Igrač br. 6

BadrHari
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la BadrHari » 14 okt 2015, 20:46

Donnie Darko je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Na stranu fudbalski kvalitet, ja kod Vranjesa nikad nisam primjetio nedostatak zelje, motiviranosti, ambicije da odigra najbolje sto moze i tako pomogne reprezentaciji BiH! Meni dovoljno.
Bilo bi i meni dovoljno u slučaju da smo deficitarni na njegovim pozicijama. U situaciji kada su tu Zukanović, Spahić, Šunjić, Cocalić ne vidim na koji način on može doprinijeti ekipi.

Sad, ako ova četvorka gore nije kompletna, ili ako je Zuka primoran igrati na beku, neka ga, neka čeka priliku sa klupe.
Ako se Mujdza povrijedi, on jedini pored stoperske pozicije u karijeri,i bekovsku pokrivao.
Tako da se slazem sa @slevinom, momak je ogranicen ali gine.
To i Meša vidi pa je stalno na spisku i na terenu.
Iako je postavljanje na dmf kriminalan potez, onu poziciju igraju tehnicki potkovani igraci poput Kroosa npr. On izgubljeno s loptom izgleda i na prirodnoj poziciji tako da se u startu vidio promasaj
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 14 okt 2015, 22:03

Pa imao je dva maestra u sredini,Medo i Mire ,te je kontao da ce ovaj bit razbijac i sl...Pokusao,sreca dobili i to je to...bio bi on bolji tu da cesto igra,ovako nije naucio i sl...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 okt 2015, 22:51

Ma nema on fudbalske inteligencije da igra zadnjeg veznog.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 okt 2015, 23:36

Šteta sto Grahovac nije igrao poziciju DMF sigurno bi puno bolje bilo jer Vranješ nikakvog rzbijanja nije uradio niti je pomogao šta Pjaniću MEdunjaninu ali eto to je greška selektora..Vranješ sigurno ni beka ne može igrati prije Bičakčića

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 okt 2015, 23:39

zgembo89 je napisao/la:Šteta sto Grahovac nije igrao poziciju DMF sigurno bi puno bolje bilo jer Vranješ nikakvog rzbijanja nije uradio niti je pomogao šta Pjaniću MEdunjaninu ali eto to je greška selektora..Vranješ sigurno ni beka ne može igrati prije Bičakčića
pogledaj opet drugi gol Medunjanina, situaciju koja je prethodila
Don't believe the hype.

ahmic
Kontakt:

Re: Re : RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la ahmic » 14 okt 2015, 23:57

jasmin10 je napisao/la:Ma nema on fudbalske inteligencije da igra zadnjeg veznog.

Dobro receno...kriticna pozicija,valja htjet i.udarit a usput i znat igrat lopte..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 okt 2015, 00:04

Ma bezveze mu je izmišljati poziciju pogotovo taj zadnji vezni, imaš Grahovca i Hadžića koji mogu zamjeniti Bešića, Vranješ je zaista nepotreban u toj konkurenciji.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 15 okt 2015, 00:12

Yebo ga onaj ko ga stavlja na spisak, taman da je Mesi, a ne levatina na kvadrat. Zadnji vezni, hahahaha, nije ni cudo da je na kraju posjed lopte bio 10 procenata vise u korist Kipra. Zuka je za njega Maldini a onaj stakor ga hladno izvadi i stavi sranjesa ne lijevog beka kada se izblamirao na zadnjem veznom. Mrs iz reprezentacije, moze biti da tvoj sat nije otkucao, ALI ZNAMO MI KOLIKO JE SATI, yebo te Nemanja Supic!!!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 okt 2015, 16:12

Ferdinand je napisao/la:Yebo ga onaj ko ga stavlja na spisak, taman da je Mesi, a ne levatina na kvadrat. Zadnji vezni, hahahaha, nije ni cudo da je na kraju posjed lopte bio 10 procenata vise u korist Kipra. Zuka je za njega Maldini a onaj stakor ga hladno izvadi i stavi sranjesa ne lijevog beka kada se izblamirao na zadnjem veznom. Mrs iz reprezentacije, moze biti da tvoj sat nije otkucao, ALI ZNAMO MI KOLIKO JE SATI, yebo te Nemanja Supic!!!!!
Na koga si mislio i koga castio ovako lijepim nadimkom?
Poznavajuci tebe od prije par dana kao forumasa koji skace i na nadimke koji su puno manje uvrijedljivi zacudila me ovakva reakcija i ovakvi epiteti. Sve mi se cini da si ovim Mickey Mousem castio selektora BiH. Ili sam mozda u krivu? Sto se posta tice sa njim se slazem 100 posto ali sa cascenjem selektora ovakvim nadimcima nikad. Pogotovo od tebe koji se predstavljas braniocem nekih drugih igraca od puno manjih stvari.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 17 okt 2015, 19:11

