PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 okt 2015, 00:52

juskowiak je napisao/la:Mislis ovako
[youtube][/youtube]
:wave:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Parirate im brato :D

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 15 okt 2015, 00:56

Evo malo protiv Heartsa :D
[youtube][/youtube]

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 okt 2015, 00:57

@brile ne brukaj se. Sigurno ne mislis ni na one ciji je duhovni lider Sejo Brajlovic.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 okt 2015, 00:59

slika
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 okt 2015, 01:03

brile je napisao/la: :tokralju: :tokralju:

Na stranu sva ova prcanja i zajebancije ali jbt najezih se, pogotovo ovo za Samardjica :clap: Po meni se velicina nekog kluba ogleda upravo u ovakvim stvarima. Budimo realni, samo je jos jedan klub u BIH sa ovakvom pozadinom i sa ovakvim velicinama iza sebe, da se razumijemo ne mislim na one ciji su vatreni navijaci Sonjanin i Benjamin Isovic. Ne mislim ni na ove sto se evo mjesecima slomise na ovoj temi da nesto dokazu, a ustvari su mali i za 100 godina nece imati ovo sto ima Velez. :tokralju: :tokralju:

Sad ce vjerovatno reci da se ulizujem ali boli me ku.rac, znaju i oni da sam upravu. :thumbup:

Edit: evo parirali su Zvezdi, bit ce nesto od njih :facepalm:
Samo ti lupaj u prazno, cinjenice govore drugacije.. Znaci Sarajevo, znaci Velez, a ovi sto nisu u rangu pristine o ljubavi nek ne pricaju..
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 15 okt 2015, 01:04

1981. Velež - Željezničar 3:2, finale kupa M.Tita
1966. Crvena Zvezda - Velež 2:6
1980. Velež - Dinamo 9:2
1975. Velež - Hajduk 5:0
1986. Velež - Dinamo 3:1, finale kupa M.Tita
1987. Velež - Borussia Dortmund 2:1
1975. Velež - Derby County 4:1
1965. Velež - Inter 0:3, inače je riječ o prijateljskoj tekmi
1955. Velež - Dinamo 6:1 (uz 5 golova Muhameda Mujića)
1970. Velež - Dinamo 6:0
1972. Velež - Čelik 7:2
1979. Crvena Zvezda - Velež 0:3
1973. Hajduk - Velež 0:3
1977. Velež - Sarajevo 5:0
1980. Željo-Velež 2:4

Samo neke od važnijih pobjeda. Ove 4-5 nula protiv Slobode nisu racunate

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 okt 2015, 01:04

slika
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 okt 2015, 01:05

juskowiak je napisao/la:Stvarno mi je zao sto vam moram prezentovati istinu i iskreno mi je zao sto je malobrojna populacija koja gotivi taj klub toliko zivila u zabludi da ima nesto svoje cime ce se ponositi. Zato nikad nista niste osvojili jer se niste vi pitali nego Zvezda. Ali nema vise Zvezde i niste vise njihova kuja. Potrudite se sada
ti kazes da smo bili zvijezdina filijala,i kuja,jbg vi ste sad nasa kujica za prc prc :rol:
slika

S I L O V A NJ E majog vejeza :beba:

nego nisi mi odgovorio,jel vas pobjedio radnicki 12-1 fakat :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 okt 2015, 01:08

brile je napisao/la:
juskowiak je napisao/la:Od svjetskih prvaka u boksu,gradonacelnika,glumaca,fotografa,pilota,inžinjera i klošara. Uvijek isti i na svakom dijelu balkana evrope i svijeta. Uživaj 35 milja na istocnoj strani :wave: [youtube][/youtube]
:tokralju: :tokralju:

