FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Slatem se @miden, isto tako sto dalje i ostali koji im se ne znaju suprostaviti poput Jarnija i Kodre. Dzeno je hajmo reci izvukao maksimum (ako su te price istinite), pustio ih da rade sta hoce i klubu se to isplatilo. Sa Mehom i Jarnijem ne bi Evropu izborili jbg.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Tu vec dolazimo do greške uprave. Istina, pitanje je da je Kodro ostao da li bi i Evropu vidjeli, ali bi siguran sam riješili to sve dugorocno. Shvatam da je titula bila prioritet i da je i sama uprava pala pod neki pritisak navijaca, ali znalo se da nas isti problem opet ceka. Tako je i bilo, i šta bi nakon te titule? Dejavu. Mišljenja sam da je uprava trebala dati podršku Kodri, pa makar ostali i bez Evrope. Cijenu toga i greške placamo ove zezone i ponovo cemo sljedece, ako se ne riješimo klana i neprofesionalaca u kadru.Bolanos je napisao/la:Slatem se @miden, isto tako sto dalje i ostali koji im se ne znaju suprostaviti poput Jarnija i Kodre. Dzeno je hajmo reci izvukao maksimum (ako su te price istinite), pustio ih da rade sta hoce i klubu se to isplatilo. Sa Mehom i Jarnijem ne bi Evropu izborili jbg.
Das Ist Walter
Kako cujem, Jesic ce sad igrati u sredini formaciju hurmasica. Pustimo protivnika da nadodje, a onda ga pojedemo. 
Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Ja sam se bunio kad je Kodro dobio otkaz i protivio sam se tome bas zbog toga o cemu pricas medjutim uprava se odlucila za nesto drugo i isplatilo se maksimalno ali kao sto kazes problemi su ostali tu.miden je napisao/la:Tu vec dolazimo do greške uprave. Istina, pitanje je da je Kodro ostao da li bi i Evropu vidjeli, ali bi siguran sam riješili to sve dugorocno. Shvatam da je titula bila prioritet i da je i sama uprava pala pod neki pritisak navijaca, ali znalo se da nas isti problem opet ceka. Tako je i bilo, i šta bi nakon te titule? Dejavu. Mišljenja sam da je uprava trebala dati podršku Kodri, pa makar ostali i bez Evrope. Cijenu toga i greške placamo ove zezone i ponovo cemo sljedece, ako se ne riješimo klana i neprofesionalaca u kadru.Bolanos je napisao/la:Slatem se @miden, isto tako sto dalje i ostali koji im se ne znaju suprostaviti poput Jarnija i Kodre. Dzeno je hajmo reci izvukao maksimum (ako su te price istinite), pustio ih da rade sta hoce i klubu se to isplatilo. Sa Mehom i Jarnijem ne bi Evropu izborili jbg.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
Hajdemooo biti poziitivniii
pa makar i na opijate...
U nedjelju aBd produziti agoniju Veleza i upisati nova 3 boda. Jedva cekam da na djelu vidim Emira, a posebno Advana...

U nedjelju aBd produziti agoniju Veleza i upisati nova 3 boda. Jedva cekam da na djelu vidim Emira, a posebno Advana...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja bi mu preporucio taktiku 'baklava'Evander je napisao/la:Kako cujem, Jesic ce sad igrati u sredini formaciju hurmasica. Pustimo protivnika da nadodje, a onda ga pojedemo.

