FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Strumph_tm87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Strumph_tm87 » 16 maj 2010, 10:32

Vidim sad ste osuli paljbu po upravi, a zar to nije ona ista uprava s kojom ste igrali u Evropi?
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 16 maj 2010, 10:37

Steta sto je bilo bez navijaca... samo to da napisem. Mada mi nije jasno po kojoj su osnovi onoliki ljudi bili na utakmici? To vasoj upravi ne ide na dusu....

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 16 maj 2010, 10:42

slavko njegus je napisao/la:Steta sto je bilo bez navijaca... samo to da napisem. Mada mi nije jasno po kojoj su osnovi onoliki ljudi bili na utakmici? To vasoj upravi ne ide na dusu....
Pa bile samo guzonje na tribinama= ''VIP Gosti '', znaci da je ipak bilo posjete, ne znam koliko stane u onu ložu :?:
SAMO ŽELJO

alibi

Post Postao/la alibi » 16 maj 2010, 11:05

SINE je napisao/la:
slavko njegus je napisao/la:Steta sto je bilo bez navijaca... samo to da napisem. Mada mi nije jasno po kojoj su osnovi onoliki ljudi bili na utakmici? To vasoj upravi ne ide na dusu....
Pa bile samo guzonje na tribinama= ''VIP Gosti '', znaci da je ipak bilo posjete, ne znam koliko stane u onu ložu :?:
Heheheh,kakve ba guzonje.....onde je svega vise bilo osim sluzbenih predstavnika oba kluba....pa tzv fotoreportera je bilo koji su prebacili fotoaparat preko ramena ko krampu.....sega .......al u zeljinom dijelu svecane loze pravi teferic insani......

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 maj 2010, 12:16

Strumph_tm87 je napisao/la:Vidim sad ste osuli paljbu po upravi, a zar to nije ona ista uprava s kojom ste igrali u Evropi?
Jest ! Ali tada su se oni izvlačili, jedva smo prolazili u Evropi, uvijek smo strijepili u 2-3 zadnja kola da li ćemo igrati u Evropi, brzo smo ispadali u kupu, mislim da niko neželi takvo Sarajevo i hvala Bogu da su svi navijači skontali to i da ćemo , ako Bog da, istjerati ovu upravu !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 16 maj 2010, 12:19

Zagor je napisao/la:
Strumph_tm87 je napisao/la:Vidim sad ste osuli paljbu po upravi, a zar to nije ona ista uprava s kojom ste igrali u Evropi?
Jest ! Ali tada su se oni izvlačili, jedva smo prolazili u Evropi, uvijek smo strijepili u 2-3 zadnja kola da li ćemo igrati u Evropi, brzo smo ispadali u kupu, mislim da niko neželi takvo Sarajevo i hvala Bogu da su svi navijači skontali to i da ćemo , ako Bog da, istjerati ovu upravu !
zelim vam svu srecu da istjerati upravu... al iskreno... mislis da ce i eventualni neizlazak u evropu opametiti te ljude u vasoj upravi? :? i nije ovo provokacija, ozbiljno pitam...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 maj 2010, 12:20

tm84 je napisao/la:
Zagor je napisao/la:
zelim vam svu srecu da istjerati upravu... al iskreno... mislis da ce i eventualni neizlazak u evropu opametiti te ljude u vasoj upravi? :? i nije ovo provokacija, ozbiljno pitam...
Pa zato mnogi navijači Boga mole da neodemo u Evropu, jer će se na taj način lakše nekako moći istjerati uprava...

edit. neće biti para od Evrope !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 16 maj 2010, 13:28

Pobrisani svi postovi koji se ne tiču teme FK Sarajevo, diskusiju u kupovini, prodaji, namještanju utakmica možete nastaviti na PP ili Chatu :!:
Rođeni brato

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2010, 14:56

Zvijezda mora pobijediti Sirokog...sto bi znacilo da sarajevo uz dvije evntualne pobjede ide sigurno u evropu...jer ako zvijezda dobije sirokog...zadnje kolo siroki ce morati pobijediti,ni remi im ne odgovara....a i da ne pobjedi sarajevo bi u slucaju da sva tri kluba imaju isti broj bodova islo u evropu zbog medjusobnog skora tj. gol razlike

