To vi samo hočete tako da stvorite... Ja koliko znam oni koji su namještali su kažnjeni a oni koji nisu sada su zasluženo prvi i drugi...Sevillista< je napisao/la:Ma dobro vode, ok je da je Inter bolji i sve to, al krivo mi je za penal pravo. Kod sviju nas se stvori ružna slika o Interu kao namještaču tekmi...
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ne znam sad koliko je to zasluzeno s obzirom da je siena otpisana ekipa, i ocekivao sam da ce sve biti gotovo vec u prvom povremenu, ali gledam malo utakmicu i vidim da se inter muci, a fudbal je cudna igra, moze vazda zalutat neki projektil 

- JuveSissoko
- Kontakt:
vidi se da nemas pojmaGunnerS je napisao/la:To vi samo hočete tako da stvorite... Ja koliko znam oni koji su namještali su kažnjeni a oni koji nisu sada su zasluženo prvi i drugi...Sevillista< je napisao/la:Ma dobro vode, ok je da je Inter bolji i sve to, al krivo mi je za penal pravo. Kod sviju nas se stvori ružna slika o Interu kao namještaču tekmi...

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemojte opet početi o Moggiu, Juventusu, Interu, molim vas. Realno, Siena su danas davane šanse protiv Intera, kao i Valladolidu protiv Barcelone. Dakle, radi se o promilima, a ne procentima. Uostalom, oni koji su namještali su se ove sezone obrukali, a ovi, na koje se pokušava svaliti krivnja, igraju finale CL. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Evil Genius
- Kontakt:
jbt pas pa najezio sam se i da mogu zaplako bi sad . . .
himna rome odjekuje stadionom
himna rome odjekuje stadionom
Zadnja izmjena: Evil Genius, dana/u 16 maj 2010, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Jel nemam, jel' Juve završio u drugoj ligi zbog namještanja ?! Jel' Interu dosuđeno za zelenim stolom titula ?!
Jel' Inter sada prvi ( evo možda i osvio titulu ) a jel Juve neće ni u Europa Ligu ?!
Jel' Inter sada prvi ( evo možda i osvio titulu ) a jel Juve neće ni u Europa Ligu ?!
- JuveSissoko
- Kontakt:
jarane,ba znam te citavu godinu kao anti Juve nastrojenog,ohladi providan si godinu dana,samo ti odgovaram da ne bude zabune,da neko ne pomisli da govoris istinu,nisam ja malo dijete baGunnerS je napisao/la:Jel nemam, jel' Juve završio u drugoj ligi zbog namještanja ?! Jel' Interu dosuđeno za zelenim stolom titula ?!
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
a to juventus 2006 i ranije nije bio nabolji.....i svaka greska kad se desavala odmah drvlje i kamenje....identicno kao danas...niko interu ne osporava da je bolji...i boli me q za penal..ja gledam igru i sve to pa cu reci da je zasluzeno
al bas me interesuje da je juve umjesto intera kako bi se pisalo.........

al bas me interesuje da je juve umjesto intera kako bi se pisalo.........

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hehe, ja sam samo anti seljo i ništa više...JuveSissoko je napisao/la:jarane,ba znam te citavu godinu kao anti Juve nastrojenog,ohladi providan si godinu dana,samo ti odgovaram da ne bude zabune,da neko ne pomisli da govoris istinu,nisam ja malo dijete baGunnerS je napisao/la:Jel nemam, jel' Juve završio u drugoj ligi zbog namještanja ?! Jel' Interu dosuđeno za zelenim stolom titula ?!
A samo mi odgovori na ova pitanja, ok ?! Sa da i ne, pa ćemo vidjet jel' ja nemam pojma...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Juve je obezbijedio Evropa ligu sljedeće sezone.GunnerS je napisao/la:Jel nemam, jel' Juve završio u drugoj ligi zbog namještanja ?! Jel' Interu dosuđeno za zelenim stolom titula ?!

