FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

katakomba2
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la katakomba2 » 17 okt 2015, 19:19

bože sakloni od kog mi izgubimo..
p.s jel bilo nasih navijaca ?
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 17 okt 2015, 19:20

sve mogu da razumijem, promasaje, pad koncentracije na trenutke, lose procjene, takticke promasaje, poraz... sve to razumijem i uvijek mogu nekako opravdati. ali ono sto ne razumijem i sto nikada ali nikada necu moci opravdati je nezalaganje. ne mogu podnijeti da gledam igraca koji se na terenu ponasa ko zadnji bolikurac, lesina, ljenjivac... e to mi je pojam bezobrazluka.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

BHDragons
Kontakt:

Post Postao/la BHDragons » 17 okt 2015, 19:20

Zapanjujuća je činjenica da u svim utakmicama koje smo imali sa "hrvatskim" klubovima da smo primili ili dali gol u zadnjim minutama. Prvo Vitez, pa Široki i sad Zrinjski
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 17 okt 2015, 19:21

blue sky je napisao/la:Ljudi dragi Dragan Skakic je čovjek sa zadatkom. Podjeli ti 4 žuta u prvom i samo čeka zicer nije on dzaba dodjeljen. Ljudi koji su u fudbalu kažu za njega on te kolje a da na kraju dobije najbolje ocjene od delegata. Ubjedljivo najkorumpiraniji sudija u bh fudbalu... Pored toga što smo mi neefikasni borimo se sa vetrenjačama... Idemo dalje...
i ne svira cist penal za zrinjski. budimo realni, sami smo sebe pobjedili. po igri, koja je bila nikakva sa obje strane, najrealniji X, ali jbg. opet kazem, sami smo sebe pobjedili. a haris je zbog svojih izjava, nakon utakmice, zasluzio kaznu od sezone zabrane pristupa utakmicama. danas se vaditi na sudije je vise nego smijesno.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 okt 2015, 19:24

za_zivot_cijeli je napisao/la:sve mogu da razumijem, promasaje, pad koncentracije na trenutke, lose procjene, takticke promasaje, poraz... sve to razumijem i uvijek mogu nekako opravdati. ali ono sto ne razumijem i sto nikada ali nikada necu moci opravdati je nezalaganje. ne mogu podnijeti da gledam igraca koji se na terenu ponasa ko zadnji bolikurac, lesina, ljenjivac... e to mi je pojam bezobrazluka.
meni nije krivo kad livaja onako odigra,frajer ne zna bolje al joco koji nas je sam pobjeđivao :crazy: :crazy: ,sad vidjeh drugi go zrinjskog,antolović nije normalan...........

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 17 okt 2015, 19:26

Dolina je napisao/la:Sad sam pogledao ovo istrčavanje Antolovića, potpuno nelogično, nerezonski, nepotrebno... Ne znam, ne mogu vjerovati da je prodao tekmu ali za tako iskusnog golmana ovo je čudno. Kakve su mu ostale odbrane bile?
hajmo bit realni, marjan je cijelu tekmu bio nesiguran, ali utakmica se ne prodaje u 95. minutu. jednostavno, ima neki problem u glavi kod njega, nek struka to rjesava, jer nas vec dosta kosta. pustite se price o prodaji, jer je to suplja prica.

Duff

Post Postao/la Duff » 17 okt 2015, 19:28

Gdje su Manijaci zapeli
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 okt 2015, 19:28

starigrad je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Sad sam pogledao ovo istrčavanje Antolovića, potpuno nelogično, nerezonski, nepotrebno... Ne znam, ne mogu vjerovati da je prodao tekmu ali za tako iskusnog golmana ovo je čudno. Kakve su mu ostale odbrane bile?
hajmo bit realni, marjan je cijelu tekmu bio nesiguran, ali utakmica se ne prodaje u 95. minutu. jednostavno, ima neki problem u glavi kod njega, nek struka to rjesava, jer nas vec dosta kosta. pustite se price o prodaji, jer je to suplja prica.
to je to majstore,neki dan govorim kolegi da nam bolji golman sjedi na klupi

