stiže šefe...Seyo_TM je napisao/la:DUPLA MAJSTORE!!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
stiže šefe...Seyo_TM je napisao/la:DUPLA MAJSTORE!!!
Kako 8, mozes li po godinama sve nabrojati?tm84 je napisao/la:ukoliko sarajevski plavi na kraju sezone osvoje i prvenstvo i kup, bice to ukupno 8 titula od nezavisnosti bih-a (prvenstvoi kup)
za uporedbu: odigrano je 12 sezona koje UEFA priznaje, znaci u igri je bilo 24 trofeja, od tih 24 trofeja, 8 ce vjerovatno osvojiti zeljeznicar (33,33%). na drugom mjestu se nalazi sarajevo sa 4 trofeja, dok siroki brijeg i zrinjski imaju pod 3 trofeja, modrica na petom mjestu ima 2, a po jedan trofej imaju brotnjo, leotar, orasje i slavija.
ujedno, bila bi ovo i druga dupla kruna za sarajevski tim, a po tome su na vrhu, jer jos niko osim zeljeznicara nije osvojio i prvenstvo i kup i istoj sezoni.
DOMINACIJA!!!!!
Valjalo bi da vratimo dresove na pruge. Nekako izazivaju neke pozitivne ojećaje, lijepa vremena...Strumph_tm87 je napisao/la:Zeljo je cesto imao plavo-bijele dresove na pruge, i prije rata. Sjecam se onih diadorinih sa debelim prugama i sezonu prije isto diadorini sa tankim prugama. Kad smo titulu uzeli 98. isto smo igrali u plavo-bijelim na pruge. Sljedece sezone nam legea pravi dresove i mislim da je vrijeme da ih opet vratimo. Malo su mi dosadili ovi jednobojni.
Sto bi @~paja rek'o:tm84 je napisao/la:ukoliko sarajevski plavi na kraju sezone osvoje i prvenstvo i kup, bice to ukupno 8 titula od nezavisnosti bih-a (prvenstvoi kup)
za uporedbu: odigrano je 12 sezona koje UEFA priznaje, znaci u igri je bilo 24 trofeja, od tih 24 trofeja, 8 ce vjerovatno osvojiti zeljeznicar (33,33%). na drugom mjestu se nalazi sarajevo sa 4 trofeja, dok siroki brijeg i zrinjski imaju pod 3 trofeja, modrica na petom mjestu ima 2, a po jedan trofej imaju brotnjo, leotar, orasje i slavija.
ujedno, bila bi ovo i druga dupla kruna za sarajevski tim, a po tome su na vrhu, jer jos niko osim zeljeznicara nije osvojio i prvenstvo i kup i istoj sezoni.
DOMINACIJA!!!!!
1997/1998 prvenstvozlatandr je napisao/la:Kako 8, mozes li po godinama sve nabrojati?
Imamo i jedan superkup kad smo pitare na Grbavici opalili 4:0tm84 je napisao/la:1997/1998 prvenstvozlatandr je napisao/la:Kako 8, mozes li po godinama sve nabrojati?
1999/2000 kup
2000/2001 prvenstvo i kup
2001/2002 prvenstvo
2002/2003 kup
2009/2010 prvenstvo i kup
pile87 je napisao/la:pile87 je napisao/la:DUPLA MAJSTOREE
imamo mi dva super kupa (zaboravio si onaj protiv brotnja 2000.)Strumph_tm87 je napisao/la:Imamo i jedan superkup kad smo pitare na Grbavici opalili 4:0tm84 je napisao/la:1997/1998 prvenstvozlatandr je napisao/la:Kako 8, mozes li po godinama sve nabrojati?
1999/2000 kup
2000/2001 prvenstvo i kup
2001/2002 prvenstvo
2002/2003 kup
2009/2010 prvenstvo i kup![]()
Jes da sljedece sezone nece bit (Zeljo nas opet izradio sve) superkupa al valjalo bi to uvesti zbog lige opcenito...
pa zajednicki superkup je odigran u dva navrata (1998, 2000) i oba ga zeljo osvoji...Strumph_tm87 je napisao/la:Nisam ni znao da imamo taj protiv BrotnjaJesmol mi jedina liga koja ne igra super kup?
Sjecate li se vi da Celik ima 3 godine za redom ovojenu titulu i kup! I to u ratu
Jel se ovo odnosi na broj odigranih kola kao prvi?tm84 je napisao/la:jos jedan podatak da smo dominantni u ovoj zajednickoj ligi:
tabela ekipa koje su bile vodece na tabeli:
1. ZELJEZNICAR 75 puta
2. siroki brijeg 64 puta
3. zrinjski 52 puta
4. sarajevo 44 puta
5. leotar 31 puta
6. modrica 29 puta
7. borac 11 puta
itd...
daStrumph_tm87 je napisao/la:Jel se ovo odnosi na broj odigranih kola kao prvi?
Sto neko rece, gdje bi nam kraj bio da nismo 7 godina tavorili na dnu... Vala Amar i igraci su uredili i previse u ovoj sezoni. Sto se mene tice iduce 3 sezone ne moramo nista osvojit al da igramo Evropu i ja sam zadovoljantm84 je napisao/la:daStrumph_tm87 je napisao/la:Jel se ovo odnosi na broj odigranih kola kao prvi?