Ako ne vjeruješ, pogledaj: http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... opa_League
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- JuveSissoko
- Kontakt:
vidim i ti znas sve o namjestanju,nemoj se javljat ,samo djaba provociras,a hoces da neko ne pocne o Moggiu,niko nije ni poceo sem tebe,strucnjakMonolog je napisao/la:Nemojte opet početi o Moggiu, Juventusu, Interu, molim vas. Realno, Siena su danas davane šanse protiv Intera, kao i Valladolidu protiv Barcelone. Dakle, radi se o promilima, a ne procentima. Uostalom, oni koji su namještali su se ove sezone obrukali, a ovi, na koje se pokušava svaliti krivnja, igraju finale CL.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Eto, odmah se Juventusovci sjate kada im neko kaže da su pravedno izbačeni u 2. ligu, pa ostalima govore kako nemaju pojma. Ok, mi nemamo pojma, vi sve znate i tačka.JuveSissoko je napisao/la:vidim i ti znas sve o namjestanju,nemoj se javljat ,samo djaba provociras,a hoces da neko ne pocne o Moggiu,niko nije ni poceo sem tebe,strucnjakMonolog je napisao/la:Nemojte opet početi o Moggiu, Juventusu, Interu, molim vas. Realno, Siena su danas davane šanse protiv Intera, kao i Valladolidu protiv Barcelone. Dakle, radi se o promilima, a ne procentima. Uostalom, oni koji su namještali su se ove sezone obrukali, a ovi, na koje se pokušava svaliti krivnja, igraju finale CL.

Moja greška, ipak idu...Monolog je napisao/la:Juve je obezbijedio Evropa ligu sljedeće sezone.GunnerS je napisao/la:Jel nemam, jel' Juve završio u drugoj ligi zbog namještanja ?! Jel' Interu dosuđeno za zelenim stolom titula ?!
Jel' Inter sada prvi ( evo možda i osvio titulu ) a jel Juve neće ni u Europa Ligu ?!![]()
Ako ne vjeruješ, pogledaj: http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... opa_League
- Evil Genius
- Kontakt:
cestitke interu, hvala romi na ovakoj sezoni
UNICO GRANDE AMORE
UNICO GRANDE AMORE
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- JuveSissoko
- Kontakt:
upravo tako druze,pisi sta hoces,samo mi klub ne diraj,onda cemo da pisemo zajedno do sutra,samo nemoj iznosit istinu koju si procitao po tabloidima svega ti i bice sve ok,Monolog je napisao/la:Eto, odmah se Juventusovci sjate kada im neko kaže da su pravedno izbačeni u 2. ligu, pa ostalima govore kako nemaju pojma. Ok, mi nemamo pojma, vi sve znate i tačka.JuveSissoko je napisao/la:vidim i ti znas sve o namjestanju,nemoj se javljat ,samo djaba provociras,a hoces da neko ne pocne o Moggiu,niko nije ni poceo sem tebe,strucnjakMonolog je napisao/la:Nemojte opet početi o Moggiu, Juventusu, Interu, molim vas. Realno, Siena su danas davane šanse protiv Intera, kao i Valladolidu protiv Barcelone. Dakle, radi se o promilima, a ne procentima. Uostalom, oni koji su namještali su se ove sezone obrukali, a ovi, na koje se pokušava svaliti krivnja, igraju finale CL.
- Interista di cuore
- Kontakt:
hvala...Evil Genius je napisao/la:cestitke interu, hvala romi na ovakoj sezoni
UNICO GRANDE AMORE

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Tako treba...Evil Genius je napisao/la:cestitke interu, hvala romi na ovakoj sezoni
UNICO GRANDE AMORE
A ne ko neki ovdje... Moratti čitav svijet kontroliše, po njima...
@monolog...pa sam bolan pocinjes da pricas i provociras pa sad ti nesto nije pravo...mislim sta hocete ba...eto vi znate sve, mi neznamo nista i tacka. Boze sacuvaj.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Cestitke sudijama i ostalim mocnicima na osvojenoj tituli...takodze bi cestitao i Toto Riini(Moratiju) na tituli....!!!!
----------------------------------------------
----------------------------------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.