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 17 okt 2015, 19:29

Astren je napisao/la:
let3 je napisao/la: Nije koncentracija, nego neznanje

Danas napravimo četiri 100% prilike (i to pri vodstvu 0-1) i naši levati fulaju sa metar :!: :o :rol: :rol: Kokot i Đelmić sa metar...majstorija je promašiti sa metar, prava majstorija

to je neznanje
To je to i moramo se pomiriti da trenutno imamo poprilično limitiranu ekipu. Hajde, nekako i porazi protiv Zrinjskog se moze razumjeti..samo da nas to neznjanje ne košta previše protiv slabijih ekipa do polusezone, a onda se moraju dovesti pojačanja.

Ovaj današnji poraz protiv Zrinjskog bi mogao lakše biti progutan da je taj Zrinjski nametao svoju igru i bio bolji protivnik svih 90 minuta.Na stranu limitiranost trenutno raspoloživog kadra ali ekipa koja u 10 minuta grohne protiv protivnika koji do 80 minute igra frigidno bez iskrenog zalaganja i bez ikakve želje za pobjedom, nije ekipa na kojoj se prosipaju dva boda.Posebno ne sva tri.Što je još komičnije mnoge ekipe protiv kojih smo igrali do sada imale su ozbiljniji i kvalitetniji pristup od ovog Zrinjskog što samo indicira na naš prvo nekvalitet a potom i manjak zalaganja i nepožrtvovanost.

Dok sve svi yebivjetri ne očiste iz kadra i uprave, nema napretka.To je barem prosta formula.

I da, Stokića nogirati ekspresno.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 17 okt 2015, 19:30

Alipasino je napisao/la:Poludio sam.Treba ovdje par igraca preispitat pogotovo Antolovica.Imam suhu da su pojedini prodali utakmicu.Treba ovo istrazit i nogom u guzicu Antolovica Stokicu platit prevoz za Banjaluku u jednom pravcu odma nema cekanja.
dodji nekad na utakmicu, podrzi klub! lajes od kuce vec godinama. ko to prodaje utakmicu u 95. minuti? ko je danas, izuzev marjana (opet u 95. minuti), djelovao kao da je prodao utakmicu (drugo pitanje, ako si prodao utakmicu jel' cekas 95. minut?). ne serite bez veze. govorim od pocetka sezone da nemamo tim i to se pokazuje.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 17 okt 2015, 19:30

themaniaks je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:ovaj s golla 3 godine nije izletio i sad ono naslo i sta fulise :sick: :sick: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: nista ovo bolje do zimske pauze gledati samo rezultat necu utakmice pogledati vise do proljeca :puke: :puke: :puke:
nemoj ni na proljece
:wave: :wave: :wave: zaobidi me zivota ti

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 17 okt 2015, 19:35

Sad sam tek vidio ovaj drugi gol..Pa ono je smijesno,Antolovića treba drastično kazniti i suspendovati zbog one komedije od izlijetanja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 17 okt 2015, 19:41

Cinjenica je da se nesto cudno desava s ovom ekipom. Vidi se i na izjavama i ponasanju na terenu da stvari nisu kako treba. Sad je veliko pitanje sta se iza brda valja. Stvarno je neshvatljivo kakve odlluke donose u kljucnim momentima. Tiago vuce loptu i umjesto da je gurne na krilo gdje je sam Djelmic on daje u srednu prema Beganovicu oko kojeg su tri igraca Zrinjskog. Dado vuce kontru 3 na 2, opet Djelmic sam na desnoj strani, on pokusava proigrati Kokota lijevo, pored kojeg je igrac Zrinjskog, Antoloviceve odluke ne treba ni spominjati, sve se dobro vidjelo i sve je jasno. Mozda jednostavno nedostaje fudbalske inteligencije na terenu, a to moze biti jako bitan faktor.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 17 okt 2015, 19:48

Ebo te koji smo pehovi Kod 0 1 dvije mrtve šanse za 0 2 onda malte ne dobijina utakmica pet minuta do kraja i na kraju zijanimo Pado u krvet od muke Sjeba mi se i vikend i mjesec cijeli

