Armin Hodžić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Armin Hodžić
Momcino 

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
I to bi bilo to za danas. Ocekujem ga od prve minute protiv grka! Vrijeme je, Zorane.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Evo izvadio ga iz igre. Ulazi Sovsic. Dobio je jedan neugodan udarac oko 35 mimuta mozda je zbog toga.
A moze biti i da ga cuva za Olympiakos jos vjerovatnije.

@Captain4 **** ga desava se. Svaki igrac zeli da postigne gol to je sve normalno. Glavno je da ipak zabio i danas.
A moze biti i da ga cuva za Olympiakos jos vjerovatnije.

@Captain4 **** ga desava se. Svaki igrac zeli da postigne gol to je sve normalno. Glavno je da ipak zabio i danas.
Ma idemo dalje 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Mogao je Ara i asistenciju upisati da nije Ćoric promasio 1 na 1 sa golmanom
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
KlotzAjzea je napisao/la:Ma idemo dalje

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uvijek me ispoštuješVirtu4l je napisao/la:KlotzAjzea je napisao/la:Ma idemo dalje

Izgleda da smo ja i Ajax najglasniji na ovoj temi

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
steta sto nije dobio priliku protiv andore, a bila je perfektna sansa za njega da se malo pokaze a i da stekne iskustvo igranja za A tim. Mali je u odlicnoj formi, prvi strijelac HNl-a, i zasigurno je zasluzio minutazu u repki, medjutim priliku ce cekati jos neko vrijeme jer je trenutno tek 4. izbor.
Naravno ne smije se Mesi zamjeriti sto nece igrati u barazu jer je u takvim utakmicama to prevelik rizik zbog pritiska. Ako nastavi ovako ceka ga svijetla buducnost, samo laganini, neka ga jos iducu sezonu u Dinamu, prekuca ligu do tad i transfer u dobar klub uopste nece doci u pitanje. I da, samo bez ozbiljnijih povreda, vremena ima dosta.
Naravno ne smije se Mesi zamjeriti sto nece igrati u barazu jer je u takvim utakmicama to prevelik rizik zbog pritiska. Ako nastavi ovako ceka ga svijetla buducnost, samo laganini, neka ga jos iducu sezonu u Dinamu, prekuca ligu do tad i transfer u dobar klub uopste nece doci u pitanje. I da, samo bez ozbiljnijih povreda, vremena ima dosta.
Sta fali ?Ajzea je napisao/la:Izgleda da smo ja i Ajax najglasniji na ovoj temi
Pa ništa, kad momak završi u Realu k určit ćemo se ostalima i govoriti kako smo mi jedni od rijetkih koji su prepoznali talenat HodzićaAjax je napisao/la:Sta fali ?Ajzea je napisao/la:Izgleda da smo ja i Ajax najglasniji na ovoj temi

Šala naravno

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zasto uvijek Inter 

Zato sto prate to trziste intenzivno kao i ostatak timova iz Serije A. Livaja im se nije isplatio, Brozovic se jos dokazuje a na Kovacicu su profitirali.Donnie Darko je napisao/la:Zasto uvijek Inter
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Neka njega još u Dinamu. Pa čak i narednu sezonu da bude u HNL-u bilo bi dobro. On kada ostvari transfer bit će kompletan napadač.
Za Inter i takve klubove je po meni još uvijek rano.
Za Inter i takve klubove je po meni još uvijek rano.
Veliki je talant i dobar je klub izabrao. Samo treba da ide korak po korak. Znaci sezonu, dvije u HNL-u po dvadesetak golova po sezoni pa tek onda u Inter i slicne klubove. Trenutno nebi bio u prvom planu u Interu sto ne znaci da nece biti nekada. Da je neki manji klub Chievo, Bologna i nesto tako tu bi vec sada bio u prvom planu. Samo onda mu je bolje ostati tu gdje jeste trenutno.Ajzea je napisao/la:Pa ništa, kad momak završi u Realu k určit ćemo se ostalima i govoriti kako smo mi jedni od rijetkih koji su prepoznali talenat Hodzića![]()
![]()
Šala naravno

Bravo Ara majstore.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne dobije li neku minutazu protiv Olympiacosa, e onda stvarno ne znam. 
Hajduk, Bayern, Arsenal -> nije odigrao ni minute. Razumijem ja taktika, i slicno, ali mislim zasluzio je sansu zbog ovog ucinka u ligi.

Hajduk, Bayern, Arsenal -> nije odigrao ni minute. Razumijem ja taktika, i slicno, ali mislim zasluzio je sansu zbog ovog ucinka u ligi.
Ja kontam da je bolje da ne igra nikako, da se istaknu ovi standardni i da ih neko kupi a onda on stupa na scenu do vrhunca.Goalgetter je napisao/la:Ne dobije li neku minutazu protiv Olympiacosa, e onda stvarno ne znam.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ako netko zna prodati igraca u velike klubove, to je sigurno Dinamo. Tako da nema straha za Hodzica.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, katalinski, Mostarska i 30 gostiju.