Salu na stranu, ocekujem da igra sad bude malo bolja nego inace, ikakav napredak. Nisu mi nesta uskladjeni nazad-sredina-napad. Previse 'curi' i bojim se da se ne ponovi 'zeljo' jos koji put do polusezone...onakva igra se ne smije vise ponoviti!!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
MojGradMojKlub je napisao/la:Bolanos je napisao/la:Zip je napisao/la:Hvala Dzenanu Uscuplicu na kvalitetnim ljetnim pripremama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vakat je da se i ovima revanširamo za prošlu sezonu kad su zapeli protiv nas obje k'o da im je zadnja a gurbetima s iskopine se standardno naguzili prvu a drugu im prodali.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Re: Odg: FK Sarajevo
Evo nam neki golman na vidiku, nasi ne miruju http://www.transfermarkt.com/bojan-pavl ... eler/46841
Zadnja izmjena: pitarlOOk, dana/u 17 okt 2015, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
Mosa RajvoSa
Sto bi reko jedan mojo komso "plave boje" nemoramo ni pobjedit samo tri boda da osvojimo.... Isto tako i danas.
Mismohordestuztebestojejatevolimsarajevomoje....
Mismohordestuztebestojejatevolimsarajevomoje....
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
PitarlOOk, to pretpostavka za golmana, il se radi po tom pitanju?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Re: Odg: FK Sarajevo
Kadušić: "Jača smo ekipa..."
Oko toga se svi slažemo ali ako budemo mlohavi kao na derbiju džaba nam, svi moraju dati svoj maksimum da ne bi priredili iznenađenje.
Oko toga se svi slažemo ali ako budemo mlohavi kao na derbiju džaba nam, svi moraju dati svoj maksimum da ne bi priredili iznenađenje.
Iskreno bodovi trebaju i nama a pogotovo rođenim.Prošlu utakmicu su nas dobili mada im nije trebalo ni za šta no nema veze opet si oni naša braća.Bio sam ljut mnogo tad a pogotovo kad ih je željo dobio dole ali u ovoj sadašnjoj situaciji ne znam šta da kažem.Iskreno žao mi je što se sve događa bratskom klubu što su u tako opasnoj situaciji ali volio bi da se iščupaju ona raja dole to zaslužuje **** upravu smrdljivu koja evo i njih same glave košta. Ne znam ako se poklope rerzultati neka ode bod u Mostar ali Boga mi teško i nama je poslije poraza u derbiju i svih dešavanja haman biti ili ne biti.Sretno pa kako god da bude i da Bog da Veležu da opstane.
Sarajevo ljubavi moja!
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Nije pretpostavka radimo intenzivno na dovodjenju golmana, samo sto mozemo dovesti iskljucivo bez angazmana odnosno sa cistim papirima, a ovaj nam je najbliziAdiFKS je napisao/la:PitarlOOk, to pretpostavka za golmana, il se radi po tom pitanju?
Mosa RajvoSa
Vidi belosevica "da produzimo agoniju Veleza" a danima se ulizivao na nasoj temi dok je aktivna bila. Koji poltron
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
juskowiak je napisao/la:Vidi belosevica "da produzimo agoniju Veleza" a danima se ulizivao na nasoj temi dok je aktivna bila. Koji poltron

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Smjesno brate mnogoMortemHz je napisao/la:juskowiak je napisao/la:Vidi belosevica "da produzimo agoniju Veleza" a danima se ulizivao na nasoj temi dok je aktivna bila. Koji poltron![]()
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Pastrmka, to sto je meni Velez simpaticna ekipa, ne znaci da bi volio da uzimate bodove na Kosevu. Imas moje postove na temama PL BiH, o agoniji Veleza, opstanku...juskowiak je napisao/la:Smjesno brate mnogoMortemHz je napisao/la:juskowiak je napisao/la:Vidi belosevica "da produzimo agoniju Veleza" a danima se ulizivao na nasoj temi dok je aktivna bila. Koji poltron![]()
Ne pravdam se, #samokazem
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Eto, stize i novi golman... Nek' mu je sa srecom !!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Bojan Pavlović, 1,90 m visoki golman nova je akvizicija FK Sarajevo. Nakon povrede Mateja Delača, Bordo ekipa je bila primorana da riješi pitanje golmana, a izbor je “pao” na srbijanskog golmana. Pavlović je ponikao u Crvenoj zvezdi, a u svojoj karijeri je nastupao za Bežaniju, azerbejdžanski Qarabag, izraelski Hapoel Ashkelon, OFK Beograd, a u klub sa Koševa dolazi iz gruzijskog Zestafonija. Bojan je potpisao ugovor sa Sarajevom u trajanju od dvije godine, a pravo nstupa bi mogao imati već u 13. kolu kada Sarajevo gostuje ekipi FK Mladost Doboj Kakanj.
Gdje su ovog našli
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bvsic, DzemoSmjecanin, epidemija, fks74, Fouzi1, Hajdeee, haklamas, jurisicduska, OldTownDistrict, Pact1921, ultrazonfa, Vanja8 i 136 gostiju.