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 17 okt 2015, 19:49

sergejevic je napisao/la:Cinjenica je da se nesto cudno desava s ovom ekipom. Vidi se i na izjavama i ponasanju na terenu da stvari nisu kako treba. Sad je veliko pitanje sta se iza brda valja. Stvarno je neshvatljivo kakve odlluke donose u kljucnim momentima. Tiago vuce loptu i umjesto da je gurne na krilo gdje je sam Djelmic on daje u srednu prema Beganovicu oko kojeg su tri igraca Zrinjskog. Dado vuce kontru 3 na 2, opet Djelmic sam na desnoj strani, on pokusava proigrati Kokota lijevo, pored kojeg je igrac Zrinjskog, Antoloviceve odluke ne treba ni spominjati, sve se dobro vidjelo i sve je jasno. Mozda jednostavno nedostaje fudbalske inteligencije na terenu, a to moze biti jako bitan faktor.
NE SERI!!! svi imamo limite za odredjene poslove i djelatnosti u zivotu. kod nas se danas pokazao limit tima i ekipe. ne navracajte, bez veze, mlin na pricu o nekakvim prodajama bodova i utakmica. STIDITE SE!!! pogledajte istini u oci!

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 17 okt 2015, 19:50

sergejevic je napisao/la:Sta po tebi ovo danas nije bio mrtvi Zrinjski, nego neki sjajni Zrinjski. Ne vjerujem da ce losiju utakmicu odigrati ove sezone a dobili su nas. Nisu mogli napraviti pritisak do zadnjih 10 minuta a svaki nas napad je zavrsavao sa zicerom ili prilikom da se zadnjim pasom izbaci njihova odbrana.
Ako su oni mrtvi, onda ne znam šta reći za pitare. :D Uradili smo im u drugom poluvremenu nešto slično kao i na derbiju. Pitari su nam zadnji put šutnuli prema golu u 60. minuti. I tu smo imali šanse da riješimo sve na početku drugog poluvremena. Nismo zabili drugi, ali smo ih zato do kraja utakmice učinili skroz nemoćnima. Protiv Zrinjskog smo danas čak još bolje to postavili, došli do još više još boljih šansi nego na derbiju. Ja sam kont'o nekad oko 65-70. minute da Zrinjski do izjednačenja može samo slučajno. Ali ono što se desilo u zadnjih 15-ak minuta nije slučajno. Uspjeli su spustiti loptu na zemlju, natjerati nas da se povučemo. Čitavu utakmicu, a pogotovo u prvom poluvremenu, pravili su nam problema po bokovima. U prvom poluvremenu su često uspjevali i da uđu duboko na našu polovinu, preko Hadžiahmetovića i Blagojevića.

Ne mislim da su sjajni, natjerali smo ih da pokažu mnoge mane, ali ne vjerujem da bi trenutno ijedna druga ekipa u ligi dobila ovakvog Želju u ovakvom drugom poluvremenu. Široki nas je stisnuo zato što smo se morali povući jer smo igrali sa igračem manje, pa nam je opet tu ukradena pobjeda na kraju. Pitari ga ne bi ni do danas dali. Zrinjski jeste imao puno sreće zato što smo fulili one šanse, ali opet kažem nisu nam dali gol slučajno nego zato što su nas prije toga već 10 minuta pritiskali, visio nam je gol u zraku.
FK Željezničar 1921

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 17 okt 2015, 19:51

Korak naprijed 2 koraka nazad .
Nesto golemo ne stima I nije ok :)

