------------Morgan
---Ander-----------Bastian
-------------Mata
------Rooney-----Martial

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
4-3-3? Ovako sam nešto i priželjkivao i tome pisao jučer. Blind i Depay na klupi, super. Predviđam da će u drugom Lujo ubaciti Depaya, Lingarda i Pereiru - ili Fellainia umjesto nekog od ove trojice.MojGradMojKlub je napisao/la:Wtf, bez ijednog krila u prvih 11, kako li će ovo izgledati, Rooney lijevo ili Martial na nekom od krila, Bog znaAsteriks je napisao/la:De Gea, Darmian, Smalling, Jones, Rojo, Schweinsteiger, Schneiderlin, Mata, Herrera, Rooney, Martial.
Znaci Morgan je tu, a Small i Jones u odb.
Mislim da nije nikakvo spuštanje na zemlju. On i Blind su iznureni i fizički i mentalno. Više može učiniti kada uđe oko 60-70-te minute a njihova zadnja linija bude već načeta. LVG će učiniti pravu stvar s Depayem, Martialom i Shawom. Da uprava kluba to ne misli ne bi nam bio trener.Rooney88 je napisao/la:Depay nije zasluzio da se spusti na zemlju, Rooney jeste.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ocjene: De Gea (7), Darmian (6), Smalling (8), Jones (6), Rojo (7), Schweinsteiger (7), Schneiderlin (7), Herrera (8), Mata (6), Martial (7), Rooney (7).
Zamjene: Lingard (6), Carrick (6), Fellaini (5).
MOTM: Ander Herrera (Man Utd)
“I'm very happy with my players' response and very proud of the performance. I hope it's the start of many victories.”
Nadam se da sam te pogresno razumio.Samo Rooneya pridat ako Bog da i to ce biti sila United.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.