FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vidim sad ste osuli paljbu po upravi, a zar to nije ona ista uprava s kojom ste igrali u Evropi?
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
- slavko njegus
- Kontakt:
Steta sto je bilo bez navijaca... samo to da napisem. Mada mi nije jasno po kojoj su osnovi onoliki ljudi bili na utakmici? To vasoj upravi ne ide na dusu....
Pa bile samo guzonje na tribinama= ''VIP Gosti '', znaci da je ipak bilo posjete, ne znam koliko stane u onu ložuslavko njegus je napisao/la:Steta sto je bilo bez navijaca... samo to da napisem. Mada mi nije jasno po kojoj su osnovi onoliki ljudi bili na utakmici? To vasoj upravi ne ide na dusu....

SAMO ŽELJO
Heheheh,kakve ba guzonje.....onde je svega vise bilo osim sluzbenih predstavnika oba kluba....pa tzv fotoreportera je bilo koji su prebacili fotoaparat preko ramena ko krampu.....sega .......al u zeljinom dijelu svecane loze pravi teferic insani......SINE je napisao/la:Pa bile samo guzonje na tribinama= ''VIP Gosti '', znaci da je ipak bilo posjete, ne znam koliko stane u onu ložuslavko njegus je napisao/la:Steta sto je bilo bez navijaca... samo to da napisem. Mada mi nije jasno po kojoj su osnovi onoliki ljudi bili na utakmici? To vasoj upravi ne ide na dusu....
Jest ! Ali tada su se oni izvlačili, jedva smo prolazili u Evropi, uvijek smo strijepili u 2-3 zadnja kola da li ćemo igrati u Evropi, brzo smo ispadali u kupu, mislim da niko neželi takvo Sarajevo i hvala Bogu da su svi navijači skontali to i da ćemo , ako Bog da, istjerati ovu upravu !Strumph_tm87 je napisao/la:Vidim sad ste osuli paljbu po upravi, a zar to nije ona ista uprava s kojom ste igrali u Evropi?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
zelim vam svu srecu da istjerati upravu... al iskreno... mislis da ce i eventualni neizlazak u evropu opametiti te ljude u vasoj upravi?Zagor je napisao/la:Jest ! Ali tada su se oni izvlačili, jedva smo prolazili u Evropi, uvijek smo strijepili u 2-3 zadnja kola da li ćemo igrati u Evropi, brzo smo ispadali u kupu, mislim da niko neželi takvo Sarajevo i hvala Bogu da su svi navijači skontali to i da ćemo , ako Bog da, istjerati ovu upravu !Strumph_tm87 je napisao/la:Vidim sad ste osuli paljbu po upravi, a zar to nije ona ista uprava s kojom ste igrali u Evropi?

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Pa zato mnogi navijači Boga mole da neodemo u Evropu, jer će se na taj način lakše nekako moći istjerati uprava...tm84 je napisao/la:zelim vam svu srecu da istjerati upravu... al iskreno... mislis da ce i eventualni neizlazak u evropu opametiti te ljude u vasoj upravi?Zagor je napisao/la:Jest ! Ali tada su se oni izvlačili, jedva smo prolazili u Evropi, uvijek smo strijepili u 2-3 zadnja kola da li ćemo igrati u Evropi, brzo smo ispadali u kupu, mislim da niko neželi takvo Sarajevo i hvala Bogu da su svi navijači skontali to i da ćemo , ako Bog da, istjerati ovu upravu !Strumph_tm87 je napisao/la:Vidim sad ste osuli paljbu po upravi, a zar to nije ona ista uprava s kojom ste igrali u Evropi?i nije ovo provokacija, ozbiljno pitam...
edit. neće biti para od Evrope !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- The_Target
- Kontakt:
Pobrisani svi postovi koji se ne tiču teme FK Sarajevo, diskusiju u kupovini, prodaji, namještanju utakmica možete nastaviti na PP ili Chatu

Rođeni brato
- sarajlija89
- Kontakt:
Zvijezda mora pobijediti Sirokog...sto bi znacilo da sarajevo uz dvije evntualne pobjede ide sigurno u evropu...jer ako zvijezda dobije sirokog...zadnje kolo siroki ce morati pobijediti,ni remi im ne odgovara....a i da ne pobjedi sarajevo bi u slucaju da sva tri kluba imaju isti broj bodova islo u evropu zbog medjusobnog skora tj. gol razlike
Znaci potrebno je da zvijezda dobije sirokog iako i jednima i drugim tu igra bod...i pobjeda sarajeva u prijedoru...za sigurnu evropu.....mada vrlo tesko