;)

Znaci potrebno je da zvijezda dobije sirokog iako i jednima i drugim tu igra bod...i pobjeda sarajeva u prijedoru...za sigurnu evropu.....mada vrlo tesko
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 16 maj 2010, 15:03

sarajlija89 je napisao/la:Zvijezda mora pobijediti Sirokog...sto bi znacilo da sarajevo uz dvije evntualne pobjede ide sigurno u evropu...jer ako zvijezda dobije sirokog...zadnje kolo siroki ce morati pobijediti,ni remi im ne odgovara....a i da ne pobjedi sarajevo bi u slucaju da sva tri kluba imaju isti broj bodova islo u evropu zbog medjusobnog skora tj. gol razlike

;)

Znaci potrebno je da zvijezda dobije sirokog iako i jednima i drugim tu igra pod...i pobjeda sarajeva u prijedoru...za sigurnu evropu.....mada vrlo tesko
Što bi to bilo teško? Sarajevo sad igra odlično. Rudar nema nikakav imperativ pobjede niti ima neku posebnu motivaciju. Osigurali su opstanak i to je premija za njih. Sarajevo je prevazišlo onu igračku krizu i odlično djeluju na utakmicama u posljednje vrijeme. Ja mislim da je od svega najvažnije da Zvijezda pobijedi Širokog u Gradačcu, ostalo je u nogama Sarajeva. Meni to ne djeluje kao neizvodljivo ili čak teško. Ja vjerujem da ćemo Sarajevo gledati u evropskom takmičenju.
A đe da znam?!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2010, 15:05

i sirokom i zvijezdi igra bod.....od njih zavisimo jbg....valjda ce zvijezda posteno odigrat :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 16 maj 2010, 15:08

sarajlija89 je napisao/la:i sirokom i zvijezdi igra bod.....od njih zavisimo jbg....valjda ce zvijezda posteno odigrat :roll:
Zvijezda je uvijek pošteno igrala i budi siguran da će i sada tako bit. Ne znaš ti Fadila Novalića. Ako Zvijezda izgubi neka znaš da nisu mogli bolje. Ja vjerujem da će ih Zvijezda uprkos svemu pobijediti u Gradačcu.
A đe da znam?!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2010, 15:10

ma znam da zvijezda igra posteno....ali njima odgovara i bod da bi obezbjedili opstanak...zasto bi rizikovali da izgube...ovako po bod svima...i sve ok....

al eto vidjecemo...naravno i sarajevo mora rudara pobijediti

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 16 maj 2010, 15:12

sarajlija89 je napisao/la:ma znam da zvijezda igra posteno....ali njima odgovara i bod da bi obezbjedili opstanak...zasto bi rizikovali da izgube...ovako po bod svima...i sve ok....

Zvijezda će pobijedit Širokog a Sarajevo će pobijedit Rudara i tačka!!!
A đe da znam?!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 16 maj 2010, 15:56

Raz_ba je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:ma znam da zvijezda igra posteno....ali njima odgovara i bod da bi obezbjedili opstanak...zasto bi rizikovali da izgube...ovako po bod svima...i sve ok....

Zvijezda će pobijedit Širokog a Sarajevo će pobijedit Rudara i tačka!!!
Zvijezda mozda pobijedi, al vi u Prijedoru nece primirisat bodu

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 16 maj 2010, 17:23

Sada mi je sasvim svejedno hoće li pobjedit ili izgubit , hoćemo li u europu ili ne ..
Juče da su pobjedili europa bi bila sigurna , al ovako su pomogli zelji i sta sad ?
oni tituli mi Q ..

Balerine , pozeri i šminkeri !

MARŠ IZ KLUBA !OVO JE SARAJEVO,OVDE SE IGRA SRCEM !!!

