KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Ostaje li iko od igrača iz prošle sezone?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
dva fina imenazaboljisportuBiH je napisao/la:Niko da napiše da je Bosna dobila novi UO, da je izabran drektor (Damir Krupalija) i trener (Senad Redžić). Ko zna možda se nešto i popravi. Čuo sam da je počelo ozbiljno i da ima neki smisao.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Počinje Kindžetov turnir. Nisam u Sarajevu, ako neko bude mogao da napiše sastav Bosne za narednu sezonu...
Postoji li ijedan medij ili iko od vas ko je ispratio turnir?
9. i 10. septembra je turnir.
E onda sam se ja zezno. Hvala druže...Steph je napisao/la:9. i 10. septembra je turnir.
Zna li iko ko će igrati ove sezone za Bosnu?
Trebali bi svi oni koji budu nastupili na turniru. Ne znam ko je sve tačno u ekipi, tako da ti oko toga ne mogu pomoći, no strpi se do srijede.
Najzvučnije ime u ekipi je Čamdžić, ali on najvjerovatnije neće ostati.
Najzvučnije ime u ekipi je Čamdžić, ali on najvjerovatnije neće ostati.
Ima par iskusnih i većina su 19,20-to godišnjaci.
Biće zanimljivo vidjeti kakav će to tim biti i hoće li ih uspjeti Senad posložiti.
Biće zanimljivo vidjeti kakav će to tim biti i hoće li ih uspjeti Senad posložiti.
Allez
Smijesna Bosna, tj Royal... ostala su samo djeca i ironicno zvuci Klinac
.... svi iskusni (Ahmedbasoc, tuljkovic, camac) sto su igrali turnir Mirze Delibasicasu otisli i Fazla od ovih mladih se vratio u Vogoscu... dakle rekli bi raspad sistema...

Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Bosna kakva god da je, Bosna je najveći klub u državi. Hvala Bogu ima još uvijek ljudi kojima je stalo do Bosne. Mogu sparsi, igokea, lištica pravit uspjehe, ali nikad neće imati ono što je imala Bosna i što će Bosna opet imati.Peace je napisao/la:Smijesna Bosna, tj Royal... ostala su samo djeca i ironicno zvuci Klinac.... svi iskusni (Ahmedbasoc, tuljkovic, camac) sto su igrali turnir Mirze Delibasicasu otisli i Fazla od ovih mladih se vratio u Vogoscu... dakle rekli bi raspad sistema...
Bosne nema druze moj... ovo je sad KK Royal... i u papirima se vodi kao KK Royal, bez ekstenzije Bosna... ... jedino na dresu pise Bosna... i sto postoji genereacija pionira i kadeta Bosne...
KK Bosna je nazalost mrtva po svim parametrima, ovo je nesto sto nije Bosna ni u kom slucaju, bar ne ona prava...
KK Bosna je nazalost mrtva po svim parametrima, ovo je nesto sto nije Bosna ni u kom slucaju, bar ne ona prava...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Bosna Royal-Igman 63-71.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sa Residovicem i Delalicem ce ovo biti druga ekipa i nadam se play offu
Čuo sam da je BESPLATNA škola košarke u Bosni.
Tako da će sada moći i djeca koja nisu bila u mogućnosti da plaćaju, trenirati.
To je zaista za svaku pohvalu.

Tako da će sada moći i djeca koja nisu bila u mogućnosti da plaćaju, trenirati.
To je zaista za svaku pohvalu.

Allez
Mogu li se ocekivati neka pojacanja do pocetka drugog dijela sezone, neki povrijedeni bi se trebali vratiti, mislim da ovdje 2 nova solidna igraca mijenjanju u potpunosti kvalitet, ne treba ovdje puno za prikljcak u play off, nadam se uskoro a cemo opet moci gledati nasu bosnu u ligi 12
Evo juniori su takodje super ove sezone, od sparsa i koša gubili utakmice na zadnji napad, ostale bez vecih problma dobijaju, bice materijala za gurnut u prvi tim naredne sezone, ovih par dana evo igaju i ovaj turnir sa partizanom, cibonom i splitom..

Ko radi sa mladim igracima (pioniri,kadeti i juniori) u Bosni?
Vidim da su svi bivsi treneri u Sparsu!
FKS❤️1946
Juniore vodi Numan Mujović, onako dobar za rad s mladim igracima, ne znam ko vodi trenutno kadete, mada po onome sto opcenito znam ljudi se slomise da klub sto bolje stoji, a s obzirom s cime raspolazu dobro im ide, i Krupalija je najavio bolje dane, neke promjene sad na pauzi..djokica je napisao/la:Ko radi sa mladim igracima (pioniri,kadeti i juniori) u Bosni?
Juniore vodi Numan Mujović, onako dobar za rad s mladim igracima, ne znam ko vodi trenutno kadete, mada po onome sto opcenito znam ljudi se slomise da klub sto bolje stoji, a s obzirom s cime raspolazu dobro im ide, i Krupalija je najavio bolje dane, neke promjene sad na pauzi..[/quotecikazubo je napisao/la:djokica je napisao/la:Ko radi sa mladim igracima (pioniri,kadeti i juniori) u Bosni?
Nadamo se boljim danima.
Gore ne moze
FKS❤️1946
Muriz Hamidovic kadete, a pionire Benjamin Balas.djokica je napisao/la:Juniore vodi Numan Mujović, onako dobar za rad s mladim igracima, ne znam ko vodi trenutno kadete, mada po onome sto opcenito znam ljudi se slomise da klub sto bolje stoji, a s obzirom s cime raspolazu dobro im ide, i Krupalija je najavio bolje dane, neke promjene sad na pauzi..[/quotecikazubo je napisao/la:djokica je napisao/la:Ko radi sa mladim igracima (pioniri,kadeti i juniori) u Bosni?
Nadamo se boljim danima.
Gore ne moze
Allez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.