Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Bravo sudija, super je procjenio da pusti igru i još na kraju žuti za grub start. Rijetko vidjeti nešto pohvalno od sudija u zadnje vrijeme.
Yebo gol ako se Martial povrijedio ali izgleda da nije,dobro je
Herrerica majstor
Herrerica majstor
Šta jos Ander Herrera mora uraditi da zasluži prvu postavu ???
Definitivno moj najdraži igrač ovog Uniteda .... kosmička nepravda se čini momku
LVG OUT!
Definitivno moj najdraži igrač ovog Uniteda .... kosmička nepravda se čini momku

LVG OUT!
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Joj Jonesa, ne moze čovjek bez doktora
Prvi put da vidim agresivan, direktan United, koji se brani sa svih 10 igraca ali i napada sa dovoljno njih. Dinamicnost na nivou, svi trce jedan za drugog, nema onog meljanja, ubijanja tempa itd.
Msm da je bilo internih dogovora, da se sistem mora improvizirati. Ovo sto do sada gledam je obecavajuce. Svi se brzo oslobadjaju lopte, Ander radi strasan posao u oba pravca, a Small je napokon dobio kvalitetnog partnera (svaka cast Blindu, decko je sigurno velika radilica, al Jonesu je mjesto na stoperu, naravno kada je zdrav).
Msm da je bilo internih dogovora, da se sistem mora improvizirati. Ovo sto do sada gledam je obecavajuce. Svi se brzo oslobadjaju lopte, Ander radi strasan posao u oba pravca, a Small je napokon dobio kvalitetnog partnera (svaka cast Blindu, decko je sigurno velika radilica, al Jonesu je mjesto na stoperu, naravno kada je zdrav).
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Tranzicija fantastična
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jedino mi Martial djeluje previše odsječen na krilu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ma, izgleda da će se svaki igrač žrtvovat za Kapitena Veličanstvenog.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jedino mi Martial djeluje previše odsječen na krilu.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Napokon dobar potez kapitena, steta sto Martial ovo nije zakucao.
Small
Small

Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 17 okt 2015, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mogo bi rooney izac. Uci depay na krilo a marsijal u napad 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Martial zrtva taktike, Memphis bi bio razapet za ovih 45 minuta.
Rooney izgubljen,nema on vise ni samopouzdanja,uzasno djeluje...
Najbolje poluvrijeme do sada, steta sto Martial ono ne zabi jer bi tada vjerovatno sve bilo gotovo. Ovako jedan gol Evertona donosi probleme.
Rooney izgubljen i danas. Martial je bolje rjesenje za spica ali je bgmi i na krilu solidan iako igra predaleko od gola.
Rooney izgubljen i danas. Martial je bolje rjesenje za spica ali je bgmi i na krilu solidan iako igra predaleko od gola.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Vezni red izdominirao Swajni, Morgan, Mata i Herrera mašinerija, Martial treba više na spica da ide.. ali konj zna svoje..
Mislim da je ovo naš najjaci sastav , samo Shaw fali, Depaya treba po malo ubacivati izgorio je frajer.
Da Martial zabi 3:0 THE END
Mislim da je ovo naš najjaci sastav , samo Shaw fali, Depaya treba po malo ubacivati izgorio je frajer.
Da Martial zabi 3:0 THE END
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Rekoh ja tamo na glavnoj temi za njih dvojicu. Moderni Keane-Scholes dvojac. I Rojoa moram pohvaliti. Basti odlican u svojoj ulozi. Martial standardno dobar a kapiten nam se trudi, samo su mu pasovi za nervnog sloma.Asteriks je napisao/la:Odlicno. Naprosto druga ekipa sa Anderom i Morganom.
A ovi se udaraju kao da se igra americki ragbi covjece. Sve rukama u glavu

GGMU! Jos jedan im utrpati pa se malo pricuvati za ruse.
Nemoj porediti Andera sa Scholesom, kada sam ja to pisao... kada me ne streljaše na temiSepterra je napisao/la:Rekoh ja tamo na glavnoj temi za njih dvojicu. Moderni Keane-Scholes dvojac. I Rojoa moram pohvaliti. Basti odlican u svojoj ulozi. Martial standardno dobar a kapiten nam se trudi, samo su mu pasovi za nervnog sloma.Asteriks je napisao/la:Odlicno. Naprosto druga ekipa sa Anderom i Morganom.
A ovi se udaraju kao da se igra americki ragbi covjece. Sve rukama u glavu.
GGMU! Jos jedan im utrpati pa se malo pricuvati za ruse.

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Eto Lingard umjesto Mate 

https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Dobro ovo izgleda, Small i Jones super zajedno, sredina beton. Poslije mozda ubaciti Depaya.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Ajmo Jesse pokazi sta znas. 

Opet te citiram, sta cu kad se slazemo u misljenjuAsteriks je napisao/la:Prvi put da vidim agresivan, direktan United, koji se brani sa svih 10 igraca ali i napada sa dovoljno njih. Dinamicnost na nivou, svi trce jedan za drugog, nema onog meljanja, ubijanja tempa itd.

Hajmo Lingard, da ne bude da sam te dzaba hvalio!
Potvrdio je Lujo jucer na pressu da je bilo internih razgovora i da ih je jos maksimalno iskritikovao zbog lose predstave protiv Arsenala.
@EPL Ma Ander je king ba, i meni jedan od najdrazih dana. Jos smo rodjeni na isti dan pa mi je posebno drag. Imat ce i on oscilacija ali mora dobiti priliku da pokaze sta zna. Frajer puca na mjesto u reprezentaciji, ima motiv vise. A voli sto je Red isto

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.