Rudar-Sarajevo (2-0)
Sarajevo-Borac(0:0)

Ali sad prošlo je prošlo sve..

zemahz
Kontakt:

Post Postao/la zemahz » 16 maj 2010, 17:40

Respektiva je napisao/la:Sada mi je sasvim svejedno hoće li pobjedit ili izgubit , hoćemo li u europu ili ne ..
Juče da su pobjedili europa bi bila sigurna , al ovako su pomogli zelji i sta sad ?
oni tituli mi Q ..

Balerine , pozeri i šminkeri !

MARŠ IZ KLUBA !OVO JE SARAJEVO,OVDE SE IGRA SRCEM !!!

Rudar-Sarajevo (2-0)
Sarajevo-Borac(0:0)

Ali sad prošlo je prošlo sve..
ovdje se i navija srcem tako da nemoj sranja pisat .kako mozes rec da ti je svejedno hocemo li u evropu. ne samo ti nego svi koji bi htjeli da sarajevo neode u evropu iz bilo kojeg razloga (necete tako otjerat upravu)

alibi

Post Postao/la alibi » 16 maj 2010, 17:48

I sa evropom i bez nje uprava ce otici abg.....A to da neko ne zeli da igramo ligu evrope to ne vjerujem,jer svaki pravi tifoz bordo kluba navija i zarko zeli da momci na terenu koji nose sveti dres izbore istu.LJudi koji sada vode klub me najmanje interesuju odnosno me i ne interesuju.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 16 maj 2010, 18:06

e to i ja nemogu da shvati ljude kojima je bordo boja u krvi da pise i jos zeli takve stavari :o :shock: pa halo ljudi ima nacina da se ti ljudi otjeraju i cinjenica je da to mora svima biti jasno Fudbalski klub Sarajevo je ispred svih pojedinaca ,igraca ,jer svi ti ce danas -sutra biti i otici al mi navijaci ostajemo i ja licno zelim i hocu da gledam svoj klub u euro takmicenju ,izgleda da mnogi zaboravljaju kao smo uzivali i radovali se proslog ljeta :roll: ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 16 maj 2010, 18:13

tm84 je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Nermine to je bilo pred rat, kad se liga prosirila, da nebi pitari ispali, sa 18 na 20 timova se liga prosirila.

No ne bitno, zema bilo je svega, ali u proljetnom djelu smo daleko najjaca ekipa, od 13 utakmica imamo 10 pobjeda, 2 nerijesene i jednu izgubljenu, ne moguce da smo sve "namjestili" i kupili, dosta toga ima u kvaliteti i Amaru!
da se nadovezem oko cinjenica...

liga se poslije sezone 1989/1990 prosirivala sa 18 na 19, ne 20 klubova...

i nije se zbog sarajevo prosirivalo... nego zbog veleza

tabela 1989/1990
13. FK Sarajevo 34 13 4 (1) 17 46 49 27
14. Borac Banja Luka 34 12 7 (3) 15 28 40 27
15. Radnički Niš 34 12 8 (2) 14 42 48 26
16. NK Osijek 34 12 4 (2) 18 28 47 26
17. Velež Mostar 34 11 6 (3) 17 38 51 25
18. Vardar Skoplje 34 8 2 (1) 24 33 64 17

vardar je ispao nakon ove sezone, a velez nije... znaci pricate nebuloze, nije se zbog sarajeva prosirivalo... :roll:
Griješiš. Ovako su se događaji odvijali. Sarajevo je igralo utakmicu sa Dinamom na Koševu. Dinamo je vodio 0:1 mislim na poluvremenu kada je sudija dobio flašu u vugla valjda :mrgreen: Pitarska klasika. Utakmica je registrovana 0:3 za Dinamo. Ali, Sarajevo ulaže žalbu :lol: na kraju prvenstva, kako Dinamu ta utakmica i ti bodovi više nisu bili bitni, utakmica se ponavlja. Sarajevo dobija ;) Velež ispada i oni se naravno žale jer su pitari prevaranti :mrgreen: Ispada samo jedna ekipa. Znači, to jeste bilo zbog Sarajeva ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, rimljanin90, Samozdravlje, tajsamja i 42 gosta.