FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lisander
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lisander » 16 maj 2010, 15:52

pajkan85 je napisao/la:
Mi bi se s njima nekako i snasli, ali vi s Partizanom nikako...budimo realni :)
Budimo realni, Partizan je jedva dobio onakvu Zvezdu, pa nije kosarka da nas kantaju ;)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 maj 2010, 15:54

pajkan85 je napisao/la:
BlueIsTheColor je napisao/la:
pajkan85 je napisao/la:Vidim Zeljo moze dobiti Partizan u drugom pretkolu i onda ce se ponoviti Zrinjski u Sarajevu :)
I vi bi mogli dobiti Dudelange u Euro ligi i onda ce se ponoviti Zrinjski u Banja Luci... :lol:
Jesi siguran????????????????Karađiću je lako kupovati i štimati tekme Srpske lige.dok za europe moraš biti baš majstor.a ako je Anortozis mogao izbaciti Partizana,zašto nebi mogao i Željo to isto uraditi
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 maj 2010, 15:56

TMovac je napisao/la: Jesi siguran????????????????Karađiću je lako kupovati i štimati tekme Srpske lige.dok za europe moraš biti baš majstor.a ako je Anortozis mogao izbaciti Partizana,zašto nebi mogao i Željo to isto uraditi
Ako uzmemo da je Zeljo vec jednom izbacio Anorthosis, onda je jasno da se ni Partizan ne bi proveo bas najbolje... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 maj 2010, 16:01

Partizana je izbaceo Apoel koji je igrao nereseno sa Chelseaom na SB ove sezone.Parizan je bar dva put jaci od Zeljeznicara u to budite uvereni i molite Boga da ne naletite na njih jer ce vas izbaciti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 16 maj 2010, 16:02

lisander je napisao/la:
pajkan85 je napisao/la:
Budimo realni, Partizan je jedva dobio onakvu Zvezdu, pa nije kosarka da nas kantaju ;)

Derbi je druga prica kao i Zeljo-sa tako da to nije mjerilo... Ja ne bih nikome pozelio izraelsku ili kiparsku ekipu...bolje neka jaca ekipa da dodje pa posteno i izgubiti. Takodje mislim da Zeljo kuci sta uradi to je to...u gostima bunkeraj :) opet zavisi od prelaznog roka, shvatam ja da hvata euforija i sve to...ali taj isti Partizan igra godinama Evropu dok je Zeljo nije dugo vidio...tako zelim Zelji ipak neku drugu ekipu, po mogucnosti sto vece levate, neka se igra sto vise evrope u Sa...

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 16 maj 2010, 16:03

Devil je napisao/la:Partizana je izbaceo Apoel koji je igrao nereseno sa Chelseaom na SB ove sezone.Parizan je bar dva put jaci od Zeljeznicara u to budite uvereni i molite Boga da ne naletite na njih jer ce vas izbaciti.
Svjesni smo mi da je Partizan jaci od Zelje, ali mene ne brine to koliko me brine sta bi se desavalno na tribinama, problemi su neizbjezni.

Zato je bolje i za nas i za njih da se mimoidjemo.
× Plava krv ispod koze ×

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 16 maj 2010, 16:03

U redu to sve al da nam petero daju u Sarajevu, to je vec naucna fantastika

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 16 maj 2010, 16:07

Mozel' mi neko reci sta je sa oficijalnom stranicom?!?! Pise da je zatvorena zbog radova ?!?!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 maj 2010, 16:08

patkica je napisao/la:Mozel' mi neko reci sta je sa oficijalnom stranicom?!?! Pise da je zatvorena zbog radova ?!?!
Vjerovatno rjesavaju problem onog virusa... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 16 maj 2010, 16:09

lisander je napisao/la:U redu to sve al da nam petero daju u Sarajevu, to je vec naucna fantastika
To bi se u Sa islo dosta i na atmosferu... a u Bg realno nemate nikakve sanse... a sto se tice nereda mislim da i ne bi bilo toliko, niste vi Hercegovci da se krljate redom sa svima :)

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 16 maj 2010, 16:09

Pustite se tih prica sta bi bilo kad bi bilo. Sacekajmo izvlacenje pa cemo onda oplesti.
Sad nem trebaju neki levati a onda u trecem pretkolu ko god da dodje ;)
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 maj 2010, 16:10

Devil je napisao/la:Partizana je izbaceo Apoel koji je igrao nereseno sa Chelseaom na SB ove sezone.Parizan je bar dva put jaci od Zeljeznicara u to budite uvereni i molite Boga da ne naletite na njih jer ce vas izbaciti.
pa i Chelsea je jači od Apoela milion puta,pa ih opet nisu mogli dobiti.Istina kvaliteta je na strani Partizana,ali ne pobjeđuju uvijek bolji i jači.Da je tako sad bi u Finalu lige prvaka igrale Barsa i Real,a ne Bayern i Inter.Kvalitet uvijek pobjeđuje kada su lligaška takmičenja u pitanju,dok u kup sistemu to ne mora biti tako.Sve zavisi od trenutne nadahnutosti ekipe,raspoloženja,sreće
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 16 maj 2010, 16:10

pajkan85 je napisao/la:Vidim Zeljo moze dobiti Partizan u drugom pretkolu i onda ce se ponoviti Zrinjski u Sarajevu :)
Moš mislit šta bi onda Borcu uradili :oops:

Kakve to ima veze bgt.
Pa i Alborg je uzeo bod Unitedu, a Slavija ih izbacila :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 maj 2010, 16:11

Strumph_tm87 je napisao/la:Pustite se tih prica sta bi bilo kad bi bilo. Sacekajmo izvlacenje pa cemo onda oplesti.
Sad nem trebaju neki levati a onda u trecem pretkolu ko god da dodje ;)
Problem je sto vise ni u drugom predkolu nema levata.Treba izbeci ove jake ekipe ali onda se nalece na istocnjake koji su boze sacuvaj.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drug

Post Postao/la drug » 16 maj 2010, 16:12

tema nije "partizan" nego "FK Zeljeznicar"

glupo je sad o tome raspravljat kad ni sezona nije gotova

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 16 maj 2010, 16:13

Zna li neko koji je koeficijent Zelje?

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 maj 2010, 16:19

pajkan85 je napisao/la:Zna li neko koji je koeficijent Zelje?
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2010.html
Obzirom da nas ovdje nema, nas koeficijent je 0 (nula)... mislim da se gleda zadnjih pet godina... ;)

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 16 maj 2010, 16:23

Mora biti neki koeficijent, ako ne zbog samog tima, onda koeficijent drzave koji nosi odredjeni tim koji se plasira u odredjeno Evropsko takmicenje, tako ce i Borac imati neki mrsavi koeficijent :)

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 16 maj 2010, 16:28

Isnar je napisao/la:
pajkan85 je napisao/la:Zna li neko koji je koeficijent Zelje?
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2010.html
Obzirom da nas ovdje nema, nas koeficijent je 0 (nula)... mislim da se gleda zadnjih pet godina... ;)
sigurno 265. mjesto sa 1749 bodova :D

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 16 maj 2010, 16:35

ZIVOT JE KRATAK DA SE DIJELI ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, kontra, Lokomotifa, mavi i 32 gosta.