Budimo realni, Partizan je jedva dobio onakvu Zvezdu, pa nije kosarka da nas kantajupajkan85 je napisao/la:
Mi bi se s njima nekako i snasli, ali vi s Partizanom nikako...budimo realni

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Budimo realni, Partizan je jedva dobio onakvu Zvezdu, pa nije kosarka da nas kantajupajkan85 je napisao/la:
Jesi siguran????????????????Karađiću je lako kupovati i štimati tekme Srpske lige.dok za europe moraš biti baš majstor.a ako je Anortozis mogao izbaciti Partizana,zašto nebi mogao i Željo to isto uraditipajkan85 je napisao/la:Mi bi se s njima nekako i snasli, ali vi s Partizanom nikako...budimo realniBlueIsTheColor je napisao/la:I vi bi mogli dobiti Dudelange u Euro ligi i onda ce se ponoviti Zrinjski u Banja Luci...pajkan85 je napisao/la:Vidim Zeljo moze dobiti Partizan u drugom pretkolu i onda ce se ponoviti Zrinjski u Sarajevu
Ako uzmemo da je Zeljo vec jednom izbacio Anorthosis, onda je jasno da se ni Partizan ne bi proveo bas najbolje...TMovac je napisao/la: Jesi siguran????????????????Karađiću je lako kupovati i štimati tekme Srpske lige.dok za europe moraš biti baš majstor.a ako je Anortozis mogao izbaciti Partizana,zašto nebi mogao i Željo to isto uraditi
lisander je napisao/la:Budimo realni, Partizan je jedva dobio onakvu Zvezdu, pa nije kosarka da nas kantajupajkan85 je napisao/la:
Svjesni smo mi da je Partizan jaci od Zelje, ali mene ne brine to koliko me brine sta bi se desavalno na tribinama, problemi su neizbjezni.Devil je napisao/la:Partizana je izbaceo Apoel koji je igrao nereseno sa Chelseaom na SB ove sezone.Parizan je bar dva put jaci od Zeljeznicara u to budite uvereni i molite Boga da ne naletite na njih jer ce vas izbaciti.
Vjerovatno rjesavaju problem onog virusa...patkica je napisao/la:Mozel' mi neko reci sta je sa oficijalnom stranicom?!?! Pise da je zatvorena zbog radova ?!?!
To bi se u Sa islo dosta i na atmosferu... a u Bg realno nemate nikakve sanse... a sto se tice nereda mislim da i ne bi bilo toliko, niste vi Hercegovci da se krljate redom sa svimalisander je napisao/la:U redu to sve al da nam petero daju u Sarajevu, to je vec naucna fantastika
pa i Chelsea je jači od Apoela milion puta,pa ih opet nisu mogli dobiti.Istina kvaliteta je na strani Partizana,ali ne pobjeđuju uvijek bolji i jači.Da je tako sad bi u Finalu lige prvaka igrale Barsa i Real,a ne Bayern i Inter.Kvalitet uvijek pobjeđuje kada su lligaška takmičenja u pitanju,dok u kup sistemu to ne mora biti tako.Sve zavisi od trenutne nadahnutosti ekipe,raspoloženja,srećeDevil je napisao/la:Partizana je izbaceo Apoel koji je igrao nereseno sa Chelseaom na SB ove sezone.Parizan je bar dva put jaci od Zeljeznicara u to budite uvereni i molite Boga da ne naletite na njih jer ce vas izbaciti.
Moš mislit šta bi onda Borcu uradilipajkan85 je napisao/la:Vidim Zeljo moze dobiti Partizan u drugom pretkolu i onda ce se ponoviti Zrinjski u Sarajevu
Kakve to ima veze bgt.Devil je napisao/la:Partizana je izbaceo Apoel koji je igrao nereseno sa Chelseaom na SB ove sezone.Parizan je bar dva put jaci od Zeljeznicara u to budite uvereni i molite Boga da ne naletite na njih jer ce vas izbaciti.
Problem je sto vise ni u drugom predkolu nema levata.Treba izbeci ove jake ekipe ali onda se nalece na istocnjake koji su boze sacuvaj.Strumph_tm87 je napisao/la:Pustite se tih prica sta bi bilo kad bi bilo. Sacekajmo izvlacenje pa cemo onda oplesti.
Sad nem trebaju neki levati a onda u trecem pretkolu ko god da dodje
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2010.htmlpajkan85 je napisao/la:Zna li neko koji je koeficijent Zelje?
sigurno 265. mjesto sa 1749 bodovaIsnar je napisao/la:http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2010.htmlpajkan85 je napisao/la:Zna li neko koji je koeficijent Zelje?
Obzirom da nas ovdje nema, nas koeficijent je 0 (nula)... mislim da se gleda zadnjih pet godina...