Live @3,35 vrijedi probat

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jesi looodQUARTERBACK je napisao/la:imal sta veceras ovi juznoamerikanci uzele su se neke bijesne 4 marke veceras hahahahahaha hvala miky sad cemo im dusu uzet
hos da ti posaljem 0.20 wwinu ckogaston je napisao/la:jesi looodQUARTERBACK je napisao/la:imal sta veceras ovi juznoamerikanci uzele su se neke bijesne 4 marke veceras hahahahahaha hvala miky sad cemo im dusu uzet
Garant ćeš mi guzi.ce tražit da ti dam u zamjenuQUARTERBACK je napisao/la:hos da ti posaljem 0.20 wwinu ckogaston je napisao/la:jesi looodQUARTERBACK je napisao/la:imal sta veceras ovi juznoamerikanci uzele su se neke bijesne 4 marke veceras hahahahahaha hvala miky sad cemo im dusu uzet
suarez7 je napisao/la:
Live @3,35 vrijedi probat
Ma jok tebra pasce jos 1EmirTM87 je napisao/la:Nakon toliko analiziranja juce i na kraju pada po 1 par na vise listica, sinoc iz ocaja odigram ove japance i australijance jutros tek da vratim izgubljeno od juce. Prosao sve japance i cekam Perth Glory-Wellington 3+, u 9. minuti je bilo 1-1 i evo 50. minuta i dalje je tako. Pa da li sam toliki maler da zavrsi 1-1?
Bit ce jos golova, barem taj jedan, iako bi rekao cak i dvaEmirTM87 je napisao/la:Nakon toliko analiziranja juce i na kraju pada po 1 par na vise listica, sinoc iz ocaja odigram ove japance i australijance jutros tek da vratim izgubljeno od juce. Prosao sve japance i cekam Perth Glory-Wellington 3+, u 9. minuti je bilo 1-1 i evo 50. minuta i dalje je tako. Pa da li sam toliki maler da zavrsi 1-1?
reeds brate taman te htio pitati kakav sireeds je napisao/la:ugodan dan svima... lose sam spavao skroz, nemam inspiracije za danas ama bas nikakve... ako ima neko nesto da predlozi slobodno pucajte...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.