FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ned'o Bog penal svirat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj nece svirati penal nikad.. Jbt grom
- Beduin
- Kontakt:
Ko je upisao pobjedu protiv Drine prije 10 dana, ti, jos par forumasa? Kad pocnete realnije gledati na fudbal onda cete lakse prihvatati i lose rezultate, koji su normalna pojava u fudbalu.harry_90 je napisao/la:Pa zar mi nismo lideri prvenstva,zar nismo upisali prije 10 dana ovdje tri boda protiv Drine,al ljudi nas trenutno razbijaju..gdje neces kukati jbt kad vidis da nas ubi fenjeras iz Zvornika,ljudi zadnji na tabeli,a dobijali ih Vitez i raspali Velez u Zvorniku..Beduin je napisao/la:Joj ovog Haryja, druze ti ko da nisi nikad utakmicu Slobode odgledao kad neko cita tvoje postove. Yebote, ljudi trenutno se bolje snalaze na losem terenu, i odmah prica Bog zna sta ce biti protiv Sarajeva i Zrinjskog. Sta ce biti? Pokazali smo protiv Zelje i Sirokog sta ce biti, ne kukaj toliko yebo ga ti.
Pokazali protiv Zelje i Sirokog,kada smo igrali zatvoreno..nismo prisli golu Sirokog kako treba koliko se sjecam..

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Spahaliću, smeće jedno, ebem ti mater, šta treba uradit' da sviraš penal, mater ti mrtvu
ojjj jedva cekam pregled da vidim, spahalicu majku li ti tvoju
Nisi ni vidio situacijeChinaglia je napisao/la:Spahaliću, smeće jedno, ebem ti mater, šta treba uradit' da sviraš penal, mater ti mrtvu
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gledaj onih u Zenici 5-1 a mi patnja 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Dali ljudi golova ko mi u sezoniNYKnicks Fan je napisao/la:Gledaj onih u Zenici 5-1 a mi patnja

Lik samo zna pokazat da se igra nastavi. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ni ne gledaš utakmicu, ne znaš ni šta se dešavaChinaglia je napisao/la:Spahaliću, smeće jedno, ebem ti mater, šta treba uradit' da sviraš penal, mater ti mrtvu

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Prestice nas po tome do kraja utakmicetuzlak1987 je napisao/la:Dali ljudi golova ko mi u sezoniNYKnicks Fan je napisao/la:Gledaj onih u Zenici 5-1 a mi patnja

Chinaglia je napisao/la:šta te boli qrac, aj' ****pinoglavi je napisao/la:Nisi ni vidio situacijeChinaglia je napisao/la:Spahaliću, smeće jedno, ebem ti mater, šta treba uradit' da sviraš penal, mater ti mrtvu

Nad tobom sunce najljepše sja
Nismo samo mi upisali tri boda koja su realno trebalo doci protiv zadnje ekipe i koja ce ispasti iz lige 90%..Mi gledamo realno fudbal, a po kvalitetu mi smo ovo trebali rijesit u prvom dijelu,al da nismo gledali realno na fudbal i trebali smo se nadat makar bodu..I mi hocemo u Europu,hocemo titulu,a gubimo meceve gdje trebamo dobiti..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Eto kad se primi gol na pocetku utakmicu na terenu koji je neuslovan za igru. Ljudi se zatvorili, ne mozemo posteno na gol sutirati, a mogli smo 3-4 primiti iz kontri.
Jedan grad, jedna ljubav!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ubise nas ljudi, Bog te...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Upravo, na taktickom planu smo ispali apsolutni glupani. Dozvoljavali im slobodne oko 16 i te neke prekide..Gifron je napisao/la:Eto kad se primi gol na pocetku utakmicu na terenu koji je neuslovan za igru. Ljudi se zatvorili, ne mozemo posteno na gol sutirati, a mogli smo 3-4 primiti iz kontri.
Realno loši rezultati su uvijek mogući, ali jbt kad kad imaš kvalitet ovakve utakmice se dobijaju, a ne mersudina koji je hljeb u Rusiji zaradio neki igrači iz drine strpali ga u džep (uz dužno postovanje)...
BALL DON'T LIE
Pa to je to, opet ta ista prica, stvarno naivno...U pravu je Harry, pa Velez i Vitez ih dobiju tamo, a mi ni bobe izgeda necemo izvuc.
Ipak sreca pa ima jos puno utakmica do kraja, dosta kikseva ce bit kod svih timova, polako. Zavrsit polusezonu u top 3 akobogda i bice veselo.
Ipak sreca pa ima jos puno utakmica do kraja, dosta kikseva ce bit kod svih timova, polako. Zavrsit polusezonu u top 3 akobogda i bice veselo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mersin procenat suteva je jedno ispod 5%..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.