Samo me zanima kad postavljate tiket iz premiera kako niko nema obicaj da uslika jos 1cm iznad gdje pise listic je uplacen a ne svi kukaju a uplacuju po 50 KM na 6-7-8 parova i to 1,85 i vise kvote..

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
naravno fali odavno hendo,firminjo i benteke isu odigrali neke zadnje meceve zbog povrede ali i nisu bili neki bitan kotac osim hende.Ings je bio u rotaciji a gomez je izgubio mjesto u prvom sastavu i moreno je na njegovom mjestu.Vjerovatno je ovaj sastav simo,moreno,sako,skrtel,klajn,can lucas milner,kutinjo,staridj i vjerovatno origi.Mislim da su daleko vise spursi osakaceni koji i bas nemaju veliku sirinu u sastavumdeebosna je napisao/la:Nije ni Liverpool u boljoj situaciji od Tottenhama sto se izostanaka tice,ali takodjer mislim da ce Klopp usmjeriti Liverpool odmah u startu na pravi put.Torres_9 je napisao/la:za sutra jer ce kvota pasti sigurno
totenhem - liverpul 2 3.0 kvota
prva tekma svabe na klupi i siguran sam da ce se odmah doci i dobar rezultati.Igra redsa u zadnje vrijeme nije toliko losa koliko su rezulatati,glavni krivac je odbrana i klopp je u intervju rekao da njegova igra se zasniva na jakoj odbrani.Zadnjih 5 duela uzeli su redsi 3:2,3:2,4:0 i dva meca u gostima 0:3,0:5.
Spursi su osakaceni povredama,gotov citav vezni red im je van pogona Mason, Bentaleb, Diera, Son.
Terminator2 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Samo me zanima kad postavljate tiket iz premiera kako niko nema obicaj da uslika jos 1cm iznad gdje pise listic je uplacen a ne svi kukaju a uplacuju po 50 KM na 6-7-8 parova i to 1,85 i vise kvote..
Terminator2 je napisao/la:probat nesto ovako pa sta bude![]()
Terminator2 je napisao/la:Jucer i danas...![]()
Sutra...![]()
Druže ne s..., ono od neki dan okači mačku o rep. To možeš pričat maloj djeci.Terminator2 je napisao/la:Nadam se da si upratio moj nedavno postavljen dobitni tiket kompletno uslikan ali ljudi su opet sumnjali pa sam poslije toga odlucio postavljat samo donji dio pa ko hoce da vjeruje neka vjeruje...a ovi neki nikad nisu postavili dobitan tiket a uplacuju svaki dan 50KM...
![]()
![]()
Odmah sam mislio na tebe kad je zagreb dao go u 1 min da nisi igrao ps2 XDEmirTM87 je napisao/la:Jedan narodni
[img]http://www.dodaj.rs/f/3w/th/3XaDdmZa/new-picture.png[/img]
Da ja nisam igrao manje od 3, 0-0 bi naravno zavrsili na ovoj mocvariTorres_9 je napisao/la:Odmah sam mislio na tebe kad je zagreb dao go u 1 min da nisi igrao ps2 XDEmirTM87 je napisao/la:Jedan narodni
[img]http://www.dodaj.rs/f/3w/th/3XaDdmZa/new-picture.png[/img]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jedan dan "dobiješ" 2000km, drugi dan tražiš 0,5 na wwinTerminator2 je napisao/la:Nadam se da si upratio moj nedavno postavljen dobitni tiket kompletno uslikan ali ljudi su opet sumnjali pa sam poslije toga odlucio postavljat samo donji dio pa ko hoce da vjeruje neka vjeruje...a ovi neki nikad nisu postavili dobitan tiket a uplacuju svaki dan 50KM...
![]()
![]()
Terminator2 je napisao/la:Jel ima neko da posudi 0,50 na wwin vracam veceras najkasnije sutra do 15:00h![]()
(nek se javi u pp)
Na koje načine se mogu vršiti uplate i isplate na PSK. Vidim da kod registracije možemo se i mi iz BiH registrovati.laxzg je napisao/la:PSK daje 35 kn pa si provjerite mailove ko ima racun
stari to ide unekoliko tura ne dobiju svi odjednom zato sam i pisao jučer da mi se jave ljudi na pplaxzg je napisao/la:PSK daje 35 kn pa si provjerite mailove ko ima racun
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.