Na transfermarkthilmo je napisao/la:Gdje su ovog našli

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Na transfermarkthilmo je napisao/la:Gdje su ovog našli
Pozdrav i tebi. Nije vam niko zamjerio što ste zapeli i pošteno uzeli bodove, ****, malo nismo imali sreće, malo lopta niej htjela u gol, malo naši ko pizde odigrali 2. poluvrijeme, više vam se može "zahatariti" vječno šurovanje sa neokupanim i prodaja utakmice prošle sezone.rodjak je napisao/la:.Nismo ba zapeli da bas vas pobjedimo,nego nam trebali bodovi jbga. Izvini care sto smo zapeli necemo vise nikad majke mi
.Inace pozdrav za sve Pitare,za prijateljski klub Sarajevo.Imate puno bolji tim od nas,bolje,stojite na tabeli,igrate pred svojim navijacima igrate na svom stadionu i ako malo zapnemo da vam sprijecimo koji napad nemojte nam uzeti to za zlo stare ti ,a isto tako i ako predjemo koji put centar.Ako ce te se ljutiti eto odmah da pocnemo sa 3:0 nemam nista protiv
Jbga znate situaciju i polozaj na tabeli ,ni od koga nam ne trebaju bodovi na guzove(ta nismo mi "Fukare"
)ali mi ako postenom borbom ne osvojimo neki bod onda znaci da ne vrijedimo i da nismo dorasli protivniku(na papiru i nismo ali teren je druga prica),ili ako ne osvojimo dovoljno bodova za opstanak(u postenoj borbi) onda i ne zasluzujemo igrati ovu ligu.Nadam se da nece biti kise,da ce biti dobra tekma i da ce mo i mi bar jednom preci centar i opucati po golu pa sta bi bi,ako pogodimo nemojte se ljutiti
.
Dolaskom Bojana,Oštrakovicu je definitvno noga.sarajlija je napisao/la:Dobro dosao Bojane u fks
Jesi li suspendovanjoker90 je napisao/la:Sta je problem sto je doveden Pavlovic? Ostri ode, moramo imati i nekog za klupe, svakako Matej se vraca brze od ocekivanog. Tacno me neki ovdje kvalitetno ispiizde ponekad.
Trebali smo dovesti Ameliu, ali uze nam ga Murinjo pred nosom...nele-BHF je napisao/la:Ma ne govorim ništa za Upravu. Samo komentarišem golmana koji godinama nije dofatio loptu a ekipe u kojima je branio da ne spominjem. Dakle, ako je on čak i za zamjene, onda je FK Sarajevo na jako niskim granama, što se sigurno niko neće složiti.MojGradMojKlub je napisao/la:Dino ološ, Kusturica samo na korist banke gleda, Ibrak vuče poteze iz sjene, mjesto da tražimo Ter Stegena na posudbu iz Barce mi ovog polovnjaka doveli da bude rezervni golmannele-BHF je napisao/la:B. Pavlović ?!
![]()
![]()
Ovaj ti pise samo negativne stvari ovdje,ne obaziri se...upratio sam ga odavno a slicno je napisao i kad je Jesa dosao,nije ti ovaj mazlum navijac Sarajeva a vidis i da je poceo vrijedjatijoker90 je napisao/la:Sta je problem sto je doveden Pavlovic? Ostri ode, moramo imati i nekog za klupe, svakako Matej se vraca brze od ocekivanog. Tacno me neki ovdje kvalitetno ispiizde ponekad.
Idi tjeraj Vranjesa, ostavi se ti nas, bez uvrede drug. Pa sta bi ti zivota ti, jos jednog Delaca ili boljeg mozda??nele-BHF je napisao/la:Ma ne govorim ništa za Upravu. Samo komentarišem golmana koji godinama nije dofatio loptu a ekipe u kojima je branio da ne spominjem. Dakle, ako je on čak i za zamjene, onda je FK Sarajevo na jako niskim granama, što se sigurno niko neće složiti.MojGradMojKlub je napisao/la:Dino ološ, Kusturica samo na korist banke gleda, Ibrak vuče poteze iz sjene, mjesto da tražimo Ter Stegena na posudbu iz Barce mi ovog polovnjaka doveli da bude rezervni golmannele-BHF je napisao/la:B. Pavlović ?!
![]()
![]()
[youtube][/youtube]nele-BHF je napisao/la:Ma ne govorim ništa za Upravu. Samo komentarišem golmana koji godinama nije dofatio loptu a ekipe u kojima je branio da ne spominjem. Dakle, ako je on čak i za zamjene, onda je FK Sarajevo na jako niskim granama, što se sigurno niko neće složiti.Alpasinac je napisao/la:@nele-BHF
Ti si baš zalutao momak ...