juskowiak je napisao/la:Evo malo protiv Heartsa![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
juskowiak je napisao/la:Evo malo protiv Heartsa![]()
Nije brato. To ti je ovako. Kad je moj klub u pitanju istoriju sinu pricam ja a kad je tvoj klub u pitanju istoriju prica sin tebi. Jeli ti sad jasnijefukaratz je napisao/la:pastrmka imal sta poslje ratato je isto kao kad stara Mubera koja qurcu ne valja kaze da je prije 40 godina bila dobra ckapi
isto s Velezom klub svakim danom sve vise tone
Bolanos je napisao/la:
juskowiak je napisao/la:Brnje,brnjoze,kunde i kundašijoker90 je napisao/la:Svi ste vi brnjoze! To mi je omiljena uvreda koju sam naucio na ovoj temi!Dugo je nije pastrmka primjenio..
ortodoksni brato. Pa gledaj onog globalnog seljakluka. Moram priznati iz ona dva klipa da su čevljanovići malo emancipovaniji
![]()
Velež ne postoji odavno . . kad odete u cvajtu ugasit će se i taj neki pokušaj od Veleža. Nego bodri ti stariji mostarski klubjuskowiak je napisao/la:Nije brato. To ti je ovako. Kad je moj klub u pitanju istoriju sinu pricam ja a kad je tvoj klub u pitanju istoriju prica sin tebi. Jeli ti sad jasnijefukaratz je napisao/la:pastrmka imal sta poslje ratato je isto kao kad stara Mubera koja qurcu ne valja kaze da je prije 40 godina bila dobra ckapi
isto s Velezom klub svakim danom sve vise tone
![]()
haj i ti na spavanje
![]()
Rinuka je napisao/la:Bolanos je napisao/la:![]()
HapaBolanos je napisao/la:
Pa evo doE apelujem ima dvi godine da podjelite i vi sa sirokim forumskim auditorijumom vasu istoriju ili ti ga povijest ali sve sto dobijam u odgovorima su prijateljska protiv Anžija i klipovi iz serije sex i selo. Tacno sam ljut na sebe s kim se raspravljamDoeTz je napisao/la:De malo ubacite sta novo u raspravu il gasi temu, ti brate ribice ko da si pokvarena ploca pa sve isto ponavljas ...popusti malo s tom historijom.
Obrati se onom sloboda72 taj ti ima historijske snimke citave premijer lige i nekih nizeligasa a de da ovdje bacimo kakvu kvalitetniju raspravu, dosadi citat sve isto.juskowiak je napisao/la:Pa evo doE apelujem ima dvi godine da podjelite i vi sa sirokim forumskim auditorijumom vasu istoriju ili ti ga povijest ali sve sto dobijam u odgovorima su prijateljska protiv Anžija i klipovi iz serije sex i selo. Tacno sam ljut na sebe s kim se raspravljamDoeTz je napisao/la:De malo ubacite sta novo u raspravu il gasi temu, ti brate ribice ko da si pokvarena ploca pa sve isto ponavljas ...popusti malo s tom historijom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.