Nadam se na polovini ozbiljnim pojacanjima I kao sto sam reko nakon treceg kola ,samo ganjati kup vozdra titula.
Antolovica na klupu malo I Kokota a Mladenovica bas kaznit novcano.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 17 okt 2015, 19:51

sergejevic je napisao/la:Cinjenica je da se nesto cudno desava s ovom ekipom. Vidi se i na izjavama i ponasanju na terenu da stvari nisu kako treba. Sad je veliko pitanje sta se iza brda valja. Stvarno je neshvatljivo kakve odlluke donose u kljucnim momentima. Tiago vuce loptu i umjesto da je gurne na krilo gdje je sam Djelmic on daje u srednu prema Beganovicu oko kojeg su tri igraca Zrinjskog. Dado vuce kontru 3 na 2, opet Djelmic sam na desnoj strani, on pokusava proigrati Kokota lijevo, pored kojeg je igrac Zrinjskog, Antoloviceve odluke ne treba ni spominjati, sve se dobro vidjelo i sve je jasno. Mozda jednostavno nedostaje fudbalske inteligencije na terenu, a to moze biti jako bitan faktor.
Fudbal, igra, greske, ako si ikad igro lopte valjda znas da se desi.. a ti sto pokusavas negdje drugo naci razlog, nisi cist i nisu ti dobre namjere.

Po meni smi dobro igrali, al imamo taj problem slamanja protivnika, dobro je neko rekao, koncentracija u napadu prilikom naseg vodstva je na niskom nivou.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 17 okt 2015, 19:52

Lose se osjecam,uostalom kao i svi. Nismo zasluzili izgubiti ovu utakmicu. Ekipa je odigrala solidnu utakmicu,protiv jekog protivnika. Imali smo sve pod kontrolom do iskljucenja Mladenovica. Taj momenat i losa reakcija naseg golmana su odredili rezultat ove utakmice.
Ali to je lopta. Slicna utakmica ce drugi put otici na nasu stranu. To je tako.
Ne vidim sta se moze igracima zamjeriti. To sto nisu zabili bar jos jedan gol? Desava se,ne iskoriste se i veci ziceri. Zeljeli su ga zabiti jednako i vise nego mi.
Mislim da je sef ss uradio sve kako treba. Evidentno je da je Zrinjski dobro prostudiran i nisu nam napravili problem do 85.minute.
Otezavajuca okolnost je bila ta sto se moralo rano mijenjati. Dzenisa i Tiaga zbog laksih povreda,Amira zbog prijeznje drugog zutog.
Ono sto se nemoze nezamjeriti jeste partija koju je danas pruzio nas golman. Lose i nesigurno cijelu utakmicu. Volio bih da nakon kup utakmice u srijedu,ne mijenjamo golmana.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 okt 2015, 19:53

Fustang je napisao/la:
Astren je napisao/la:
let3 je napisao/la: Nije koncentracija, nego neznanje

Danas napravimo četiri 100% prilike (i to pri vodstvu 0-1) i naši levati fulaju sa metar :!: :o :rol: :rol: Kokot i Đelmić sa metar...majstorija je promašiti sa metar, prava majstorija

to je neznanje
To je to i moramo se pomiriti da trenutno imamo poprilično limitiranu ekipu. Hajde, nekako i porazi protiv Zrinjskog se moze razumjeti..samo da nas to neznjanje ne košta previše protiv slabijih ekipa do polusezone, a onda se moraju dovesti pojačanja.

Ovaj današnji poraz protiv Zrinjskog bi mogao lakše biti progutan da je taj Zrinjski nametao svoju igru i bio bolji protivnik svih 90 minuta.Na stranu limitiranost trenutno raspoloživog kadra ali ekipa koja u 10 minuta grohne protiv protivnika koji do 80 minute igra frigidno bez iskrenog zalaganja i bez ikakve želje za pobjedom, nije ekipa na kojoj se prosipaju dva boda.Posebno ne sva tri.Što je još komičnije mnoge ekipe protiv kojih smo igrali do sada imale su ozbiljniji i kvalitetniji pristup od ovog Zrinjskog što samo indicira na naš prvo nekvalitet a potom i manjak zalaganja i nepožrtvovanost.

Dok sve svi yebivjetri ne očiste iz kadra i uprave, nema napretka.To je barem prosta formula.

I da, Stokića nogirati ekspresno.
Ne zaboraviti nogirati i Livaju, Mladenovića, Antolovića....eto, to bi bila 4 škarta manje za pocetak
Kokot je takođe blizu nogiranja, danas je promašio nemoguce i koštao nas poraza

treba gurati onu Adžemovu djecu, yebo više ove placenike :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 29 gostiju.