FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A bog te vidio, pa sta smo profulali u finisu, al i ovako je dobro
-
- Kontakt:
Zna li neko kad počinje prodaja karata za kup? Ovo se ne propušta!!
Lijepo od tebe sto me "ucis" gdje smo slavili titule i to jos velikim slovima balavac.
Ja sam rekao svoje misljenje ti reci svoje i kraj price. Moje misljenje je da bi bilo sa puno vise duse i meraka da slavimo ispred NASEG STADIONA.
Haj zdra'o
Ja sam rekao svoje misljenje ti reci svoje i kraj price. Moje misljenje je da bi bilo sa puno vise duse i meraka da slavimo ispred NASEG STADIONA.
Haj zdra'o
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Unseeded teams coef.
------------------------ --- ---------------- ------------------------ --- ----------------
Levadia Tallinn--------------Est 2.374
Metalurgs Liepaja----------Lat 2.149
FH Hafnarfjardar----------- Isl 2.083
ŽELJEZNIČAR----------------Bos 1.749 - 2.249
Olimpi Rustavi-------------Geo 1.649
Pyunik Yerevan------------Arm 1.599
NK Koper--------------------Slo 1.391
Inter Baku-------------------Azb 1.349
Renova Dzepciste---------Mac 1.3
Dinamo Tirana-------------Alb 1.049
HB Torshavn----------------Far 0.866
The New Saints------------Wal 0.766
FC Santa Coloma----------And 0.70
Linfield Belfast------------Nir 0.57
CL-QR1
CL-QR2
------------------------ --- ---------------- ------------------------ --- ----------------
Levadia Tallinn--------------Est 2.374
Metalurgs Liepaja----------Lat 2.149
FH Hafnarfjardar----------- Isl 2.083
ŽELJEZNIČAR----------------Bos 1.749 - 2.249
Olimpi Rustavi-------------Geo 1.649
Pyunik Yerevan------------Arm 1.599
NK Koper--------------------Slo 1.391
Inter Baku-------------------Azb 1.349
Renova Dzepciste---------Mac 1.3
Dinamo Tirana-------------Alb 1.049
HB Torshavn----------------Far 0.866
The New Saints------------Wal 0.766
FC Santa Coloma----------And 0.70
Linfield Belfast------------Nir 0.57
CL-QR1
CL-QR2
-
- Kontakt:
Nemoj vise nikad da si takvu glupost napisaoAvanes je napisao/la:EUforija hehehehe
treba razmisliti i o ideji da se titula proslavi ispred stadiona, sasvim dovoljno mjesta ima oko stadiona, a i siroka je ona ulica Topal Osman pase (prema socijalnom). Igraci mogu gore na sjeveru na spratu. Nekako mi je puno draze ovako da slavimo titulu ispred naseg stadiona, a ne ispred vjecne vatre gdje su i pitice slavile.

Mi kad smo slavili pred vjecnom oni nisu znali sta je titula
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Izvini ako sam te nesto uvrijedio, nije mi bila namjera, a velika slova slucajno mi ostala jer radim pa nesto kucam, i ovdje sao da razgovaramo na ne da jedni druge vrijedjamo, meni su 24 godine pa ako sam balavac onda ok. ali u svakom slucaju izvini jer stvarno mi nije bola namjera nikga provocirati, i ja smatram da je veci merak kdo svog stadiona proslaviti titulu nekako je to veci merak...
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
Sve to stoji, ali hajmo malo prosiriti vidike i biti kreativni, a ne ko ovce: aha titula dakle idemo pred vjecnu vatru.
Svako ima pravo na svoje misljenje, moje je da bi bilo puno puno ljepse slaviti u dolini. Ne slazem se ja sa kamarom postova, ali ne govorim da su glupi. Sjecam se ja i zapadne tribine prijeratne, a ne da se ne sjecam gdje smo slavili titule.
Najbolje je da covjek nema svoje misljenje nego da ga neko vodi i misli ze njega.
Svako ima pravo na svoje misljenje, moje je da bi bilo puno puno ljepse slaviti u dolini. Ne slazem se ja sa kamarom postova, ali ne govorim da su glupi. Sjecam se ja i zapadne tribine prijeratne, a ne da se ne sjecam gdje smo slavili titule.
Najbolje je da covjek nema svoje misljenje nego da ga neko vodi i misli ze njega.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Ja sam vam još davno rekao da se titula slavi protiv laktaša,a pitari nek pustaju borca koliko hoce.crespo je napisao/la:26.kolo dobijamo veleža i idemo na +3
27.kolo ostaje +3
28.kolo.borac gubi u vrapčićima mi uzimamo bod +4
29.kolo proslava titule protiv laktaša,kako javlja naš reporter grbavica je večeras bila mala da primi sve navijače tima sa grbavice,oko 2500 navijaca je ostalo van stadiona jer ih policija nije pustila iz bezbjedonosnih razloga.Kolega dalije završena utakmica na grbavic."BAŠ U OVOM TRENUTKU GLAVNI SUDIJA JE ODSVIRO KRAJ,ŠTA REČI ŽELJO JE NOVI PRVAK,NAVIJAČI SU USLI NA TEREN I NA RUKAMA NOSE IGRAČE A GLAVNA PROSLAVA ČE SE ORGANIZOVATI ISPRED VJEČNE VATRE.KOLEGA ZAISTA VAS SLABO ČUJEMO IDEMO SA MUZIKOM IZ STUDIJA I IDE PJESMA TIFA-GRBAVICA.
SEYO Kazu DUPLA MAJSTORE
E sta je sinoc otislo SMS sa ovim tekstom

E sta je sinoc otislo SMS sa ovim tekstom

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kazu a ne lazu
a drago mi je sto smo platili papetu da kaze da smo najkvalitetnija ekipa i da smo zasluzili titulu
ma DUPLA MAJSTORE!!!

a drago mi je sto smo platili papetu da kaze da smo najkvalitetnija ekipa i da smo zasluzili titulu

ma DUPLA MAJSTORE!!!

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nijaz mu rekao da kazeSeyo_TM je napisao/la:Kazu a ne lazu![]()
ma DUPLA MAJSTORE!!!

DUPLA MAJSTORE!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Cujem da stize extra kontigent maramica u banđaluku i u Sa 

ovih je nestalo jucer

ovih je nestalo jucer

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Ovakav dres imam kuciFk_zeljo_1921 je napisao/la:
Neko je govorio da bi trebali pruge uvesti na dresu , evo jedan dizanjn koji posjeduje joma

Ovi bi na pruge dresovi bili extra, bas su mocni
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
zar nismo slicne dresove imali sezone 1998/1999 i 1999/2000... posto imam jedan dres kod kuce sa devetkom (vazda) skoro pa isti, samo ne znam koja je tacno sezona?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
jesmo i tad i imali smo 2002 ja mislim druga ili treca garnituratm84 je napisao/la:zar nismo slicne dresove imali sezone 1998/1999 i 1999/2000... posto imam jedan dres kod kuce sa devetkom (vazda) skoro pa isti, samo ne znam koja je tacno sezona?

mi imamo i ovaj ovaj je najlepsi
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 16 maj 2010, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
Nasa je titula...ale ale ale aleeee...
Joj kad ugostimo neku englesku momcad na prepunu Grbavicu aBd...ovo je nova historija
Željooo <3
Joj kad ugostimo neku englesku momcad na prepunu Grbavicu aBd...ovo je nova historija

Željooo <3
mB!
Evo ide na Vogošći opet snimak derbija, ako neko nije gledao.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Djaba kad neam Vogosce, ima li gdje na netu ???? Sajt im je u rekonstrukciji ???
cestitke na tituli apsolutno i vise nego zasluzeno ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Paromlinac, Taree, voltron30 i 40 gostiju.