John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Vrijeme je da i Stilic predje u neku jacu ligu,mislim da je poljsku davno prevazisao..tu je osvojio sve,sad treba preci u neki jaci klub...On je po meni buducnost bh reprezentacije,nasljednik Muratovica i Rahimica..
bosnas_ je napisao/la:Vrijeme je da i Stilic predje u neku jacu ligu,mislim da je poljsku davno prevazisao..tu je osvojio sve,sad treba preci u neki jaci klub...On je po meni buducnost bh reprezentacije,nasljednik Muratovica i Rahimica..
Nemoj Muratovica boga ti da neko nasljeduje
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Stilic je definitivno zasluzio da se nadje na spisku reprezentacije za naredne dvije utakmice,igra u velikoj formi ,osvojio je prvenstvo Poljeske,sta treba vise... Cestitke jos jednom u nizu ambasadora BIH !
Dobar je stilic, ali igra u losoj ligi.
Gledam neki dan Liga Srbije ima bolji rejting od poljske lige, a od hrvatske lige su bolji za jedno mjesto.
definitivno mora bjezati iz poljske ako misli napraviti karijeru.
I da moram biti iskren pa reci da mi ja Safet Susic skrenuo paznju na (ne)kvalitet poljske lige, inace bih mislio da imaju bolji rejting nego sto realno imaju.
biskitt je napisao/la:Dobar je stilic, ali igra u losoj ligi.
Gledam neki dan Liga Srbije ima bolji rejting od poljske lige, a od hrvatske lige su bolji za jedno mjesto.
definitivno mora bjezati iz poljske ako misli napraviti karijeru.
I da moram biti iskren pa reci da mi ja Safet Susic skrenuo paznju na (ne)kvalitet poljske lige, inace bih mislio da imaju bolji rejting nego sto realno imaju.
bas tako... nije ni repka za igrace koji igraju u klubovima slicnim BIH PL
Pa gledao sam lijepih golova je dao u poljskoj ligi.Doduse,kao ni nasih tako niti Poljskih klubova bas nesto i nema u Evropi.Rijetko ili nikako u posljdenjih desetak godina.
ma vec je poznato da u poljskoj trenutno imaju dva kluba koja vrijede, lech i wisla a ovo ostalo je toplo-hladno u zadnji par godina. al' sto se tice profesionalnosti i organizacije, poljska liga je svjetlosni godina ispred svih liga na balkanu..
Stilic jeste dobar,ali i da sam Susic isto bih vjerovatno uradio..Kaze da je imao dilemu .Bekric,Stilic ili ALispahic-odlucio se za Mehmeda..I mislim da je ok,mlad momak,igra sezonu iz snova,i vjerovatno ce otic u neki dobar klub...Jos su tu,Pjanic i Misimovic,Medunjanin,......Da je Stila kakav bek ili ti stagod
Ahmed.S je napisao/la:Stilic jeste dobar,ali i da sam Susic isto bih vjerovatno uradio..Kaze da je imao dilemu .Bekric,Stilic ili ALispahic-odlucio se za Mehmeda..I mislim da je ok,mlad momak,igra sezonu iz snova,i vjerovatno ce otic u neki dobar klub...Jos su tu,Pjanic i Misimovic,Medunjanin,......Da je Stila kakav bek ili ti stagod
sibenik evropa zdravo,prvak zdravo igra u losoj ligi u prosjecnom klubu...stila najbolji strani igrac redovno igra evropske tekme osvojio prvenstvo...
gdje ti je logika...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ahmed.S je napisao/la:Stilic jeste dobar,ali i da sam Susic isto bih vjerovatno uradio..Kaze da je imao dilemu .Bekric,Stilic ili ALispahic-odlucio se za Mehmeda..I mislim da je ok,mlad momak,igra sezonu iz snova,i vjerovatno ce otic u neki dobar klub...Jos su tu,Pjanic i Misimovic,Medunjanin,......Da je Stila kakav bek ili ti stagod
sibenik evropa zdravo,prvak zdravo igra u losoj ligi u prosjecnom klubu...stila najbolji strani igrac redovno igra evropske tekme osvojio prvenstvo...
gdje ti je logika...
Stila i Alispahic igraju razlicitu poziciju zdravo.Stila mora zamijeniti Misketa ili Pjanica a Alispahic dvojicu penzionera Rahimica ili Muratovica zdravo.
Bas gdje je logika.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Meni Alispahic vise lici na klasicnog veznjaka, dok Stilic je onako vise ofanzivniji, nema puno defanzivni fibra u sebi, i mora se boriti sa Misketom, Pjanom i Ibrom. Ali imeni je Stilic jako drag, i nadam kad predje u neku bolju ligu da ce biti u repki, posto momak ima puno potencijala:d
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ako je Dzeko bio sljivotres,onda ste garant Stilica zvali trnokop.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu