Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

GunnerS
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la GunnerS » 16 maj 2010, 16:41

Sevillista< je napisao/la:Ma dobro vode, ok je da je Inter bolji i sve to, al krivo mi je za penal pravo. Kod sviju nas se stvori ružna slika o Interu kao namještaču tekmi...
To vi samo hočete tako da stvorite... Ja koliko znam oni koji su namještali su kažnjeni a oni koji nisu sada su zasluženo prvi i drugi...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 16 maj 2010, 16:43

ne znam sad koliko je to zasluzeno s obzirom da je siena otpisana ekipa, i ocekivao sam da ce sve biti gotovo vec u prvom povremenu, ali gledam malo utakmicu i vidim da se inter muci, a fudbal je cudna igra, moze vazda zalutat neki projektil 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 maj 2010, 16:44

GunnerS je napisao/la:
Sevillista< je napisao/la:Ma dobro vode, ok je da je Inter bolji i sve to, al krivo mi je za penal pravo. Kod sviju nas se stvori ružna slika o Interu kao namještaču tekmi...
To vi samo hočete tako da stvorite... Ja koliko znam oni koji su namještali su kažnjeni a oni koji nisu sada su zasluženo prvi i drugi...
vidi se da nemas pojma ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 maj 2010, 16:46

Nemojte opet početi o Moggiu, Juventusu, Interu, molim vas. Realno, Siena su danas davane šanse protiv Intera, kao i Valladolidu protiv Barcelone. Dakle, radi se o promilima, a ne procentima. Uostalom, oni koji su namještali su se ove sezone obrukali, a ovi, na koje se pokušava svaliti krivnja, igraju finale CL. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 16 maj 2010, 16:46

jbt pas pa najezio sam se i da mogu zaplako bi sad . . .
himna rome odjekuje stadionom
Zadnja izmjena: Evil Genius, dana/u 16 maj 2010, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 maj 2010, 16:47

Jel nemam, jel' Juve završio u drugoj ligi zbog namještanja ?! Jel' Interu dosuđeno za zelenim stolom titula ?!
Jel' Inter sada prvi ( evo možda i osvio titulu ) a jel Juve neće ni u Europa Ligu ?!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 maj 2010, 16:49

GunnerS je napisao/la:Jel nemam, jel' Juve završio u drugoj ligi zbog namještanja ?! Jel' Interu dosuđeno za zelenim stolom titula ?!
Jel' Inter sada prvi ( evo možda i osvio titulu ) a jel Juve neće ni u Europa Ligu ?!
jarane,ba znam te citavu godinu kao anti Juve nastrojenog,ohladi providan si godinu dana,samo ti odgovaram da ne bude zabune,da neko ne pomisli da govoris istinu,nisam ja malo dijete ba
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2010, 16:50

a to juventus 2006 i ranije nije bio nabolji.....i svaka greska kad se desavala odmah drvlje i kamenje....identicno kao danas...niko interu ne osporava da je bolji...i boli me q za penal..ja gledam igru i sve to pa cu reci da je zasluzeno

al bas me interesuje da je juve umjesto intera kako bi se pisalo......... :| :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 maj 2010, 16:51

JuveSissoko je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Jel nemam, jel' Juve završio u drugoj ligi zbog namještanja ?! Jel' Interu dosuđeno za zelenim stolom titula ?!
jarane,ba znam te citavu godinu kao anti Juve nastrojenog,ohladi providan si godinu dana,samo ti odgovaram da ne bude zabune,da neko ne pomisli da govoris istinu,nisam ja malo dijete ba
Hehe, ja sam samo anti seljo i ništa više...

A samo mi odgovori na ova pitanja, ok ?! Sa da i ne, pa ćemo vidjet jel' ja nemam pojma...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 maj 2010, 16:51

Juve je obezbijedio Evropa ligu sljedeće sezone. ;)

Ako ne vjeruješ, pogledaj: http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... opa_League
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 maj 2010, 16:51

Monolog je napisao/la:Nemojte opet početi o Moggiu, Juventusu, Interu, molim vas. Realno, Siena su danas davane šanse protiv Intera, kao i Valladolidu protiv Barcelone. Dakle, radi se o promilima, a ne procentima. Uostalom, oni koji su namještali su se ove sezone obrukali, a ovi, na koje se pokušava svaliti krivnja, igraju finale CL. :mrgreen:
vidim i ti znas sve o namjestanju,nemoj se javljat ,samo djaba provociras,a hoces da neko ne pocne o Moggiu,niko nije ni poceo sem tebe,strucnjak

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 maj 2010, 16:53

Monolog je napisao/la:Nemojte opet početi o Moggiu, Juventusu, Interu, molim vas. Realno, Siena su danas davane šanse protiv Intera, kao i Valladolidu protiv Barcelone. Dakle, radi se o promilima, a ne procentima. Uostalom, oni koji su namještali su se ove sezone obrukali, a ovi, na koje se pokušava svaliti krivnja, igraju finale CL. :mrgreen:
vidim i ti znas sve o namjestanju,nemoj se javljat ,samo djaba provociras,a hoces da neko ne pocne o Moggiu,niko nije ni poceo sem tebe,strucnjak
Eto, odmah se Juventusovci sjate kada im neko kaže da su pravedno izbačeni u 2. ligu, pa ostalima govore kako nemaju pojma. Ok, mi nemamo pojma, vi sve znate i tačka. ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 maj 2010, 16:54

Monolog je napisao/la:
Juve je obezbijedio Evropa ligu sljedeće sezone. ;)

Ako ne vjeruješ, pogledaj: http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... opa_League
Moja greška, ipak idu...

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 16 maj 2010, 16:55

cestitke interu, hvala romi na ovakoj sezoni
UNICO GRANDE AMORE
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 maj 2010, 16:56

Monolog je napisao/la:
Eto, odmah se Juventusovci sjate kada im neko kaže da su pravedno izbačeni u 2. ligu, pa ostalima govore kako nemaju pojma. Ok, mi nemamo pojma, vi sve znate i tačka. ;)
upravo tako druze,pisi sta hoces,samo mi klub ne diraj,onda cemo da pisemo zajedno do sutra,samo nemoj iznosit istinu koju si procitao po tabloidima svega ti i bice sve ok,

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 16 maj 2010, 16:56

Evil Genius je napisao/la:cestitke interu, hvala romi na ovakoj sezoni
UNICO GRANDE AMORE
hvala... :mrgreen: FORZA INTERR !!!
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 maj 2010, 16:57

Evil Genius je napisao/la:cestitke interu, hvala romi na ovakoj sezoni
UNICO GRANDE AMORE
Tako treba...

A ne ko neki ovdje... Moratti čitav svijet kontroliše, po njima...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 16 maj 2010, 16:58

@monolog...pa sam bolan pocinjes da pricas i provociras pa sad ti nesto nije pravo...mislim sta hocete ba...eto vi znate sve, mi neznamo nista i tacka. Boze sacuvaj.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 16 maj 2010, 16:58

Cestitke na tituli !
A C A B !

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 16 maj 2010, 16:58

Cestitke sudijama i ostalim mocnicima na osvojenoj tituli...takodze bi cestitao i Toto Riini(Moratiju) na tituli....!!!!
----------------------------------------------

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.