dubrovnik je napisao/la:
Ferdinand je napisao/la:Yebo ga onaj ko ga stavlja na spisak, taman da je Mesi, a ne levatina na kvadrat. Zadnji vezni, hahahaha, nije ni cudo da je na kraju posjed lopte bio 10 procenata vise u korist Kipra. Zuka je za njega Maldini a onaj stakor ga hladno izvadi i stavi sranjesa ne lijevog beka kada se izblamirao na zadnjem veznom. Mrs iz reprezentacije, moze biti da tvoj sat nije otkucao, ALI ZNAMO MI KOLIKO JE SATI, yebo te Nemanja Supic!!!!!
Na koga si mislio i koga castio ovako lijepim nadimkom?
Poznavajuci tebe od prije par dana kao forumasa koji skace i na nadimke koji su puno manje uvrijedljivi zacudila me ovakva reakcija i ovakvi epiteti. Sve mi se cini da si ovim Mickey Mousem castio selektora BiH. Ili sam mozda u krivu? Sto se posta tice sa njim se slazem 100 posto ali sa cascenjem selektora ovakvim nadimcima nikad. Pogotovo od tebe koji se predstavljas braniocem nekih drugih igraca od puno manjih stvari.
Dobro, generalno si u pravu, ali sa druge strane radi se o dijametralno suprotnim situacijama. Nazalost, mogu samo reci da je ovo nista cime cu ga castiti bude li i dalje stavljao u tim fudbalskog panja, da o onoj drugoj strani ne pricam jer bi odmah dobio ban. Strpljenje BiH Fanatikosa je pri kraju, a onda ce tek Mesa vidjeti sta ga je snaslo, no bojim se da ce biti kasno. Sa ovim stvarima se niko ne smije da igra, nemao oprostoja niti pruzanja druge prilike, suvise nas je kostalo u proslosti.

Roki11
Kontakt:

Post Postao/la Roki11 » 17 okt 2015, 20:51

Jesu fanaticosi opasni uu.. jao vidjece Mesa sta ga je snaslo hahahah

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 20 okt 2015, 20:36

Covjek se prepire kao dijete na privatnom profilu jednog navijaca haha. Vece dijete od Radovca.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 20 okt 2015, 23:35

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 okt 2015, 01:46

Meni ovi Fanatikosi uopste nisu jasni. Razumio bi da 'vode rat' sa Vranjesom van utakmica, recimo da ovaj transparent kace prije i poslije utakmica, na korteu i sl. ali likovi ga prozivaju u TOKU utakmice dok ovaj igra nasu reprezentaciju. U jednom trenutku mu yebu sve po spisku, a u slijdecem skacu k'o mala djeca kad je ovaj izborio penal protiv Izraela, i siguran sam da bi jos vise skakali kad bi ovaj slucajno dao neki gol. To nema smisla! U pm, budite doslijedni, nema navijanja za reprezentaciju dok ovaj igra i to je to.... Iako duboko sumnjam u dosljednost ove navijacke grupe. Sjetite se kako su istakli transparent kontra Susica kad je ovaj popusio i treci gol kontra Izraela... Gotovo sam uvjeren da je postojao jos jedan, transparent podrske, da smo mi, slucajno poveli ili pobjedili dole... :urnebes:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 21 okt 2015, 02:20

Ne mogu da vjerujem da frajer se prepucava sa navijačima putem fejsa..

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 21 okt 2015, 05:45

SlevinKelevra je napisao/la:Meni ovi Fanatikosi uopste nisu jasni. Razumio bi da 'vode rat' sa Vranjesom van utakmica, recimo da ovaj transparent kace prije i poslije utakmica, na korteu i sl. ali likovi ga prozivaju u TOKU utakmice dok ovaj igra nasu reprezentaciju. U jednom trenutku mu yebu sve po spisku, a u slijdecem skacu k'o mala djeca kad je ovaj izborio penal protiv Izraela, i siguran sam da bi jos vise skakali kad bi ovaj slucajno dao neki gol. To nema smisla! U pm, budite doslijedni, nema navijanja za reprezentaciju dok ovaj igra i to je to.... Iako duboko sumnjam u dosljednost ove navijacke grupe. Sjetite se kako su istakli transparent kontra Susica kad je ovaj popusio i treci gol kontra Izraela... Gotovo sam uvjeren da je postojao jos jedan, transparent podrske, da smo mi, slucajno poveli ili pobjedili dole... :urnebes:
Jedan covjek ne moze biti ispred reprezentacije pa zvao se on Sranjes, Susic, Papac ili bilo ko. Naravno da ce se pravi navijac radovati ako reprezentacija BiH da gol, ako se plasira na neko takmicenje bez obzira na sve. Stvar oko sranjesa ce se izvesti na cistac mozda vec u barazu, ako ne onda prije EP. Gospoda iz FS ce imati priliku da bira, ali samo jednu - a onda ce ona utakmica protiv Belgije biti mala maca.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 21 okt 2015, 06:21