Na stranu sva ova prcanja i zajebancije ali jbt najezih se, pogotovo ovo za Samardjica :clap: Po meni se velicina nekog kluba ogleda upravo u ovakvim stvarima. Budimo realni, samo je jos jedan klub u BIH sa ovakvom pozadinom i sa ovakvim velicinama iza sebe, da se razumijemo ne mislim na one ciji su vatreni navijaci Sonjanin i Benjamin Isovic. Ne mislim ni na ove sto se evo mjesecima slomise na ovoj temi da nesto dokazu, a ustvari su mali i za 100 godina nece imati ovo sto ima Velez. :tokralju: :tokralju:

Sad ce vjerovatno reci da se ulizujem ali boli me ku.rac, znaju i oni da sam upravu. :thumbup:

Edit: evo parirali su Zvezdi, bit ce nesto od njih :facepalm:
Upravo tako druže, zna se kakvi svi ljudi i veličine navija za Želju i Velež. Ostali iz naše lige su nivo ispod kada govorimo o tome :D

Mislim kada se priča o Želji svi su nivo ispod al' konkretno vezano za ove fanove Velež je tu rame uz rame pa čak možda i za nijansu bolji :bow:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 15 okt 2015, 01:11

@slinaš pobjeda od 2:0 nije silovanje. Ali ovo jeste i to kroz istoriju. Vazda ste bili naša fuksica za iživljavanje. Haj sad na spavanje treba sutra klonje čistit :wave:
Zodiac je napisao/la:Al´ zato recimo protiv Veleza i Borca imamo negativan omjer :) .

Sloboda vs Borac

Utakmica 26
pobjeda Slobode - 7
nerijeseno - 7
Pobjeda Borca - 12

gol razlika 25-25

Sloboda vs Velež :facepalm:

utakmica 49
Pobjeda Slobode - 11
Nerijeseno - 16
Pobjeda Veleza - 22

gol razlika 43-76

Sloboda vs Celik

utakmica 30
pobjeda Slobode - 12
nerijesenih - 8
Pobjeda Celika - 10

gol razlika 35 - 28

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 okt 2015, 01:12

Cuj al Sabljini brane RAju, trener im ko macka ima zivota ocito pa se ventra. Evo jedna insajderska, kazu da ce od ljeta limeni krovovi u PL biti prekriveni sindrom, manje se grije na velkim vrucinama, da Sablja moze i na ljeto gledati utakmice sa visine. :urnebes:

A tu je i neizostavni starac Foco sa svojim drevnim postovima. Mora da su austrijanci dobro pocastili mesom, napunio si se energijom. Eto gnjide, hvali se kako ce jesti meso danas, grob te yebo, ne tipkas ljudima u Somaliji, jedemo mi toga redovno bola. Koja fukara, daj Boze da je i podrign'o. :urnebes: :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 15 okt 2015, 01:14

Tuzlaci bolan mozete pricati o 17-1 u sutevima i posjedu lopte,o vasem Abramovicu Husicu ali kad vidite raspravu o historiji/velicini kluba/navijacima/usporedbi sa Velezom LOG OUT sa foruma je najbolja opcija za vas. :salut:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 15 okt 2015, 01:22

Beduin je napisao/la:Cuj al Sabljini brane RAju, trener im ko macka ima zivota ocito pa se ventra. Evo jedna insajderska, kazu da ce od ljeta limeni krovovi u PL biti prekriveni sindrom, manje se grije na velkim vrucinama, da Sablja moze i na ljeto gledatiit utakmice sa visine. :urnebes:

A tu je i neizostavni starac Foco sa svojim drevnim postovima. Mora da su austrijanci dobro pocastili mesom, napunio si se energijom. Eto gnjide, hvali se kako ce jesti meso danas, grob te yebo, ne tipkas ljudima u Somaliji, jedemo mi toga redovno bola. Koja fukara, daj Boze da je i podrign'o. :urnebes: :urnebes:
Ako je to sve sto si mislio veceras onda idi spavaj. Vidis da se postavljaji klipovi velikih utakmica i velicina koje navijaju za njih. Koga boli qurac za vas i vase majstorice sa Gradinom,Budućnosti,Radničkim i klipovima iz serije sex i selo. Bjezi bola spavaj :urnebes: :wave:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 okt 2015, 01:22

