FK Sarajevo - Akademija FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
trebali bi dobiti ali vidjećemo treba nešto mjenjati u napadu da hadžić igra špica klara lijevo a seki da igra desno umjesto onog što sam igra lopte
Koja je taktika bila danas 4-3-3 ?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
ako nije polu-lijevo bolje da nisu ni izlaziliMCMXLVI je napisao/la:Koja je taktika bila danas 4-3-3 ?
Odgledah i ja ovih pola sata utakmice sa Česima.. onako, nismo loši bili, ja se nadam da će uredništvo portala postaviti kompletan snimak.
Šeki mi je pravo dobar bio (desni bek, 10), najviše su po njegovoj strani napadali a najmanje prolazili. Veladžić, Klarić iHadžić bi mogli postati fin trojac.. dosta se razumiju na terenu. A onaj što voli sam igrati
, nije ni on loš, dobar je u duelu samo mu treba skrenuti dok je mlađi da ne igra sam. Ona šestica je isto dosta dobro ordinirao na sredini.
@primorac
Ovaj Pozder, da nije kakav rod onom Pozderu što je prije igrao kod nas u mlađim kategorijama?
Šeki mi je pravo dobar bio (desni bek, 10), najviše su po njegovoj strani napadali a najmanje prolazili. Veladžić, Klarić iHadžić bi mogli postati fin trojac.. dosta se razumiju na terenu. A onaj što voli sam igrati

@primorac
Ovaj Pozder, da nije kakav rod onom Pozderu što je prije igrao kod nas u mlađim kategorijama?
Hilmo vjeruj da neznam za pozdera poz
REZIME PRVOG POLUVREMENA PROTIV FERENCVAROŠI ŠTOPERI KO DA SU OGRAISALI POSEBNO TUTUNDŽIĆ,VEZNA LINIJA 0 BODOVA RAGA NIŠTA KLARA DOBAR GANJA SVE U SVEMU LOŠE NADAMO SE BOLJEM DRUGOM POLUVREMENU
Steta. Momci glavu gore.
Sutra u 11:00h
FK Sarajevo - U.C. Sampdoria
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
'ta ce Italijani,to cemo poderati ko SDA drzavuMCMXLVI je napisao/la:Sutra u 11:00h

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne stigoh danas uživo pogledati utakmicu, pa evo pogledah ovo malo snimka što ima na youtube, i mogu samo reći da smo nezasluženo poraženi.. Ali eto i to je fudbal.
Samo bih da pohvalim Šekija, opet, prošlu odigrao na desnom beku, ovu počeo na desnom krilu a završio na lijevom beku... Interesantno! Mora se na njega mnogo više pažnje obratiti. MOgao bi nam valjati u budućnosti.
Samo bih da pohvalim Šekija, opet, prošlu odigrao na desnom beku, ovu počeo na desnom krilu a završio na lijevom beku... Interesantno! Mora se na njega mnogo više pažnje obratiti. MOgao bi nam valjati u budućnosti.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Seki #10 je odlican bio i u derbiju, igrao rb, kasnije rm. Brz, prodoran, ali mislim da nece narasti vise od Hebiba, pa se nadam da ce raditi na sebi malo vise, da to nadoknadi snagom i sl.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zanimljivo je da Hadzica jucer nije bilo nikako..vjerovatno je u pitanju povreda..
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
Zagrijavao se jedno vrijeme, a kasnije sam čini mi se ga vidio na klupi kako drži led na nozi.BA1997 je napisao/la:Zanimljivo je da Hadzica jucer nije bilo nikako..vjerovatno je u pitanju povreda..
Dobili 5:3 danas sam se definitivno uvjerio da za civica nije kolektivni sport bolje bi mu bilo da izabere nesto gdje ce doci sam do izrazaja mozda macevanje,klizanje ili...... A sto se tice hadzica info je da je on povrijedzen u prvoj tekmi
Kako je druga zavrsila jesmo li prošli dalje, nemam vremena da pratim
#10 njemu treba jos 15 cm visine i 10 kg. Da bi se nanjega moglo racunat da se bori sa kajmacarima u premier ligi. U kadetima je medu boljim. Hadzic je trenutno jedini koji ima sad zasad sve da ga prekomanduju u prvi tim.
Ima jos par igraca koji ce morat proc i juniore da bi se dokazali il su fudbaleri ili karatiste.
Ima jos par igraca koji ce morat proc i juniore da bi se dokazali il su fudbaleri ili karatiste.
Druga se igra u 14 sati prolazimo jedino ako sparta izgubi x ne odgovara
Dobili smo Samdoriju 5-3, slaba odbrana..i danas smo igrali bez Hadzica..dobro smo ikako pobjedili, italijani su losi previse. Prolazimo grupu jedino ako Ferenc uzme Spartu ili obratno, jer se gleda ko da vise golova.
Tako je iako smo dobili igra losa svako igro za sebe vezna linije nista a za odbranu nemam rijeci iole bolja ekipa bi nas napunila do vrha