Znaci potrebno je da zvijezda dobije sirokog iako i jednima i drugim tu igra bod...i pobjeda sarajeva u prijedoru...za sigurnu evropu.....mada vrlo tesko
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Što bi to bilo teško? Sarajevo sad igra odlično. Rudar nema nikakav imperativ pobjede niti ima neku posebnu motivaciju. Osigurali su opstanak i to je premija za njih. Sarajevo je prevazišlo onu igračku krizu i odlično djeluju na utakmicama u posljednje vrijeme. Ja mislim da je od svega najvažnije da Zvijezda pobijedi Širokog u Gradačcu, ostalo je u nogama Sarajeva. Meni to ne djeluje kao neizvodljivo ili čak teško. Ja vjerujem da ćemo Sarajevo gledati u evropskom takmičenju.sarajlija89 je napisao/la:Zvijezda mora pobijediti Sirokog...sto bi znacilo da sarajevo uz dvije evntualne pobjede ide sigurno u evropu...jer ako zvijezda dobije sirokog...zadnje kolo siroki ce morati pobijediti,ni remi im ne odgovara....a i da ne pobjedi sarajevo bi u slucaju da sva tri kluba imaju isti broj bodova islo u evropu zbog medjusobnog skora tj. gol razlike
![]()
Znaci potrebno je da zvijezda dobije sirokog iako i jednima i drugim tu igra pod...i pobjeda sarajeva u prijedoru...za sigurnu evropu.....mada vrlo tesko
A đe da znam?!
- sarajlija89
- Kontakt:
i sirokom i zvijezdi igra bod.....od njih zavisimo jbg....valjda ce zvijezda posteno odigrat 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Zvijezda je uvijek pošteno igrala i budi siguran da će i sada tako bit. Ne znaš ti Fadila Novalića. Ako Zvijezda izgubi neka znaš da nisu mogli bolje. Ja vjerujem da će ih Zvijezda uprkos svemu pobijediti u Gradačcu.sarajlija89 je napisao/la:i sirokom i zvijezdi igra bod.....od njih zavisimo jbg....valjda ce zvijezda posteno odigrat
A đe da znam?!
- sarajlija89
- Kontakt:
ma znam da zvijezda igra posteno....ali njima odgovara i bod da bi obezbjedili opstanak...zasto bi rizikovali da izgube...ovako po bod svima...i sve ok....
al eto vidjecemo...naravno i sarajevo mora rudara pobijediti
Zvijezda će pobijedit Širokog a Sarajevo će pobijedit Rudara i tačka!!!sarajlija89 je napisao/la:ma znam da zvijezda igra posteno....ali njima odgovara i bod da bi obezbjedili opstanak...zasto bi rizikovali da izgube...ovako po bod svima...i sve ok....
A đe da znam?!
Zvijezda mozda pobijedi, al vi u Prijedoru nece primirisat boduRaz_ba je napisao/la:Zvijezda će pobijedit Širokog a Sarajevo će pobijedit Rudara i tačka!!!sarajlija89 je napisao/la:ma znam da zvijezda igra posteno....ali njima odgovara i bod da bi obezbjedili opstanak...zasto bi rizikovali da izgube...ovako po bod svima...i sve ok....
-
Sada mi je sasvim svejedno hoće li pobjedit ili izgubit , hoćemo li u europu ili ne ..
Juče da su pobjedili europa bi bila sigurna , al ovako su pomogli zelji i sta sad ?
oni tituli mi Q ..
Balerine , pozeri i šminkeri !
MARŠ IZ KLUBA !OVO JE SARAJEVO,OVDE SE IGRA SRCEM !!!
Rudar-Sarajevo (2-0)
Sarajevo-Borac(0:0)
Ali sad prošlo je prošlo sve..
Juče da su pobjedili europa bi bila sigurna , al ovako su pomogli zelji i sta sad ?
oni tituli mi Q ..
Rudar-Sarajevo (2-0)
ovdje se i navija srcem tako da nemoj sranja pisat .kako mozes rec da ti je svejedno hocemo li u evropu. ne samo ti nego svi koji bi htjeli da sarajevo neode u evropu iz bilo kojeg razloga (necete tako otjerat upravu)Respektiva je napisao/la:Sada mi je sasvim svejedno hoće li pobjedit ili izgubit , hoćemo li u europu ili ne ..
oni tituli mi Q ..
Rudar-Sarajevo (2-0)
I sa evropom i bez nje uprava ce otici abg.....A to da neko ne zeli da igramo ligu evrope to ne vjerujem,jer svaki pravi tifoz bordo kluba navija i zarko zeli da momci na terenu koji nose sveti dres izbore istu.LJudi koji sada vode klub me najmanje interesuju odnosno me i ne interesuju.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
e to i ja nemogu da shvati ljude kojima je bordo boja u krvi da pise i jos zeli takve stavari
pa halo ljudi ima nacina da se ti ljudi otjeraju i cinjenica je da to mora svima biti jasno Fudbalski klub Sarajevo je ispred svih pojedinaca ,igraca ,jer svi ti ce danas -sutra biti i otici al mi navijaci ostajemo i ja licno zelim i hocu da gledam svoj klub u euro takmicenju ,izgleda da mnogi zaboravljaju kao smo uzivali i radovali se proslog ljeta

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Griješiš. Ovako su se događaji odvijali. Sarajevo je igralo utakmicu sa Dinamom na Koševu. Dinamo je vodio 0:1 mislim na poluvremenu kada je sudija dobio flašu u vugla valjdatm84 je napisao/la:da se nadovezem oko cinjenica...Zeljovac_1921 je napisao/la:Nermine to je bilo pred rat, kad se liga prosirila, da nebi pitari ispali, sa 18 na 20 timova se liga prosirila.
No ne bitno, zema bilo je svega, ali u proljetnom djelu smo daleko najjaca ekipa, od 13 utakmica imamo 10 pobjeda, 2 nerijesene i jednu izgubljenu, ne moguce da smo sve "namjestili" i kupili, dosta toga ima u kvaliteti i Amaru!
liga se poslije sezone 1989/1990 prosirivala sa 18 na 19, ne 20 klubova...
i nije se zbog sarajevo prosirivalo... nego zbog veleza
tabela 1989/1990
13. FK Sarajevo 34 13 4 (1) 17 46 49 27
14. Borac Banja Luka 34 12 7 (3) 15 28 40 27
15. Radnički Niš 34 12 8 (2) 14 42 48 26
16. NK Osijek 34 12 4 (2) 18 28 47 26
17. Velež Mostar 34 11 6 (3) 17 38 51 25
18. Vardar Skoplje 34 8 2 (1) 24 33 64 17
vardar je ispao nakon ove sezone, a velez nije... znaci pricate nebuloze, nije se zbog sarajeva prosirivalo...

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, rimljanin90, Samozdravlje, tajsamja i 42 gosta.