Beduin je napisao/la:Cuj al Sabljini brane RAju, trener im ko macka ima zivota ocito pa se ventra. Evo jedna insajderska, kazu da ce od ljeta limeni krovovi u PL biti prekriveni sindrom, manje se grije na velkim vrucinama, da Sablja moze i na ljeto gledati utakmice sa visine. :urnebes:

E ovo je stvarno ironija :urnebes:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 okt 2015, 01:25

Kao navijac naseg najtrofejnijeg kluba iz vremena o kojem se prica, uzivam gledati ove rezultate i citati o tim utakmicama. :thumbup: :thumbup:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 okt 2015, 01:27

juskowiak je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Cuj al Sabljini brane RAju, trener im ko macka ima zivota ocito pa se ventra. Evo jedna insajderska, kazu da ce od ljeta limeni krovovi u PL biti prekriveni sindrom, manje se grije na velkim vrucinama, da Sablja moze i na ljeto gledatiit utakmice sa visine. :urnebes:

Ako je to sve sto si mislio veceras onda idi spavaj. Vidis da se postavljaji klipovi velikih utakmica i velicina koje navijaju za njih. Koga boli qurac za vas i vase majstorice sa Gradinom,Budućnosti,Radničkim i klipovima iz serije sex i selo. Bjezi bola spavaj :urnebes: :wave:
Bizi bolan, slihtas se za odrezak, ko i klub ti za sadaku. Kakve velicine i bakraci, i u mene pradjed bio beg pa sta sad? Vise nismo znali iz koje pozicije da vam pucamo na gol, dali onom djedu na A tribini da sutira, kondoma nam nestalo na Tusnju brato. :urnebes:

A sta cu, tek kuci dosao pa reko da zraknem sta si veceras lagao. Kad ono Sablja aktuelniji od 'rave Veleza.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 okt 2015, 01:31

koga boli ****,vjecito price o nekim velicinama i pickama materinama,dok taj isti velez u zadnjih 20 godina na tusnju neznam jeli dao 5,6 golova,primivsi skoro 30+
tu istu istoriju nek ture sebi u supak,i lagano vibriraju sa njom..
trenutno je velez odron od kluba,sprdacina lige,koja ce ispasti ne osvojivsi ni 20 bodova,zivi bili pa vidjeli.
eto vama prenapuhana istorija,ponesite je sa sobom u cvajtu,
i notingham je nekada bio nesto,i ima istoriju,sad je **** obicna,bas kao i velez.
znaci,nekada davno,prije 30+godina...proslo vrijeme,
sadasnje vrijeme,velez **** od kluba..
i tacno cu uzivati dok se koprcaju,a vratiti se nece ni deceniju cijelu :wave: :wave:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 15 okt 2015, 01:32

Ja znam da to teško pada ovoj tuzlanskoj seljadiji koja navija za klub bez icega upisanog u njihovoj istoriji osim naguzivanja Zvezdi

Kup Pobjednika Kupova
Velez-Vasas 3:2 drama utakmica bila
Divi raje i navijanja kao da je juce bilo.
Haj seljadijo idite na spavanje sa knedlom u grlu :wave:
[youtube][/youtube]

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 okt 2015, 01:45

:urnebes: :urnebes:

Odosmo mi spavati spokojni i s mislima u Zvorniku, da zadrzimo prvo mjesto na tabeli. A ti i veceras pusti suzu pokojnicu za klub sa historijom i bez buducnosti. :wave:

075 ❤

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 okt 2015, 01:46

pastrmka imal sta poslje rata :lol: to je isto kao kad stara Mubera koja qurcu ne valja kaze da je prije 40 godina bila dobra ckapi :!: isto s Velezom klub svakim danom sve vise tone :salut:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.