SlevinKelevra je napisao/la:Meni ovi Fanatikosi uopste nisu jasni. Razumio bi da 'vode rat' sa Vranjesom van utakmica, recimo da ovaj transparent kace prije i poslije utakmica, na korteu i sl. ali likovi ga prozivaju u TOKU utakmice dok ovaj igra nasu reprezentaciju. U jednom trenutku mu yebu sve po spisku, a u slijdecem skacu k'o mala djeca kad je ovaj izborio penal protiv Izraela, i siguran sam da bi jos vise skakali kad bi ovaj slucajno dao neki gol. To nema smisla! U pm, budite doslijedni, nema navijanja za reprezentaciju dok ovaj igra i to je to.... Iako duboko sumnjam u dosljednost ove navijacke grupe. Sjetite se kako su istakli transparent kontra Susica kad je ovaj popusio i treci gol kontra Izraela... Gotovo sam uvjeren da je postojao jos jedan, transparent podrske, da smo mi, slucajno poveli ili pobjedili dole... :urnebes:
Nije tebi izgleda mnogo sta u zivotu jasno. Trebao si otici u Izrael na utakmicu pa da se uvjeris na licu mjesta sta su ili nisu imali u steku. Ogijevoj reprezentativnoj karijeri zelim isto sto i tetovazi mu, da potraje tek jos par dana.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 21 okt 2015, 11:41

:thumbup:

Definitivno jest glupost napravio i zasluzio da ne bude vise u kadru reprezentacije (ne zbog igrackih kvaliteta vec zbog nedostatka postovanja prema bosnjacima u reprezentaciji). Ipak, zbog toga ga ne treba prozivati za vrijeme utakmice jer ga se s tim moze samo dekoncentrisati i nanijeti stetu reprezentaciji.
Fanatikosima svaka cast na podrsci reprezentaciji ali pocesto pretjeruju.
Izdizu se da su otjerali bivsu garnituru iz Saveza!? Ja koliko se sjecam, Fanatikosi nisu clanovi FIFA-e koja je onomad suspendovala Savez i koja je natjerala na izmjenu ustava te ubacila Komitet za Normalizaciju koji je na kraju postavio garnituru koja trenutno sjedi u Savezu umjesto troglave azdahe. Tako da su u "tjeranju" troglave azdahe, Fanatikosi isto toliko doprinijeli koliko i Kodro, Bola i prijatelji.
Isto tako Safetu su skandirali protiv Belgije a vjerovatno su imali dva transparenta za utakmicu protiv Izraela.

Ukoliko se već žele boriti protiv Vranješa, nek se bore izvan stadiona i mimo utakmica!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 21 okt 2015, 12:31

Ja kako znam republika srpska je u okvirima BIH i priznata je od samih nas bosnjaka i ako to ne volim al tako je .. pa nista lose nije uradio , ja to gledam kao da je neko svoju opstinu nacrtao ... al ko si bh fan.. da nekom sude ??? ima ih jedna hiljada u vrh glave .. ostalo im se prikljuci obican svijet i td... ima selektor i neka bira .. ako mu Vranjes odgovara neka igra ako ne onda nece igrat , tako da mesha ce odgovarat za rezultat ....

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 okt 2015, 12:46

Guranje Vranjesa u tim na sve moguce pozicije dosta ljudi vuce da pocnu razmisljati o teorijama zavjere i tesko se tome usprotiviti. Ja ipak zelim da vjerujem da Bazdarevic vidi u njemu nesto sto ostatak nas ne vidi. Istu stvar bi rekao i za Hadzica. Sto se ostatka tice a povezan je prvenstveno sa Ognjenom vezano za tetovaze. Ispravan stav po meni bi bio sljedeci. Trebao je biti udaljen odma ali po precrtavanju tetovaze taj razlog je i nestao. Napravio je sebi vise neugodnosti nego reprezentaciji. Razumijem i Mesino odustajanje od izgona Vranjesa iz ekipe ako je ikad i razmisljao o tome. Sta got mi pisali izgon bi napravio dramu od reprezentacije u medijima. Htjeli mi to priznati ili ne. A mozda bi i Mesa dozivio izgon iz svoje kuce. :) :) :)
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 21 okt 2015, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.