jesam slagao nesto,uvrijedio nekoga..

evo ja se izvinjavam ako je tako..jel sad OK.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Najtuznije je gledati kako fakat krene vrijedjati ljude licno.BadrHari je napisao/la:Pastrmka hladno te kulira covjek, koliko god vrijeđao, on ti mirno replicira.
Gubiš boj

Prijavio se na forum ovdje da vrijedja Slobodu umjesto da ga boli **** za nama

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Koliko to Velez Vrapcici ima titula prvaka drzave? Nebitno da li Juge ili Pl BiH? Hvala na konkretnom odg!112233445566778899 je napisao/la:Prezent je da ste vi k od ovce. Necete prvaci nikada biti. Nemate proslost a nemate ni buducnost. Mi imamo barem nesto. To je razlika izmedju vas i nas.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
idemo,rodzeni....danas 3 bobe za bijeg sa dna tabele

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.