[youtube][/youtube]juskowiak je napisao/la:Mislis ovako
[youtube][/youtube]
Parirate im brato

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
[youtube][/youtube]juskowiak je napisao/la:Mislis ovako
Samo ti lupaj u prazno, cinjenice govore drugacije.. Znaci Sarajevo, znaci Velez, a ovi sto nisu u rangu pristine o ljubavi nek ne pricaju..brile je napisao/la:![]()
![]()
Na stranu sva ova prcanja i zajebancije ali jbt najezih se, pogotovo ovo za SamardjicaPo meni se velicina nekog kluba ogleda upravo u ovakvim stvarima. Budimo realni, samo je jos jedan klub u BIH sa ovakvom pozadinom i sa ovakvim velicinama iza sebe, da se razumijemo ne mislim na one ciji su vatreni navijaci Sonjanin i Benjamin Isovic. Ne mislim ni na ove sto se evo mjesecima slomise na ovoj temi da nesto dokazu, a ustvari su mali i za 100 godina nece imati ovo sto ima Velez.
![]()
![]()
Sad ce vjerovatno reci da se ulizujem ali boli me ku.rac, znaju i oni da sam upravu.
Edit: evo parirali su Zvezdi, bit ce nesto od njih
ti kazes da smo bili zvijezdina filijala,i kuja,jbg vi ste sad nasa kujica za prc prcjuskowiak je napisao/la:Stvarno mi je zao sto vam moram prezentovati istinu i iskreno mi je zao sto je malobrojna populacija koja gotivi taj klub toliko zivila u zabludi da ima nesto svoje cime ce se ponositi. Zato nikad nista niste osvojili jer se niste vi pitali nego Zvezda. Ali nema vise Zvezde i niste vise njihova kuja. Potrudite se sada
Upravo tako druže, zna se kakvi svi ljudi i veličine navija za Želju i Velež. Ostali iz naše lige su nivo ispod kada govorimo o tomebrile je napisao/la:juskowiak je napisao/la:Od svjetskih prvaka u boksu,gradonacelnika,glumaca,fotografa,pilota,inžinjera i klošara. Uvijek isti i na svakom dijelu balkana evrope i svijeta. Uživaj 35 milja na istocnoj strani[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Na stranu sva ova prcanja i zajebancije ali jbt najezih se, pogotovo ovo za SamardjicaPo meni se velicina nekog kluba ogleda upravo u ovakvim stvarima. Budimo realni, samo je jos jedan klub u BIH sa ovakvom pozadinom i sa ovakvim velicinama iza sebe, da se razumijemo ne mislim na one ciji su vatreni navijaci Sonjanin i Benjamin Isovic. Ne mislim ni na ove sto se evo mjesecima slomise na ovoj temi da nesto dokazu, a ustvari su mali i za 100 godina nece imati ovo sto ima Velez.
![]()
![]()
Sad ce vjerovatno reci da se ulizujem ali boli me ku.rac, znaju i oni da sam upravu.
Edit: evo parirali su Zvezdi, bit ce nesto od njih
Zodiac je napisao/la:Al´ zato recimo protiv Veleza i Borca imamo negativan omjer.
Sloboda vs Borac
Utakmica 26
pobjeda Slobode - 7
nerijeseno - 7
Pobjeda Borca - 12
gol razlika 25-25
Sloboda vs Velež![]()
utakmica 49
Pobjeda Slobode - 11
Nerijeseno - 16
Pobjeda Veleza - 22
gol razlika 43-76
Sloboda vs Celik
utakmica 30
pobjeda Slobode - 12
nerijesenih - 8
Pobjeda Celika - 10
gol razlika 35 - 28
Ako je to sve sto si mislio veceras onda idi spavaj. Vidis da se postavljaji klipovi velikih utakmica i velicina koje navijaju za njih. Koga boli qurac za vas i vase majstorice sa Gradinom,Budućnosti,Radničkim i klipovima iz serije sex i selo. Bjezi bola spavajBeduin je napisao/la:Cuj al Sabljini brane RAju, trener im ko macka ima zivota ocito pa se ventra. Evo jedna insajderska, kazu da ce od ljeta limeni krovovi u PL biti prekriveni sindrom, manje se grije na velkim vrucinama, da Sablja moze i na ljeto gledatiit utakmice sa visine.![]()
A tu je i neizostavni starac Foco sa svojim drevnim postovima. Mora da su austrijanci dobro pocastili mesom, napunio si se energijom. Eto gnjide, hvali se kako ce jesti meso danas, grob te yebo, ne tipkas ljudima u Somaliji, jedemo mi toga redovno bola. Koja fukara, daj Boze da je i podrign'o.![]()
E ovo je stvarno ironijaBeduin je napisao/la:Cuj al Sabljini brane RAju, trener im ko macka ima zivota ocito pa se ventra. Evo jedna insajderska, kazu da ce od ljeta limeni krovovi u PL biti prekriveni sindrom, manje se grije na velkim vrucinama, da Sablja moze i na ljeto gledati utakmice sa visine.![]()
A tu je i neizostavni starac Foco sa svojim drevnim postovima. Mora da su austrijanci dobro pocastili mesom, napunio si se energijom. Eto gnjide, hvali se kako ce jesti meso danas, grob te yebo, ne tipkas ljudima u Somaliji, jedemo mi toga redovno bola. Koja fukara, daj Boze da je i podrign'o.![]()
Bizi bolan, slihtas se za odrezak, ko i klub ti za sadaku. Kakve velicine i bakraci, i u mene pradjed bio beg pa sta sad? Vise nismo znali iz koje pozicije da vam pucamo na gol, dali onom djedu na A tribini da sutira, kondoma nam nestalo na Tusnju brato.juskowiak je napisao/la:Ako je to sve sto si mislio veceras onda idi spavaj. Vidis da se postavljaji klipovi velikih utakmica i velicina koje navijaju za njih. Koga boli qurac za vas i vase majstorice sa Gradinom,Budućnosti,Radničkim i klipovima iz serije sex i selo. Bjezi bola spavajBeduin je napisao/la:Cuj al Sabljini brane RAju, trener im ko macka ima zivota ocito pa se ventra. Evo jedna insajderska, kazu da ce od ljeta limeni krovovi u PL biti prekriveni sindrom, manje se grije na velkim vrucinama, da Sablja moze i na ljeto gledatiit utakmice sa visine.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.